tramvai 34

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Modificari majore in traseul tramvaielor din Bucuresti

Modificari majore in traseul tramvaielor din Bucuresti

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a anuntat ca incepand de marti se vor modifica mai multe trasee ale liniilor de transport, iar linia 34 va deveni linia 1 si va fi prima cu un traseu inelar.

Din cauza lucrarilor de reabilitare a sistemului rutier de pe Strada Liviu Rebreanu, pe tronsonul cuprins intre B-dul Camil Ressu si B-dul Nicolae Grigorescu linia de tramvaie 19 se suspenda, calatorii putand opta pentru linia 23, 34 (viitoarea linie1), precum si autobuzele liniei 330, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Linia de tramvaie 23 va functiona pe traseul de baza intre "Zetari" si intersectia B-dul Camil Ressu / Str. Liviu Rebreanu, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, prin B-dul Camil Ressu, B-dul Theodor Pallady, pana la "Complex RATB Titan".

RATB anunta ca linia de autobuze 330 va functiona pe traseul de baza intre Piata Presei si intersectia Soseaua Mihai Bravu / Soseaua Iancului, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Soseaua Mihai Bravu, B-dul Camil Ressu, Str. Liviu Rebreanu, B-dul 1 Decembrie 1918, "FAUR Poarta 4".

Autobuzele vor efectua opriri pe B-dul 1 Decembrie 1918 (in statiile liniilor 101 si 311), pe Str. Liviu Rebreanu (in statiile liniilor 311 si 335 si in statiile nou infiintate, amplasate in apropierea statiilor de tramvai), precum si pe Soseaua Mihai Bravu (in statiile liniei 135).

Tot de joi linia 34 va deveni linia 1 si va fi prima linie de tramvaie cu un traseu inelar, avand un singur terminal, "Posta... mai mult


Marti, 05 Iulie 2011, ora 17:08

Tramvaiul 34 va circula, de duminica, pe pasajul Basarab

Tramvaiul 34 va circula, de duminica, pe pasajul Basarab

Regia Autonoma de Transport Bucuresti anunta ca, incepand de duminica, tramvaiele liniei 34 vor circula pe pasajul Basarab. Anuntul vine dupa ce si primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a declarat ca tot duminica va fi deschisa circulatia autovehiculelor.

"Odata cu introducerea in exploatare a Pasajului Basarab, incepand cu data de 19 iunie, linia 34 va functiona pe traseul actual intre: Calea Vitan si Banu Manta, apoi pe un traseu prelungit pe Sos. Nicolae Titulescu, Pasajul Basarab, Sos. Orhideelor, Bd. G-ral Vasile Milea, Bd. Timisoara, Cal. 13 Septembrie, Bd. Ghencea, pana la terminalul Ghencea", anunta, vineri, RATB intr-un comunicat postat pe site-ul sau oficial.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, i-a invitat pe bucuresteni sa vina sambata, la Podul Basarab, pentru a vedea de sus constructia de peste Dambovita.

De asemenea, a precizat edilul, de duminica dimineata, de la ora 06:00, masinile vor putea circula pe podul in arc de la Pasajul Basarab, "cel mai important proiect bucurestean de dupa Revolutie".

Oprescu deschide duminica Pasajul Basarab - sambata poate fi vizitat

Pasajul suprateran Basarab face legatura intre bulevardul Nicolae Titulescu, in apropierea Garii de Nord, si bulevardul Vasile Milea, existand si bretele de legatura cu Soseaua Grozavesti.

Pasajul are o lungime de 1,9 kilometri, iar pentru realizarea lui s-a cheltuit peste 1, 2 miliarde de lei. mai mult


Vineri, 17 Iunie 2011, ora 19:58

3 comentarii
Bucuresti: Un accident a blocat circulatia tramvaiului 34 (Video)

Bucuresti: Un accident a blocat circulatia tramvaiului 34 (Video)

Un accident rutier a blocat, luni dimineata, aproximativ o jumatate de ora circulatia tramvaiului 34 pe ambele sensuri, pe soseaua Mihai Bravu din Capitala.

Un sofer care circula cu viteza a intrat in refugiul tramvaiului in apropiere de statia de la Baba Novac.

Masina a fost scoasa din refugiu cu ajutorul echipajelor RATB si ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, care s-au deplasat la fata locului.

In autoturism se aflau trei persoane, ele fiind transportate la spital, dupa descarcerare.

I.O. mai mult


Luni, 07 Septembrie 2009, ora 08:23

Bucuresti: Un autocar a lovit din plin un tramvai al liniei 34

Bucuresti: Un autocar a lovit din plin un tramvai al liniei 34

Un accident rutier a blocat, miercuri dimineata, in jurul orei 06.30, circulatia tramvaielor liniei 34 din Capitala.

Soferul unui autocar, aflat pe Bulevardul Mihai Bravu, nu s-a asigurat cand a vrut sa vireze la stanga si a lovit in plin un tramvai, care a deraiat, informeaza Antena 3.

Vatmanul, o femeie, a fost singura victima si s-a ales cu cateva rani usoare.

Circulatia a fost reluata dupa o jumatate de ora, iar tramvaiul a fost retras la depoul Dudesti.

Politistii au intocmit un dosar de cercetare pentru a stabili cu exactitate imprejurarile producerii accidentului. mai mult


Miercuri, 06 Mai 2009, ora 09:26

Tramvaiul 34, repus in functiune pe traseul initial

Tramvaiul 34, repus in functiune pe traseul initial

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a repus in functiune, incepand de duminica, 11 ianuarie, linia de tramvai 34, pe traseul initial, intre Gara de Nord si Romprim.

