traseu autobuze bucuresti

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Autobuzele turistice, din nou pe strazile din Bucuresti

Autobuzele turistice, din nou pe strazile din Bucuresti

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) va repune in circulatie, incepand de sambata, autobuzele Bucharest City Tour destinate vizitarii obiectivelor turistice din Capitala, informeaza reprezentantii Regiei.

Linia turistica Bucharest City Tour este deservita de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri, prevazute cu ghid audio in limbile romana si engleza, mai spun sursele citate.

Potrivit celor de la RATB, autobuzele vor fi dotate cu sistem Internet wireless gratuit.

Cele patru autobuze vor circula pe traseul Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Sos. Kiseleff si Piata Presei.

Tarifele de transport pentru aceasta linie, stabilite pe categorii de varsta, sunt: 25 lei/card, pentru adulti si 10 lei/card, pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Copiii cu varsta de pana la sapte ani, insotiti de adulti, vor beneficia de transport gratuit. Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si se poate procura din autobuzele turistice, mai spun cei de la RATB.

Linia de transport destinata vizitarii obiectivelor turistice din Capitala, Bucharest City Tour a fost lansata la 28 iulie 2011.

Obiectivele turistice aflate de-a lungul traseului sunt: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman,... mai mult


Vineri, 04 Mai 2012, ora 14:13

Autobuzele liniilor 137, 138 si 268 vor circula pe un traseu modificat

Autobuzele liniilor 137, 138 si 268 vor circula pe un traseu modificat

Regia Autonoma de Transport Bucuresti anunta ca autobuzele liniilor 137, 138 si 268 vor circula pe un traseu modificat.

Incepand de vineri, 16 septembrie, pana duminica, 25 septembrie, autobuzele liniilor 137, 138 si 268 vor avea un traseu modificat, ca urmare a restrictionarii traficului general rutier pe Strada C.A. Rosetti, in vederea desfasurarii evenimentului "Strada de C'Arte", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Autobuzele vor circula deviat pe sensul spre B-dul Nicolae Balcescu, de la intersectia Calea Victoriei/Strada C.A. Rosetti, prin Calea Victoriei, Strada Dem Dobrescu, B-dul Nicolae Balcescu, apoi traseele de baza.

Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in statia "Bd. Nicolae Balcescu", situata pe Strada Dem Dobrescu. mai mult


Joi, 15 Septembrie 2011, ora 12:52

Mai multe autobuze RATB vor circula si noaptea - Vezi care

Mai multe autobuze RATB vor circula si noaptea - Vezi care

Regia Autonoma de Transport Bucuresti infiinteaza, la solicitarea publicului calator, incepand cu noaptea de 15/16.07.2011, un numar de 23 de trasee de noapte cu autobuze.

Finalizarea lucrarilor de reabilitare a sistemului rutier din zona Piata Gemeni permite RATB sa reia circulatia mijloacelor de transport in comun pe Bulevardul Dacia.

Aceste linii vor avea terminalul central la Piata Unirii si vor circula, intre orele 23.00-01.00 si 05.00-06.00, la un interval de 30 minute si intre orele 01.00-05.00, la 60 de minute.

Pretul unei calatorii va fi cel existent in reteaua de transport public, respectiv 1,3 lei.

"Transportul public de noapte in Bucuresti aduce avantaje in randul calatorilor, din punct de vedere social, prin costurile scazute, precum si prin prisma dezvoltarii turistice a Capitalei, luand in considerare faptul ca centrul vechi al orasului este foarte vizitat in ultima perioada", a declarat Adrian Crit, directorul general al RATB, citat de Evenimentul Zilei.

Linia N101 va functiona intre Piata Unirii si Pasaj Colentina, pe traseul Piata Universitatii, Cal. Mosilor, Sos. Colentina.

Potrivit unui comunicat al RATB, linia N102 va functiona intre Piata Unirii si Granitul, pe traseul Piata Universitatii, Bd. Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Sos.
Pantelimon.

Linia N103 va functiona intre Piata Unirii si Faur Poarta 4, pe traseul Bd. Unirii, Bd. Burebista, Cal. Dudesti, Bd. Camil Ressu, Bd. Th. Pallady, Bd. 1 Decembrie.

Linia N104 va... mai mult


Miercuri, 13 Iulie 2011, ora 20:46

RATB anunta trasee modificate pentru autobuzele 104, 123, 124 si 783

RATB anunta trasee modificate pentru autobuzele 104, 123, 124 si 783

Regia Autonoma de Transport Bucuresti anunta ca autobuzele liniilor 104, 123 si 124 vor avea un traseu modificat timp de doua luni, incepand de vineri pana la 1 septembrie.

Traseul va fi modificat ca urmare a executarii lucrarilor de canalizare de pe Splaiul Independentei, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Autobuzele vor circula pe sensul spre "Piata Operei", de la intersectia Splaiul Independentei / B-dul Schitu Magureanu, prin B-dul Schitu Magureanu, B-dul Regina Elisabeta, B-dul Mihail Kogalniceanu, Splaiul Independentei, apoi pe traseele de baza.

Pe traseul modificat, autobuzele vor efectua opriri in statiile "Piata Mihail Kogalniceanu" si "Facultatea de Drept".

RATB mai anunta ca in perioada 01 iulie 2011 (ora 22.00) - 03 iulie 2011 (ora 15.00) si 08 iulie 2011 (ora 22.00) - 10 iulie 2011 (ora 15.00), linia 783 va avea un traseu modificat ca urmare a restrictionarii traficului rutier general pe Soseaua Kiseleff, intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei, in vederea desfasurarii campaniei "Capitala creste verde".

De asemenea, traseul liniei 783 va fi modificat si luni, 4 iulie 2011, intre orele 18:00 - 21:00, pentru desfasurarea manifestarilor prilejuite de Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii.

Autobuzele vor circula pe traseul modificat pe sensul spre Piata Unirii, de la Piata Arcul de Triumf, prin B-dul Constantin Prezan, Calea Dorobantilor, B-dul Dacia, Piata Romana, apoi pe traseul de baza, pe celalalt sens de mers, traseul... mai mult


Joi, 30 Iunie 2011, ora 16:13

Mijloace de transport deviate, duminica, din cauza concertului AC/DC

Mijloace de transport deviate, duminica, din cauza concertului AC/DC

Autobuzelor liniilor 385, 636 si 136 vor circula pe trasee deviate, duminica, in vederea organizarii si desfasurarii concertului formatiei AC/DC in Piata Constitutiei.

Astfel, duminica autobuzele liniei 385 vor circula pe traseul de baza intre "Platforma Valea Oltului" si intersectia Cal. 13 Septembrie/Sos. Pandurilor, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe soseaua Pandurilor, strada Dr. Rainer (Str. Dr. Bagdasar), Bulevardul Eroilor, Splaiul Independentei, Pod Izvor, apoi traseul actual, informeaza Regia Autonoma de Transport in Bucuresti (RATB).

Autobuzele liniei 636 vor circula pe traseul de baza intre "CET Vest Militari" si intersectia soseaua Pandurilor/strada Dr. Rainer, apoi pe un traseu modificat, pe strada Dr. Rainer, Bulevardul Eroilor, Splaiul Independentei (malul drept), cu intoarcere la Podul Izvor prin Splaiul Independentei (malul stang), Bulevardul Eroilor, strada Dr. Bagdasar, soseaua Pandurilor, apoi traseul de ducere.

Luni, intre orele 4.30-6.00, autobuzele liniei 136 vor circula pe traseul de baza intre "CET Vest Militari" si intersectia Calea 13 Septembrie/strada Izvor, apoi pe un traseu modificat pe strada Izvor, Bulevardul B. P. Hasdeu, Splaiul Independentei, Pod Izvor, cu intoarcere prin Bulevardul Libertatii, Bulevardul Natiunile Unite, strada Izvor, Calea 13 Septembrie, apoi traseul de baza. Incepand cu ora 6.00 autobuzele vor reveni pe traseul de baza. mai mult


Duminica, 16 Mai 2010, ora 09:38

Mai multe autobuze din Capitala isi reiau traseul normal

Mai multe autobuze din Capitala isi reiau traseul normal

Autobuzele liniilor 126, 300, 368, 139 si 220 isi vor relua joi traseele normale, dupa ce lucrarile de reabilitare a carosabilului au luat sfarsit.

Liniile 126 si 368 vor functiona de la Piata Romana pana in Str. Mircea Vulcanescu si retur. Linia 300 va circula de la Piata Romana pana in Str. Dem Dobrescu, cu intoarcere in Bd. Nicolae Balcescu, informeaza Romania Libera.

De asemenea, liniile 139 si 220, cu capatul in Str. Buzoieni si, respectiv, in Str. Bachus, vor avea traseu comun incepand de la Prel. Ferentarilor pana in Str. Soldat Croitoru, unde autobuzul 220 se intoarce prin Calea Rahovei. mai mult


Miercuri, 16 Decembrie 2009, ora 08:10

Linie speciala de autobuze pentru turistii care viziteaza Capitala

Linie speciala de autobuze pentru turistii care viziteaza Capitala

Primaria Generala va introduce in curand o linie de autobuze speciala pentru turistii dornici sa viziteze Capitala.

