traseu

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Bucuresti: Tramvaie cu traseu modificat, in weekend

Bucuresti: Tramvaie cu traseu modificat, in weekend

Tramvaiele liniilor 40 si 56 din Bucuresti vor circula pe un traseu modificat in acest weekend, ca urmare a unor lucrari la calea de rulare din intersectia Calea Calarasi - Soseaua Mihai Bravu (Piata Hurmuzachi).

Astfel, tramvaiele liniilor 40 si 56 vor circula pe traseele de baza intre "Piata Sf. Vineri" si intersectia Calea Calarasilor/Strada Traian, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Str. Traian, B-dul Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Sos. Pantelimon, B-dul Chisinau, B-dul Basarabia, apoi pe traseele actuale, se arata intr-un comunicat RATB, remis Ziare.com.

Reprezentantii Regiei mentioneaza ca, pentru preluarea calatorilor, se infiinteaza linia naveta de autobuze 640, care va functiona intre terminalul "B-dul Basarabia" (cap linii 70, 79) si terminalul "Hala Traian", pe traseul Str. Lucretiu Patrascanu, B-dul Basarabia, Calea Calarasilor, Str. Traian, cu intoarcere prin Str. Tepes Voda, Str. Popa Nan, Calea Calarasilor, B-dul Basarabia, Str. Lucretiu Patrascanu.

Abonamentele eliberate pentru liniile 40 si 56 vor fi valabile si pe linia naveta 640, se mai arata in comunicatul RATB.

D.R. mai mult


Duminica, 09 Septembrie 2012, ora 08:08

Bucuresti: Troleibuze cu traseu modificat - vezi noile rute

Bucuresti: Troleibuze cu traseu modificat - vezi noile rute

Mai multe troleibuze din Bucuresti isi vor schimba traseul, din 30 august, din cauza realizarii unor lucrari de infrastructura.

De vineri, troleibuzele liniilor 65, 97, 79 si 86 vor avea un nou traseu, se arata intr-un comunicat RATB, remis Ziare.com.

Astfel, linia 65 va functiona intre terminalul "Dridu" si "Gara de Nord", pe traseul Str. Pajurei, Bd. Bucurestii Noi, Cal. Grivitei, cu intoarcere pe Bd. Gh. Duca, Bd. Alex. Ioan Cuza, Str. Varnali, Str. Polizu, Cal. Grivitei, urmand apoi traseul initial.

Linia 97 va functiona intre terminalul "Strand Straulesti" si "Gara de Nord", pe traseul Bd. Bucurestii Noi, Cal. Grivitei, cu intoarcere pe Bd. Gh. Duca, Bd. Alex. Ioan Cuza, Str. Varnali, Str. Polizu, Cal. Grivitei, urmand apoi traseul initial.

Liniile 79 si 86 vor functiona pe traseele de baza intre terminalele "Bd. Basarabia", respectiv "Stadionul National" si intersectia Bd. Pache Protopopescu/ Str. Iancu Cavaler de Flondor, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Pache Protopopescu, Bd. Carol I, Piata Universitatii, Bd. Regina Elisabeta, Cal. Plevnei, Str. Mircea Vulcanescu, Str. Baldovin Parcalabu, Str. Garii de Nord, "Gara de Nord", cu intoarcere prin Str. Witing, Cal. Plevnei, Str. Vasile Parvan, Bd. Mihail Kogalniceanu, apoi traseul initial.

Pentru preluarea fluxurilor de calatori de pe tronsonul Foisorul de Foc - Piata Gemeni - Piata Romana - Piata Sf. Voievozi, RATB va infiinta o linie naveta de autobuze cu indicativ 686, precizeaza comunicatul Regiei.... mai mult


Miercuri, 29 August 2012, ora 10:31

O familie de turisti, blocata pe cel mai dificil traseu din Bucegi

O familie de turisti, blocata pe cel mai dificil traseu din Bucegi

O familie cu un copil de 13 ani a ramas blocata, luni, in Valea Bucsoiului, cel mai dificil traseu montan din Masivul Bucegi, mai multi salvamontisti plecand in cautarea acestora.