Linia de tramvai 34 a fost supusa unor ample lucrari de refacere a infrastructurii in ultimii doi ani, perioada in care circulatia auto si a mijloacelor de transport in comun s-a realizat cu mare dificultate, informeaza Agerpres.

Zona Pasajului Obor, pe unde circula linia 34, a suferit si ea lucrari de reconfigurare a intersectiei, la nivelul liniei de tramvai, al statiei de metrou si al pasajului.

Reprezentantii municipalitatii anuntasera initial ca linia va fi redata complet circulatiei in septembrie 2008. mai mult


Luni, 12 Ianuarie 2009, ora 16:33

1 comentariu
Tramvaiele liniei 21 au revenit pe traseul de baza

Tramvaiele liniei 21 au revenit pe traseul de baza

Tramvaiele liniei 21, din Capitala, au revenit, incepand de sambata, pe traseul de baza.

Lucrarile de modernizare la principala linie RATB din cartierul Colentina, incepute anul trecut, au ajuns la final. Ultimul tronson reabilitat a fost capatul de linie, din statia Sf. Gheorghe.

Cetatenii Capitalei pot sa ia tramvaiul 21, de duminica dimineata, si din statia Piata Sf. Gheorghe, a afirmat, sambata, primarul general Sorin Oprescu, acesta fiind prezent la punerea in functiune a acestei linii de tramvai, la finalul lucrarilor de modernizare pe tronsonul buclei de intoarcere Sf. Gheorghe.

Oprescu a calatorit cu un prototip de tramvai, facut de Uzina de Reparatii Atelierele Centrale a RATB-ului, de la statia Piata Sf. Gheorghe la Sfanta Vineri si inapoi.

'Uite ca si ai nostri sunt in stare sa faca treaba. (...) Incercam sa cream premisele intrarii in productie', a declarat primarul municipiului Bucuresti.

Tramvaiele vor circula pe traseul Soseaua Colentina, Bucur Obor, Calea Mosilor, Strada Sfanta Vineri. Pe linia 21 ruleaza 18 tramvaie, la un interval de cinci minute.

Totodata, a fost repusa in functiune si linia de tramvai 34, intre Bucur Obor si Gara de Nord. Traseul tramvaelor va fi Soseaua Stefan cel Mare, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Soseaua Nicolae Titulescu, cu intoarcere prin Calea Grivitei. mai mult


Sambata, 29 Noiembrie 2008, ora 13:14

Alte articole despre: tramvai 21, traseu, linie baza
Tramvaiele liniilor 34 si 42 isi modifica temporar traseul

Tramvaiele liniilor 34 si 42 isi modifica temporar traseul

Tramvaiele liniilor 34 si 42 vor avea incepand de miercuri pe trasee modificate, din cauza unor lucrari la reteaua de termoficare din zona intersectiei Sos. Nicolae Titulescu-Bd. Alex. Ioan Cuza.

In consecinta, tramvaiele liniei 34 vor circula intre Bulevardul Banu Manta si Bulevardul Ferdinand, pe Soseaua Nicolae Titulescu, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Soseaua Stefan cel Mare, Soseaua Mihai Bravu, cu intoarcere prin Bulevardul Ferdinand, Strada Ziduri Mosi, Soseaua Colentina, Soseaua Stefan cel Mare.

Tramvaiele liniei 42 vor circula pe traseul de baza intre Piata Presei Libere si intersectia Bulevardul Ion Mihalache-Strada Dr. Felix apoi modificat in ambele sensuri prin Strada Dr. Felix, Soseua Nicolae Titulescu, pana la terminalul Banu Manta, informeaza RATB. mai mult


Marti, 11 Noiembrie 2008, ora 17:13

Alte articole despre: tramvai, modificare, traseu, RATB
RATB face probe pe linia tramvaiului 34

RATB face probe pe linia tramvaiului 34

Regia Autonoma de Transport Bucuresti informeaza ca, in perioada 4-8 august, se vor efectua probe pe liniile de tramvai modernizate de pe Soseaua Mihai Bravu, de la Calea Vitan, Calea Vacarestilor si Soseaua Oltenitei, de la Piata Sudului pana la ROMPRIM.

RATB solicita soferilor care au parcat pe axul drumului, sa elibereze linia de tramvai, pentru ca probele sa se poata desfasura in bune conditii. mai mult


Vineri, 01 August 2008, ora 17:31

Alte articole despre: RATB, probe, tramvai
Tramvaiul 34 revine pe traseu, in probe

Tramvaiul 34 revine pe traseu, in probe

Tramvaiele liniei 34 isi vor relua traseul, miercuri dimineata, insa numai pentru o perioada de probe, de trei zile.

Astfel, de miercuri si pana vineri tramvaiele vor circula pe Soseaua Stefan cel Mare, Bulevardul Iancu de Hunedoara si soseaua Nicolae Titulescu.

Pe perioada lucrarilor, pe liniile de tramvai au fost parcate masinile locuitorilor din zona. Autoritatile le-au recomandat soferilor sa-si mute autoturismele de pe liniile de cale ferata.

Circulatia tramvaielor liniei 34 se va relua pentru calatori in cateva zile dupa terminarea probelor. mai mult


Miercuri, 23 Iulie 2008, ora 08:35

Alte articole despre: tramvai, probe, Bucuresti, circulatie

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)
  2. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  3. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  4. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  5. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  6. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  7. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  8. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  9. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  10. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba