transmisie otv vatican

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Dan Diaconescu a pierdut procesul cu CNA: OTV ramane fara licenta

Dan Diaconescu a pierdut procesul cu CNA: OTV ramane fara licenta

Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), a spus parlamentarilor din Comisia de Cultura a Senatului ca Dan Diaconescu a pierdut procesul cu CNA.

Dan Diaconescu intentase un proces pentru suspendarea deciziei CNA de retragere a licentei audiovizuale a OTV. Diaconescu nu a platit niciuna din amenzile primite din partea acestui organism, arata Antena 3.

Laura Georgescu a venit marti la Senat, pentru a prezenta Comisiei pentru Cultura si Media activitatea CNA pe 2013.

Consiliul National al Audiovizualului a decis, in octombrie, sa opreasca si emisia postului DDTV, pentru ca Dan Diaconescu nu a reusit sa ii convinga pe membrii CNA ca merita sa transmita din nou.

Decizia a venit dupa ce CNA a retras, autorizatia de emisie a postului, care a transmis de la Vatican pana in momentul in care si-a schimbat grila de programe.

Mai mult, Dan Diaconescu a primit si o amenda in valoare de 100.000 de lei, deoarece a schimbat grila postului TV fara sa anunte Consiliul in prealabil, transmite Realitatea TV.

Decizie senzationala a CNA: DDTV ramane in aer, Dan Diaconescu ramane fara bani (Video)

Dan Diaconescu este in acest moment condamnat la trei ani de inchisoare cu executare de magistratii Judecatoriei Sectorului 1 pentru santaj, decizie la care a facut apel.

In anul 2010, patronul OTV a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru santajarea unui primar si a unui om de afaceri dintr-o comuna din Arad. Alaturi de... mai mult


Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 15:58

2 comentarii
Dan Diaconescu: OTV emite de la Vatican, de aici. Ponta, te oftici?

Dan Diaconescu: OTV emite de la Vatican, de aici. Ponta, te oftici?

Dan Diaconescu a prezentat, miercuri seara, licenta de emisie a postului OTV, eliberata de Autoritatea in telecomunicatii din Italia.

Documentul este valabil sapte ani si se refera la emisie prin satelit, obtinuta prin intermediul unei firme din Marea Britanie, a declarat Diaconescu, la B1 TV.

Patronul OTV spune ca licenta da dreptul de emisie pe semnalul satelitului respectiv, care poate fi preluata ulterior de orice televiziune din lume, inclusiv de societatile de cablu din Romania.

"Din Marea Britanie se duce semnalul pe satelit pe un server, care emite in toata lumea, chiar daca nu vrea domnul Ponta si doamna Laura Georgescu de la CNA. Emitem de la Vatican, de aici. Ponta te oftici? Acesta este chiar sloganul nostru de relansare", a declarat Diaconescu.

Pe de alta parte, presedintele Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu a declarat, miercuri, ca autoritatea de reglementare in domeniul audiovizualului din Italia, L'Autorita per le garanzie nelle comunicazioni (AGCOM), a eliberat in data de 30 septembrie 2013 societatii OTV SRL - care are sediul in Italia - o autorizatie de difuzare a unor programe de televiziune prin satelit.

Georgescu a mai spus ca CNA nu a primit nicio notificare sau solicitare cu privire la retransmisia canalului italian OTV pe teritoriul Romaniei.

"Faptul ca aceasta societate OTV SRL nu ne-a trimis notificarile sau solicitarile legale cu privire la retransmisia unui canal italian duce foarte clar la ideea ca... mai mult


Joi, 24 Octombrie 2013, ora 10:03

7 comentarii
CNA sesizeaza Parchetul privind faptul ca OTV emite ilegal (Video)

CNA sesizeaza Parchetul privind faptul ca OTV emite ilegal (Video)

CNA s-a autosesizat cu privire la emisia televiziunii OTV pe frecventa Direct Digital TV (DD TV), incepand cu data de 18 octombrie, ora 23.00.

La propunerea Laurei Georgescu, presedintele CNA, Consiliul a decis, in sedinta de marti, sa sesizeze Parchetul pentru ca OTV emite in Romania fara a avea licenta audiovizuala.

