tramvaiul 21 traseu

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Tramvaiele 8 si 21 revin pe traseele de baza, liniile 20 si 24 se suspenda

Tramvaiele 8 si 21 revin pe traseele de baza, liniile 20 si 24 se suspenda

Tramvaiele de pe liniile 8 si 23 revin de sambata pe traseele de baza, ca urmare a finalizarii lucrarilor la calea de rulare din zona terminalului "Zetari".

Tramvaiele liniei 8 vor circula intre terminalele "Zetari" si "Depoul Militari", pe traseul: prelungirea Ferentarilor - calea Ferentari - calea Rahovei - soseaua Progresului - bd. Timisoara - strada Valea Cascadelor - bd. Preciziei.

Tramvaiele liniei 23 vor circula intre terminalele "Zetari" si "Faur Poarta 4", pe arterele: Prelungirea Ferentarilor - calea Ferentari - calea Rahovei - bd. George Cosbuc - bd. Regina Maria - str. 11 Iunie - bd. Marasesti - bd. Octavian Goga - calea Dudesti - bd. Camil Ressu - str. Liviu Rebreanu - bd. 1 Decembrie 1918.

Totodata, linia naveta de autobuze 608 se desfiinteaza.

Liniile 20 si 24 se suspenda

RATB mai informeaza ca liniile tramvaielor 20 si 24 se suspenda, din 15 mai, in vederea executarii lucrarilor de modernizare a caii de rulare a vehiculelor mentionate, informeaza
RATB.

Transportul calatorilor va fi asigurat de linia naveta de autobuze 620, care va functiona pe traseul de baza intre Calea Plevnei si Clabucet, apoi pe un traseu prelungit pe bd. Bucurestii Noi pana la terminalul Laromet.

Capacitatea de transport din zona va fi suplimentata, prin cresterea parcului de vehicule pe liniile 45 si 97. mai mult


Joi, 13 Mai 2010, ora 18:34

Bucuresti: Traseu modificat pentru liniile de tramvai 23 si 19

Bucuresti: Traseu modificat pentru liniile de tramvai 23 si 19

Liniile 23 si 19 vor circula de miercuri, 11.11.2009, incepand cu ora 21.00, pe trasee modificate.

In vederea executarii unor lucrari la calea de rulare a tramvaielor din intersectia Str. Liviu Rebreanu /Bd. 1 Decembrie 1918, miercuri, de la ora 21.00, liniile 19 si 23 vor functiona pe trasee modificate de la intersectia Bd. Camil Ressu/Str. Liviu Rebreanu, pe Bd. Camil Ressu, Bd. Theodor Pallady, pana la cap linie "Complex RATB Titan", informeaza un comunicat al RATB remis miercuri Ziare.com.

Vagoanele vor purta suplimentar inscriptia de traseu: 'Circula la Complex R.A.T.B. Titan prin Bd. Camil Ressu'.

Transportul calatorilor va fi asigurat de autobuzele liniei naveta 623, care vor circula intre 'Faur Poarta 4' si 'Dristor', pe urmatorul traseu: Bd. 1 Decembrie 1918, Str. Liviu Rebreanu, Bd. Camil Ressu, cu intoarcere prin Sos. Mihai Bravu, Str. Dristorului, Bd. Camil Ressu, Str. Liviu Rebreanu si Bd. 1 Decembrie 1918.

Abonamentele eliberate pe liniile 19 si 23 vor fi valabile si pe linia naveta 623. mai mult


Miercuri, 11 Noiembrie 2009, ora 17:26

Alte articole despre: traseu modificat tramvai, linia 23 19
Tramvaiul 5 din Capitala va circula numai pana la Obor

Tramvaiul 5 din Capitala va circula numai pana la Obor

Tramvaiul 5 va functiona incepand de sambata, pe un traseu modificat, mai scurt, intre Aeroportul Baneasa si Bucur Obor, si nu va mai ajunge in Piata Sfantu Gheorghe, pentru a evita ambuteiajele ce apar pe Calea Mosilor si pe strada Cavafii Vechi.

Masura, experimentala pana la stabilirea rezultatelor, a fost luata din cauza cresterii traficului rutier si, implicit, a riscului de accidente, pe Calea Mosilor si strada Cavafii Vechi odata cu demararea lucrarilor de modernizare a infrastructurii caii de rulare a tramvaielor de pe strada Tunari si strada Vasile Lascar, potrivit unui comunicat al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) remis, joi, Ziare.com.

"Din cauza lucrarilor de modernizare a infrastructurii caii de rulare a tramvaielor de pe strada Tunari si strada Vasile Lascar, pe traseul liniei 5 se produc zilnic ambuteiaje si blocari ale tramvaielor, cu repercursiuni asupra asigurarii ritmicitatii pe bulevardul Aerogarii si strada Barbu Vacarescu, unde aceasta linie este singurul mijloc de transport", se arata in comunicat.