Potrivit sefului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, citat de Romania TV, familia a plecat pe munte la ora 07:00, de la cabana Gura Diham, iar dupa cateva ore de mers turistii au ajuns intr-o zona in care s-au blocat.

Salvamontistii estimeaza ca operatiunea de salvare ar putea dura mai multe ore, intrucat traseul pe care s-a aventurat familia este unul dintre cele mai dificile din Masivul Bucegi. mai mult


Luni, 20 August 2012, ora 18:39

1 comentariu
Tramvaiele 23 si 27 vor circula sambata pe un traseu modificat

Tramvaiele 23 si 27 vor circula sambata pe un traseu modificat

Tramvaiele liniilor 23 si 27 din Capitala vor circula pe un traseu modificat pana sambata, la ora 24.00, din cauza unei avarii la reteaua de alimentare cu apa potabila din intersectia Calea Dudesti-Calea Vitan, informeaza Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).

Tramvaiele vor merge pe traseele de baza intre Zetarilor, respectiv Piata Unirii, si intersectia Bulevardul Octavian Goga-Calea Vitan, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, prin Calea Vitan, Soseaua Mihai Bravu, Bulevardul Camil Ressu si Bulevardul Theodor Pallady. mai mult


Sambata, 17 Martie 2012, ora 08:03

Traseu rutier pe sub pista de aeroport Baneasa

Traseu rutier pe sub pista de aeroport Baneasa

Autoritatile bucurestene vor construi un traseu rutier subteran care va trece exact pe sub pista aeroportului Baneasa.

Primaria Capitalei a aprobat deja proiectul numit "Supralargire si strapungere Strada Avionului", in valoare de 113 milioane de euro, informeaza Adevarul.

Ruta intreaga va masura 10 kilometri, iar portiunea subterana va avea 500 de metri.

Constructia va incepe in cartierul Aviatiei, in apropierea Pasajului Pipera. Strada Avionului urmeaza sa aiba trei benzi pe sens. Se va ajunge cu traseul in cartierul ANL Henri Coanda si se va traversa prin tunel pista aeroportului Baneasa. Vor exista si doua pasaje supraterane.

Primaria Capitalei spera sa inceapa lucrarile anul viitor, insa acest lucru depinde de fondurile pentru exproprieri de terenuri. mai mult


Luni, 26 Septembrie 2011, ora 10:21

1 comentariu
Autobuzele liniilor 137, 138 si 268 vor circula pe un traseu modificat

Autobuzele liniilor 137, 138 si 268 vor circula pe un traseu modificat

Regia Autonoma de Transport Bucuresti anunta ca autobuzele liniilor 137, 138 si 268 vor circula pe un traseu modificat.

Incepand de vineri, 16 septembrie, pana duminica, 25 septembrie, autobuzele liniilor 137, 138 si 268 vor avea un traseu modificat, ca urmare a restrictionarii traficului general rutier pe Strada C.A. Rosetti, in vederea desfasurarii evenimentului "Strada de C'Arte", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Autobuzele vor circula deviat pe sensul spre B-dul Nicolae Balcescu, de la intersectia Calea Victoriei/Strada C.A. Rosetti, prin Calea Victoriei, Strada Dem Dobrescu, B-dul Nicolae Balcescu, apoi traseele de baza.

Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in statia "Bd. Nicolae Balcescu", situata pe Strada Dem Dobrescu. mai mult


Joi, 15 Septembrie 2011, ora 12:52

Traseu modificat pentru linia RATB 301

Traseu modificat pentru linia RATB 301

Linia RATB 301 va circula pe un traseu modificat, incepand cu data de 1 august.

Astfel, traseul se va modifica pe sensul spre terminalul Jolie Ville Baneasa, de la intersectia soseaua Bucuresti-Ploiesti- Bulevardul Neculai Stamatin, pe Bulevardul Neculai Stamatin - Bulevardul Alexandru Nasta - Aleea Privighetorilor, urmand apoi traseul de baza, se arata intr-un comunicat RATB, remis vineri Ziare.com.

De asemenea, pe traseul modificat, autobuzele vor opri in statia "Ambasada SUA".

D.R. mai mult


Vineri, 29 Iulie 2011, ora 16:37

Autobuzele liniei 163 din Capitala circula de vineri pe un traseu prelungit

Autobuzele liniei 163 din Capitala circula de vineri pe un traseu prelungit

Autobuzele liniei 163 din Capitala vor circula pe un traseu prelungit, incepand de vineri, in vederea asigurarii transportului calatorilor spre zona centrala, au anuntat, joi, reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB).

Decizia RATB vine ca urmare a unei solicitari venite din partea Primariei Sector 6.

Astfel, linia 163 va functiona pe un traseu prelungit de la intersectia Cal. Giulesti - Sos. Orhideelor - Calea Plevnei, pe Cal. Plevnei, Str. Vasile Parvan, Bd. Mihail Kogalniceanu, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Carol I, cu intoarcere pe Bd. Carol I, Bd. Regina Elisabeta, Cal. Plevnei, Sos. Orhideelor.

Pe traseul prelungit, autobuzele vor opri in statiile comune cu liniile 85 si 133, si vor purta inscriptia: "163 Cartier Giulesti Sarbi - Cal. Plevnei - Piata Rosetti". mai mult


Joi, 14 Iulie 2011, ora 17:58

Un nou traseu pentru iubitorii de drumetii - Valea Spumoasa

Un nou traseu pentru iubitorii de drumetii - Valea Spumoasa

Un nou traseu pentru iubitorii de drumetii ar putea intra in circuitul turistic. Este vorba de Valea Spumoasa, care se intinde le peste 1.100 metri, in apropiere de Busteni.

Traseul nu este omologat, adica nu are marcaje. Pentru ca peisajele sunt impresionante, salvamontistii fac demersuri pentru ca acesta zona sa intre in circuitul turistic, potrivit site-ului TVR. In acest sens, ei vor depune un proiect la Ministerul Turismului in care vor propune omologarea traseului.

Traseul pe Valea Spumoasa se poate parcurge intr-o jumatate de ora si incepe chiar de langa telecabina.

Seful Salvamont din Busteni, George Cotonghiu, spune ca pentru a parcurge acest traseu turistii trebuie sa fie echipati corespunzator, zona fiind accesibila atat pentru copiii cat si pentru oameni in varsta. mai mult


Luni, 13 Iunie 2011, ora 11:47

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Declaratie socanta a unui politician: Femeile nu ar trebui sa rada in public
  2. Politia, alertata de cetateni la Toronto: OZN-uri filmate pe cer (Video)
  3. Un actor de top a luat masa cu Bear Grylls: viermi si alte taratoare (Video)
  4. Situatii extreme incredibile pe care oamenii le-au suportat
  5. Avertisment al NASA: Pamantul ar putea fi lovit catastrofal din spatiu (Video)
  6. Un copil de trei ani s-a urcat in jeep-ul familiei si a plecat cu el... pana in primul zid
  7. Adevarul despre asteroidul care a ucis dinozaurii: Daca n-ar fi lovit atunci, oamenii n-ar fi existat
  8. Doua noi cratere misterioase, descoperite in Siberia: Asa ceva nu a fost facut de oameni
  9. Californienii isi vopsesc pajistile in verde, ca sa nu mai vada ravagiile secetei
  10. Deputat moldovean, daramat ca nu poate aniversa 10 ani de casatorie: Sotia imi spune ca nu sunt romantic (Video)