Traseul turistic va avea ca punct de plecare Piata Presei Libere si va opri in 17 zone considerate de interes, cum ar fi: la Manastirea Casin, la Piata Victoriei, la Palatul CEC, pe bulevardul Elisabeta, la Piata Operei, va ajunge in Cotroceni, la Palatul Parlamentului, la Piata Unirii, la Universitate, la Foisorul de Foc, Piata Romana, Piata Charles de Gaulle si inapoi la Piata Presei, scrie Evenimentul Zilei.

Turistii vor beneficia de confortul a patru autobuze Mercedes pentru care vor plati 25 de lei pentru o zi de calatorie, un tichet permitandu-le sa urce sau sa coboare de mai multe ori in oricare punct de pe traseu.

In schimb, copiii de pana in 7 ani vor avea gratuitate, iar cei cu varste intre 7 si 14 ani vor plati doar 10 lei.

Autobuzele vor sosi in statii la un interval de 25 de minute, zilnic intre orele 9.00 si 20.00.

Initiativa se inscrie intr-un proiect mai amplu al Primariei Capitalei de promovare a turismului in Bucuresti. Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul Primariei unde pot fi postate si pareri pro sau contra pana pe 5 mai, cand proiectul va fi dezbatut public. mai mult


Marti, 28 Aprilie 2009, ora 11:44

Autobuzele liniilor 105, 368 si 385 circula pe un traseu modificat

Autobuzele liniilor 105, 368 si 385 circula pe un traseu modificat

Incepand de joi, autobuzele liniilor 105, 368 si 385 circula deviat din cauza lucrarilor de reabilitare a carosabilului de pe strada Valea Oltului din sectorul 6.

Astfel, autobuzele liniei 105 si 368 vor functiona pe traseele de baza pana la intersectia Drumul Taberei cu strada Raul Doamnei, a anuntat Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).

Acestea vor circula apoi pe un traseu modificat prin Drumul Taberei, strada Valea Ialomitei, pana la terminalul Valea Ialomitei.

Totodata, linia 385 va functiona pe traseul de baza pana la intersectia Prelungirea Ghencea cu Raul Doamnei, apoi pe un traseu modificat, prin Raul Doamnei, Drumul Taberei si strada Valea Argesului. mai mult


Joi, 04 Septembrie 2008, ora 15:40

Alte articole despre: autobuze, Bucuresti, traseu, modificat, deviat
Trasee modificate pentru autobuzele liniilor 135,182 si 282

Trasee modificate pentru autobuzele liniilor 135,182 si 282

Traseele liniilor de autobuz 135, 182 si 282 din Capitala au fost modificate, masura fiind luata de RATB din cauza unor lucrari edilitare de pe strada Ceaikovski si Calea Floreasca.

Linia 135 va avea un traseu modificat pe sensul spre CFR Constanta, de la intersectia strazii Barbu Vacarescu cu strada Ceaikovski, prin strada Barbu Vacarescu, soseaua Pipera, apoi traseul de baza.

Autobuzele 182 vor circula modificat in ambele sensuri, de la Piata Dorobanti, prin Calea Dorobanti, Bd. Aviatorilor, str. Nicolae Caramfil, str. Barbu Vacarescu, apoi traseul de baza.

Linia 282 va circula pe un traseu modificat in ambele sensuri, prin Bd. Aviatorilor, strada Nicolae Caramfil, soseaua Pipera, strada Barbu Vacarescu, apoi traseul de baza. mai mult


Miercuri, 09 Aprilie 2008, ora 08:34

Alte articole despre: autobuze, Bucuresti, trasee

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Mai ceva ca-n Star Trek: Oamenii vor deveni cyborgi super-puternici, fara Dumnezeu
  2. Obama, oferta ... greu de refuzat: 50 de vaci, 70 de oi si 30 de capre pentru mana fiicei sale Malia
  3. De ce sunt plini de haine unii copaci din Marea Britanie (Galerie foto)
  4. Locul unde femeile isi lasa sutienul pe gard (Galerie foto)
  5. Oferta incredibila in SUA: ce primesc americanii care-si cumpara o masina
  6. Campanie electorala la americani: Hillary Clinton da lectii de... selfie
  7. Avion AirAsia prabusit: Un inginer de la Airbus s-a spanzurat, obsedat de ideea ca e vinovat
  8. Barack Obama, lasat masca de... o fetita cu acces de furie chiar la Casa Alba
  9. Cum iti va controla Google toata casa cu ajutorul unor jucarii de plus
  10. Afacerea unui rabin ultra-ortodox: "Nu e vorba de orgasmul meu, ci de orgasmul nostru"