Asadar, incepand de sambata, 8 august, linia 5 va functiona experimental intre Aeroportul Baneasa si Bucur Obor, pe urmatorul traseu: bulevardul Aerogarii, pasajul Aviatiei, strada Barbu Vacarescu, soseaua Stefan cel Mare, strada Lizeanu, strada Reinvierii, soseaua Colentina, cu intoarcere prin soseaua Stefan cel Mare, strada Barbu Vacarescu si bulevardul Aerogarii.

Legatura de transport cu Piata Sfantu Gheorghe se va realiza cu... mai mult


Joi, 06 August 2009, ora 17:26

Tramvaiele liniei 21 au revenit pe traseul de baza

Tramvaiele liniei 21 au revenit pe traseul de baza

Tramvaiele liniei 21, din Capitala, au revenit, incepand de sambata, pe traseul de baza.

Lucrarile de modernizare la principala linie RATB din cartierul Colentina, incepute anul trecut, au ajuns la final. Ultimul tronson reabilitat a fost capatul de linie, din statia Sf. Gheorghe.

Cetatenii Capitalei pot sa ia tramvaiul 21, de duminica dimineata, si din statia Piata Sf. Gheorghe, a afirmat, sambata, primarul general Sorin Oprescu, acesta fiind prezent la punerea in functiune a acestei linii de tramvai, la finalul lucrarilor de modernizare pe tronsonul buclei de intoarcere Sf. Gheorghe.

Oprescu a calatorit cu un prototip de tramvai, facut de Uzina de Reparatii Atelierele Centrale a RATB-ului, de la statia Piata Sf. Gheorghe la Sfanta Vineri si inapoi.

'Uite ca si ai nostri sunt in stare sa faca treaba. (...) Incercam sa cream premisele intrarii in productie', a declarat primarul municipiului Bucuresti.

Tramvaiele vor circula pe traseul Soseaua Colentina, Bucur Obor, Calea Mosilor, Strada Sfanta Vineri. Pe linia 21 ruleaza 18 tramvaie, la un interval de cinci minute.

Totodata, a fost repusa in functiune si linia de tramvai 34, intre Bucur Obor si Gara de Nord. Traseul tramvaelor va fi Soseaua Stefan cel Mare, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Soseaua Nicolae Titulescu, cu intoarcere prin Calea Grivitei. mai mult


Sambata, 29 Noiembrie 2008, ora 13:14

Alte articole despre: tramvai 21, traseu, linie baza
Linii deviate pentru tramvaiul 21 si autobuzul 101

Linii deviate pentru tramvaiul 21 si autobuzul 101

Tramvaiele de pe linia 21 vor circula pe un traseu modificat incepand de miercuri, din cauza lucrarilor la calea de rulare de pe Soseaua Colentina, din zona Doamna Ghica.

Tramvaiul 21 va circula pe traseul de baza intre Piata Sfanta Vineri si intersectia Soselei Colentina cu strada Reinvierii, apoi modificat in ambele sensuri prin strada Reinvierii, strada Maica Domnului si Bulevardul Lacul Tei, informeaza Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).

Totodata, incepand de marti, autobuzele liniei 101 vor circula pe un traseu modificat: pe sensul dinspre "Faur", ruta este deviata pe strada Ziduri Mosi, Soseaua Pantelimon.

Pe de alta parte, miercuri va fi infiintata linia naveta de autobuze 621, care vor circula pe Soseaua Colentina, intre Pasajul Colentina si Bucur Obor. mai mult


Luni, 07 Iulie 2008, ora 17:48

1 comentariu
Alte articole despre: tramvai, RATB, autobuz, traseu, deviere
Bucuresti: Mai multe tramvaie nu vor circula in weekend

Bucuresti: Mai multe tramvaie nu vor circula in weekend

Tramvaiele de pe linia 16 vor fi suspendate sambata si duminica, iar cele de pe linia 21 vor circula pe un traseu modificat, din cauza lucrarilor de consolidare efectuate in zona, informeaza un comunicat RATB remis redactiei Ziare.com.

Lucrarile au ca scop inlocuirea pieselor de cale pentru tramvaie in intersectia Stefan cel Mare cu Soseaua Mihai Bravu si Calea Mosilor si vor incepe sambata.

Pentru preluarea calatorilor, autobuzele liniei 667 vor functiona intre Spitalul Fundeni si Piata Rosetti, pe traseul cuprins intre strada Sportului, Soseaua Colentina, Bucur Obor, Calea Mosilor si Bulevardul Carol.

Linia tramvaiului 21 va functiona intre Helitube si Granitul pe un traseu cuprins intre Soseaua Colentina, strada Ziduri Mosi si Soseaua Pantelimon.

Abonamentele pe cele doua linii de tramvai vor fi valabile si pe autobuzul 667. mai mult


Vineri, 04 Aprilie 2008, ora 10:19

1 comentariu
Alte articole despre: liniile 21, 16, tramvai, traseu modificat, weekend

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)
  2. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  3. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  4. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  5. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  6. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  7. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  8. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  9. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  10. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba