targ locuri munca

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
7.700 de posturi in 6 orase la Targul de Cariere

7.700 de posturi in 6 orase la Targul de Cariere

Clujul, Sibiul, Brasovul, Muresul, Iasiul si Chisinaul sunt cele sase orase in care Targul de Cariere ajunge in aceasta primavara cu o oferta de joburi pentru toate nivelurile de experienta. Cele mai multe posturi sunt deschise, ca de obicei in ultimii ani, pentru tinerii cu specializari tehnice si pentru vorbitorii de limbi straine.

"In aceasta primavara am inregistrat numere record de angajatori prezenti la evenimentele noastre din toata tara si as spune ca acesta e semnul unui reviriment sanatos al pietei fortei de munca in Romania. Avem aproape 150 de companii distincte inregistrate la Targul de Cariere in acest sezon, cu o multitudine de joburi si internship-uri in toate domeniile", declara Louisa Olar, Project Manager al Targului de Cariere, intr-un comunicat remis Ziare.com.

IT-ul, in continuare cea mai activa piata

Daca la Cluj are loc chiar o editie speciala a TdC, dedicata exclusiv sectorului IT, procentul companiilor de IT este foarte mare, in jur de 30-40%, si in cazul Targurilor de Cariere generaliste gazduite in restul tarii. Companiile sunt in cautare de specialisti cu experienta in diferite tehnologii, dar vin si cu o oferta bogata de joburi si internshipuri pentru juniori si pentru debutanti.

Printre companiile de IT participante la Targul de Cariere se numara Accenture, Accesa, Amazon, Atexis, AtoS IT, eVision, Intacct Development, ISDC, Siemens, Stefanini, Steelcase, Thomsons, Unicredit Business Integrated Solutions, si Ve Interactive.... mai mult


Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 14:23

Targul de cariera Angajatori de top isi deschide portile

Targul de cariera Angajatori de top isi deschide portile

Editia cu numarul 18 Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc saptamana aceasta, pe 27-28 martie la Sala Palatului din Bucuresti.

Cei care sunt in cautarea unui job vor avea sansa sa aplice la 4000 de oportunitati de cariera, cele mai multe joburi din ultimii 3 ani, 80 de programe de internship & trainee si vor putea participa la 33 conferinte si workshop-uri. In plus, in cele doua zile ale evenimentului vor avea sansa sa discute cu peste 300 de specialisti in recrutare.

Pentru cele 4000 de joburi deschise in cadrul Angajatori de TOP, vizitatorii pot aplica cu un singur CV BarCODE. Un astfel de CV il pot obtine de pe Hipo.ro. Tot ce trebuie sa faca este sa intre in contul personal sau sa isi creeze unul nou si sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP. Cu un sigur exemplar CV BarCODE pot aplica la joburile de interes pentru ei.

Pe langa numarul foarte mare de oportunitati pentru profesionisti, aceasta editie Angajatori de TOP se remarca prin numarul mare de programe destinate studentilor si absolventilor: 80 de programe de internship, trainee, management trainee si competitii. Numarul programelor este dublu fata de editia anterioara a evenimentului si surprinde un trend puternic in ceea ce priveste recrutarea de tinere talente. Printre angajatorii care vor avea deschise pozitii pentru astfel de programe amintim:Cei prezenti pe 27-28 martie la Sala Palatului din Bucuresti pot participa si la 33 conferinte si workshop-uri unde vor... mai mult


Miercuri, 25 Martie 2015, ora 23:20

Cauti un loc de munca? Octombrie este luna angajarilor

Cauti un loc de munca? Octombrie este luna angajarilor

Incepand cu primavara acestui an, targul Angajatori de TOP s-a extins la nivel national, fiind prezent in Bucuresti, Timisoara si Iasi.

Cele 3 evenimente au reunit peste 160 de angajatori, companii multinationale si angajatori locali, care au oferit peste 5.000 de oportunitati de cariera. Proiectul continua in aceasta toamna cu 4 editii: 3 evenimente fizice si o editie virtuala.

Incepand de marti, lista companiilor participante si detalii despre Angajatori de TOP sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

Toate cele 3 editii fizice Angajatori de TOP din aceasta toamna vor avea loc in luna octombrie. Toamna este o perioada in care companiile au un focus puternic pe recrutare, iar planurile de angajare sunt in crestere.

Prin intermediul celor 3 editii fizice si a unei editii virtuale, Angajatori de TOP reuneste peste 160 de companii multinationale si 110.000 de profesionisti si studenti care sunt in cautarea unui job.

Program

Angajatori de TOP BUCURESTI, 17-18 octombrie, Sala PalatuluiAngajatori de TOP IASI, 24-25 octombrie, Atriumul Palas MallAngajatori de TOP TIMISOARA, 31 octombrie - 1 noiembrie, C.R.A.F.T.Angajatori de TOP Virtual, 3-16 noiembrie, Hipo.ro
Potrivit studiului "Cei mai doriti angajatori" realizat de Brainspotting in luna iunie 2014, participarea la evenimente ce presupun interactiune directa cu potentialii angajatori este din ce in ce mai apreciata.

Odata cu mutarea proceselor de recrutare in mediul online observam o crestere a... mai mult


Marti, 23 Septembrie 2014, ora 14:08

1 comentariu
Sute de locuri de munca in Bucuresti si in alte 40 de orase din Romania

Sute de locuri de munca in Bucuresti si in alte 40 de orase din Romania

Targul Virtual Hipo.ro pentru absolventi este un eveniment de recrutare adresat studentilor si masteranzilor care vor sa se angajeze in aceasta vara.

Evenimentul se desfasoara la nivel national, pe www.hipo.ro, si reuneste 27 de companii care isi desfasoara activitatea in domenii precum: financiar - bancar, IT, inginerie, telecomunicatii, retail, FMCG si consultanta.

Cei care acceseaza www.hipo.ro vor avea sansa sa discute cu o parte dintre reprezentantii companiilor participante si sa primeasca raspunsuri legate de joburile care prezinta interes pentru ei. In cadrul editiei cu numarul 8 a Targului Virtual Hipo.ro pentru absolventi sunt deschise 600 de joburi si programe dedicate studentilor si absolventilor.

Accesul la Targul Virtual Hipo.ro pentru absolventi este posibil 24h din 24h pana pe 15 august pe www.hipo.ro. In urmatoarea perioada cei care vor accesa sectiunea dedicata evenimentului vor putea participa la sesiuni de interactiune cu trei dintre companiile participante:

- Asseco South Eastern Europe Romania (22 iulie, ora 14:00) va sustine un webinar in care vor fi abordate subiecte precum: pozitiile deschise in cadrul companiei, procesul de recrutare, ce inseamna o cariera in dezvoltarea de aplicatii software pentru domeniul bancar;

- KPMG (23 iulie, ora 13.00) va sustine un webinar despre structura programelor de internship deschise, oportunitatile de invatare si dezvoltare din cadrul companiei. Programul este adresat absolventilor de la... mai mult


Miercuri, 16 Iulie 2014, ora 16:22

Castiguri de peste 1200 de lire la Targul de joburi din Brasov

Castiguri de peste 1200 de lire la Targul de joburi din Brasov

Banca de Joburi va invita pe 7 iunie la a doua editie a Targului de joburi Agent Vanzari in UK si Germania, eveniment ce va avea loc in Brasov.

Interviul de selectie are loc direct cu compania britanica. In cazul in care candidatul este acceptat final, acesta obtine in maxim 48 de ore de la sustinerea targului un loc de munca cu un castig minim garantat in periada Iunie -Decembrie 2014 dupa cum urmeaza:

- Iunie - Octombrie - 1000 lire
- Noiembrie- 1250 lire
- Decembrie - 1400 lire

Durata contractului este de 6-12 luni cu posbilitate de extindere, iar munca poate incepe dupa data de 15 iunie 2014.

Pentru a participa la interviul final din cadrul targului doritorii trebuie sa indeplineasca 3 conditii simple, detaliate in link-ul urmator: http://www.bancadejoburi.ro/content/view/targ-joburi-vanzatori-anglia-germania

Doar candidatii care au trecut prin aceste etape vor fi contactati, iar participarea la Targul de Joburi se realizeaza strict pe baza de programare. Locul si ora desfasurarii Targului de Joburi vor fi comunicate tuturor participantilor indata de 06 Iunie2014, dupa inchiderea listelor de participare. mai mult


Miercuri, 28 Mai 2014, ora 15:06

Targul Angajatori de Top: Peste 1300 de pozitii deschise in cadrul evenimentului

Targul Angajatori de Top: Peste 1300 de pozitii deschise in cadrul evenimentului

Editia cu numarul 16 a celui mai mare eveniment de recrutare, Angajatori de TOP va avea loc in Bucuresti in perioada 4-5 aprilie, la Sala Palatului.

Cu o traditie de 8 ani, numarul si diversitatea oportunitatilor oferite de companii de top dar si continutul de calitate al conferintelor au transformat Angajatori de TOP in cel mai relevant proiect de profil din piata.

Evenimentul ofera oportunitatea vizitatorilor de a aplica la joburile deschise de companiile prezente si de a afla competentele pe care le cauta angajatorii in acest moment. Chiar si pentru candidatii care nu isi cauta activ un loc de munca, participarea este o ocazie buna pentru a intelege evolutia pietei in acest moment.

Cei care doresc sa participe la evenimentul din aprilie Angajatori de TOP pot intalni companii precum: BRD - Groupe Societe Generale, Coca-Cola HBC Romania, Intel, HP, Raiffeisen Bank, British American Tobacco, Ericsson, Bitdefender, Computer Generated Solutions, Oracle, Deutsche Bank Global Technology Bucuresti, JTI, Deloitte, Nestle, IBM, BCR, BearingPoint, Endava, DB Schenker, L'Oreal Romania, Mavens, Genpact, Luxoft, P&G, PwC Romania, Unilever, Microchip Technology, TELUS International Europe, WNS Romania, Accenture, McDonald's Romania, Grupul Renault Romania, 1&1 Internet Development, ProCredit Bank, EY, Microsoft, Stefanini, Unicredit Business Integrated Solutions, Xerox.

Cu o frecventa bianuala, primavara si toamna, editia din aceasta primavara Angajatori de TOP se extinde... mai mult


Joi, 13 Martie 2014, ora 16:28

1 comentariu
Targul de Cariere isi deschide portile la nivel national in aceasta toamna

Targul de Cariere isi deschide portile la nivel national in aceasta toamna

Targul de Cariere, cea mai mare retea de profil din Romania, isi deschide portile si in aceasta toamna, in 15 mari orase din Romania.

Evenimentul de cariera a devenit a doua optiune pentru tinerii profesionisti, dupa Internet, in ceea ce priveste oportunitatile de angajare, conform unui studiu IRES.

Zeci de companii s-au inscris deja la evenimentul din aceasta toamna, oferind sute de job-uri la nivel national in domenii precum productie si tehnica, servicii, financiar, marketing si multe altele.

Candidatii sunt asteptati la fata locului cu propriile CV-uri ori cu cel printat de pe eJobs.ro in format Smart CV, care va fi scanat de companiile participante si care va intra automat in baza lor de date. Tinerii cu studii superioare, absolvite sau in curs, cu sau fara experienta de munca, sunt principalii candidati vizati de companiile angajatoare prezente la Targul de Cariere.

Programul in aceasta toamna se desfasoara intre orele 11.00 - 19.00, pentru a le face mai facil accesul si candidatilor care lucreaza.

Printre companiile angajatoare la editia din acest an la nivel national se numara Aegon, Amazon, Arabesque, Arobs, Arvato, Autoliv, Capgemini, Celestica, Continental Automotive Systems, Emerson, Endava, Genpact, Hella Group, HP, ING, McDonalds, Plexus, Raiffeisen, Route 66, Sykes, Terapia Ranbaxy si Unicredit Business Integrated Solutions.

Participarea la acest eveniment este gratuita, participantii putand afla cum sa se integreze rapid la birou, cum sa... mai mult


Joi, 10 Octombrie 2013, ora 16:44

Targ de locuri de munca in domeniul medical si farmaceutic

Targ de locuri de munca in domeniul medical si farmaceutic

MedPharm Careers, cel mai mare targ de locuri de munca din Europa in domeniul medical si farmaceutic, revine in Romania.

Targul se desfasoara in perioada 1 octombrie - 16 octombrie in 10 locuri diferite - principalele orase ale Romaniei, unde medicii si profesionistii din domeniul medical pot comunica direct cu recrutorii pentru a accesa oferte internationale de munca variate, dar pot si dezbate subiecte legate de evolutia carierei medicale in Uniunea Europeana se arata intr-un comunicate de presa remis de organizatori.

Targul are loc de doua ori pe an in 12 tari europene. MedPharm va aduce de aceasta data sute de oferte de locuri de munca pentru medici, asistente, dentisti si pentru alti profesionisti din domeniul medical in tari precum Marea Britanie, Germania, Elvetia, Franta, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca si in alte tari.

"Am ajutat mii de medici si profesionisti din domeniul medical sa-si gaseasca primul lor loc de munca de peste hotare. Lucram cu cei mai buni recrutori si angajatori europeni din domeniul medical. Ii avem alaturi pe partenerii de la Permedex, Id Medical, MediCarrera, NES Healthcare, P&P Conseil, Jorg Herrmann - Die Personalberater si alti recrutori cu nume cu rezonanta in domeniu. Astfel, ne asiguram ca le oferim vizitatorilor nostri cele mai bune oportunitati si posibilitati de a alege", a declarat dr. Grzegorz Chodkowski, fondatorul MedPharm Careers.

In cadrul tuturor targurilor de locuri de munca, vizitatorii pot participa la... mai mult


Sambata, 01 Octombrie 2011, ora 14:31

2 comentarii
Doar un angajator s-a prezentat la un targ de joburi, la Ploiesti

Doar un angajator s-a prezentat la un targ de joburi, la Ploiesti

Doar un singur angajator, dintre cei 20 invitati, s-a prezentat la targul de joburi organizat miercuri la Ploiesti, motiv pentru care studentii si absolventii au plecat dezamagiti.

Marius Dodon, managerul Societatii Damproiect din Ploiesti a venit la acest eveniment in speranta ca va gasi tineri pregatiti si dornici de munca, dar nu a fost incantat de CV-urile primite, informeaza Adevarul.

"Am primit cateva zeci de CV-uri din partea unor absolventi. Cu toate ca sunt singurul angajator, nu pot spune ca sunt extrem de multumit de candidati. Nu multi sunt intr-adevar pregatiti din cate am observant. Asta in conditiile in care cerintele noastre nu sunt deloc mari. Oferta noastra este de trei locuri de munca pentru ingineri mecanica. Urmeaza sa analizam toate CV-urile primite si apoi ii vom chema pe unii dintre candidati la interviu in vederea angajarii", a declarat acesta.

La randul lor, studentii si absolventii ploiesteni au fost nemultumiti ca nu si-au gasit locuri de munca.

"Am absolvit facultatea de stiinte economice. Cand am fost admisa la aceasta facultate visam sa ajung manager intr-o companie cu renume, insa acum am cam renuntat la acest vis. Ca proaspat absolvent al unei facultati este foarte greu sa iti gasesti un loc de munca in aceste vremuri. Am pierdut vremea participand la acest targ", a declarat povestit Andreea Baicu, in varsta de 22 de ani.

Potrivit Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Prahova, dintre cele aproape 250 de locuri de... mai mult


Joi, 21 Iulie 2011, ora 19:38

3 comentarii

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Intr-un oras din Romania se traieste mai bine ca la Paris, Roma sau New York
  2. Protest cu sute de femei goale in Canada, din cauza unui politist (Foto)
  3. Alarma falsa: Fratele leului Cecil este in viata si gata sa preia conducerea
  4. Cele mai interesante filme care vor aparea in cinematografe in august (Video)
  5. Lupta cu rechinii: Cum s-a salvat un australian, fost boxer, de marele alb
  6. Lucrul uimitor pe care il fac albinele pentru a-si proteja familiile de boli
  7. Nadia Comaneci si Arnold Schwarzenegger - orice roman ar trebui sa fie mandru de aceste imagini (Video)
  8. Aveti grija ce fotografiati in Grecia! O poza din Rodos a trimis-o dupa gratii
  9. Cometele au adus viata pe Pamant? Ce-a descoperit sonda spatiala Philae
  10. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)