Decizia a fost luata in baza articolului 96, alineatul 1 din Legea audiovizualului, potrivit caruia "Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda penala de la 5.000 lei la 100.000 lei transmisia serviciilor de programe de televiziune/radiodifuziune fara licenta de emisie sau licenta de utilizare a frecventelor radio in sistem digital terestru, daca fapta prezinta pericol pentru siguranta nationala, ordinea publica sau sanatatea publica ori poate crea probleme de natura economica sau operationala altor furnizori de retele ori servicii de comunicatii electronice sau utilizatorilor".

Dan Diaconescu: OTV emite legal, din strainatate

Totodata, CNA a decis, marti, sa sesizeze Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) si societatea Digital Sky SRL, care ridica semnalul televiziunii DD TV la satelitul Eutelsat 16 grade Est, sa suspende difuzarea televiziunii DD TV, "pana la solutionarea aspectelor de natura penala" in acest caz.

Aceasta decizie a fost luata cu unanimitate de voturi de membrii CNA.

In plus, Consiliul a decis sa ii invite pe actionarii societatii... mai mult


Marti, 22 Octombrie 2013, ora 13:11

Vaticanul dezminte: OTV nu emite de aici. Nu dati crezare afirmatiilor lui Dan Diaconescu!

Vaticanul dezminte: OTV nu emite de aici. Nu dati crezare afirmatiilor lui Dan Diaconescu!

Biroul de presa de la Vatican a negat, vineri, ca postul OTV detinut de Dan Diaconescu emite de la Sfantul Scaun, asa cum a pretins omul de afaceri roman.

"Afirmatiile lui Dan Diaconescu in mass-media din Romania conform carora televiziunea OTV ar fi obtinut licenta de difuzare de la Vatican, amenajarea studioului intr-o 'biserica a Vaticanului' si rezidenta in Vatican a lui Diaconescu insusi sunt absolut false si nefondate", a precizat preotul Federico Lombardi, directorul Biroului de presa al Sfantului Scaun, intr-o declaratie trimisa purtatorului de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucuresti, conform unui comunicat remis Ziare.com.

Dan Diaconescu: OTV va emite din nou. Emisiunile le voi realiza la Vatican

Federico Lombardi a adaugat ca singurele transmisiuni TV difuzate din Vatican sunt cele ale Centrului de Televiziune Vatican, iar rezidenta in Statul Cetatii Vaticanului este acordata numai unui numar foarte mic de persoane, ecleziastici sau laici, ca urmare a serviciilor aduse Sfantului Scaun sau Statului Cetatii Vaticanului.

Directorul biroului de presa al Sfantului Scaun indeamna totodata "sa nu se dea in niciun fel crezare afirmatiilor lui Dan Diaconescu".

OTV a revenit pe micile ecrane la inceputul acestei saptamani, dupa ce, la 23 ianuarie 2013, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a retras licenta pentru acest post din cauza amenzilor neachitate din ultimii ani.

Postul TV emite in prezent pe frecventa italiana a postului... mai mult


Sambata, 19 Octombrie 2013, ora 11:40

3 comentarii

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. A pictat in verde un munte inalt de 900 de metri pentru a "imbunatati feng-shui-ul" (Video)
  2. Fotografia zilei: Pericolul de pe sosea - minionii ataca
  3. Viral: Milioane de oameni, impresionati de stranutul unui caine (Video)
  4. Intr-un oras din Romania se traieste mai bine ca la Paris, Roma sau New York
  5. Protest cu sute de femei goale in Canada, din cauza unui politist (Foto)
  6. Alarma falsa: Fratele leului Cecil este in viata si gata sa preia conducerea
  7. Cele mai interesante filme care vor aparea in cinematografe in august (Video)
  8. Lupta cu rechinii: Cum s-a salvat un australian, fost boxer, de marele alb
  9. Lucrul uimitor pe care il fac albinele pentru a-si proteja familiile de boli
  10. Nadia Comaneci si Arnold Schwarzenegger - orice roman ar trebui sa fie mandru de aceste imagini (Video)