trenuri anulate

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Romania in zapada: Trenuri anulate, drumuri blocate si scoli inchise

Romania in zapada: Trenuri anulate, drumuri blocate si scoli inchise

Mai multe trenuri au fost anulate, miercuri, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, in sudul si sud-estul Romaniei. Ninsorile si vantul puternic au afectat si circulatia rutiera, care ramane blocata pe trei drumuri din nord-estul tarii, iar zeci de scoli din estul tarii raman inchise.

CFR Calatori informeaza, prin intermediul unui comunicat de presa, ca, in urma avertizarilor meteo de ninsori si vant puternic trenurile de pasageri pot avea intarzieri, circulatia feroviara desfasurandu-se in conditii de iarna.

Avertizare cod galben de viscol pentru 13 judete si Bucuresti

Astfel, pentru zilele de 19 si 20 decembrie, s-a luat decizia anularii unor trenuri de pe raza Sucursalelor de Transport Feroviar de Calatori Constanta, Galati si Bucuresti in vederea preintampinarii unor situatii nedorite.

Este vorba despre 17 trenuri, cinci dintre acestea avand plecare sau sosire in statia Bucuresti Obor. Totodata, toate cele 17 trenuri trec prin judetul Ialomita, iar printre judetele vizate se numara Calarasi, Buzau, Galati si Constanta.

Pasagerii sunt rugati ca, inainte de efectuarea calatoriei sa se informeze despre evolutia starii vremii si sa solicite informatii despre eventualele intarzieri de trenuri produse in traficul feroviar la statiile CFR din Bucuresti si din tara, si la telefon 021/9521.

Drumuri blocate in nord-estul tarii

In acelasi timp, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta participantii la trafic ca pe... mai mult


Miercuri, 19 Decembrie 2012, ora 16:51

Timis: Cinci trenuri, anulate din cauza zapezii

Timis: Cinci trenuri, anulate din cauza zapezii

Cinci trenuri care circula pe rutele Jimbolia - Lovrin si Sannicolau Mare - Cenad, din judetul Timis, sunt anulate, joi, din cauza zapezii, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Astfel, au fost anulate trenurile 14371 Jimbolia - Lovrin, care trebuia sa plece la ora 5.09, 14372 Lovrin - Jimbolia, care trebuia sa plece la ora 6.25, 14373 Jimbolia - Lovrin, care trebuia sa plece la ora 7.56, 14385 Sannicolau Mare - Cenad, care trebuia sa plece la ora 6.19 si 14388 Cenad - Sannicolau Mare, care trebuia sa plece la ora 7.05.

Trenurile au fost anulate din cauza sulurilor de zapada formate in urma ninsorii si a visolului din ultimele zile, circulatia automotoarelor fiind interzisa.

Totodata, circulatia se desfasoara cu restrictii pe ruta feroviara Veresti - Leorda, tot din cauza sulurilor de zapada.

Circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna, viteza trenurilor fiind adaptata la conditiile meteorologice, potrivit Companiei Nationale de Cai Ferate "CFR" SA.

Informatii despre posibilele intarzierile ale unor trenuri pot fi obtinute de la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, precum si la numarul de telefon 021/9521. mai mult


Joi, 13 Decembrie 2012, ora 09:48

Greva spontana in Belgia: 20 de trenuri anulate

Greva spontana in Belgia: 20 de trenuri anulate

Aproximativ 20 de trenuri au fost anulate, luni dimineata, in Belgia, dupa izbucnirea unei geve spontante a mecanicilor de locomotiva care sunt afiliati Sindicatului Autonom al Mecanicilor de Tren (SACT).

Anuntul a fost facut la ora 06:30, ora locala (07:30, ora Romaniei - n. red.), de catre Frederic Sacre, purtator de cuvant al companiei de cai fertate Infrabel, informeaza LeVif.be. Transportul feroviar este perturbat, dar nu este paralizat.

Potrivit purtatorului de cuvant, aceasta miscare afecteaza depozitele din Welkenraedt, Bertrix, Arlon, Jemelle, Gouvy si Namur. Circulatia feroviara este intrerupta intre Namur si Dinant, dar si intre Liege-Guillemin si Aachen.

Infrabel a recomandat calatorilor sa se informeze cu privire la starea traficului feroviar, prin intermediul site-ului railtime.be.

SACT anuntase duminica faptul ca a depus un preaviz de greva pentru data de 22 mai, pentru a protesta fata de intrarea un vigoare a unor teste psihotehnice pentru mecanici. Totodata, sindicatul mecanicilor a anuntat o alta actiune de protest ca urmare a accidentului petrecut vineri, intre doua trenuri de marfa, la Goddine.

Motivatiile grevei izbucnite luni dimineata nu sunt deocamdata cunoscute. mai mult


Luni, 14 Mai 2012, ora 09:18

Peste 330 de trenuri anulate din cauza ninsorii - CFR

Peste 330 de trenuri anulate din cauza ninsorii - CFR

Peste 330 de trenuri au fost anulate in cursul zilei de luni din cauza conditiilor meteo nefavorabile, au anuntat oficialii din cadrul Companiei Nationale de Cai Ferate "CFR" SA.

"La aceasta ora, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, din cele 1.947 de trenuri inscrise in graficul de circulatie pe intreaga retea de cale ferata, au fost anulate 330 de trenuri, 7 linii de cale ferata sunt in continuare inchise si se actioneaza cu pluguri pentru deszapezire, iar pe 11 sectii circulatia feroviara este restrictionata (trenurile circula cu locomotive Diesel)", se arata intr-un comunicat al CFR remis, luni, Ziare.com.

Romania, in zapada - 300 de trenuri anulate, 45 de drumuri nationale inchise

Pe langa cele peste 330 de trenuri anulate, alte sapte linii feroviare sunt inchise - intre statiile Ploiesti si Urziceni, Bucuresti Sud si Oltenita, Urziceni si Slobozia, Faurei si Buzau, Giurgiu Nord si Videle, Alexandria si Zimnicea, Rosiori Est si Turnu Magurele.De asemenea, pe 11 sectii circulatia feroviara este restrictionata: intre Buzau si Iasi (prin Tecuci), intre Ciulnita si Perisoru, intre Craiova si Calafat - Piatra Olt, intre Tecuci si Liesti, intre Tecuci si Liesti, intre Adjud si Buzau, intre Tecuci si Faurei, intre Faurei si Urziceni, intre Titu si Targoviste, intre Bucuresti si Golesti si intre Giurdgiu Nord si Gradistea.Totodata, cinci trenuri inregistreaza intarzieri cuprinse intre 25 si 140 de minute: Bucuresti - Craiova, Bucuresti - Sibiu,... mai mult


Luni, 13 Februarie 2012, ora 19:09

Trenuri anulate intre Bulgaria si Grecia, inclusiv cursa Bucuresti-Salonic

Trenuri anulate intre Bulgaria si Grecia, inclusiv cursa Bucuresti-Salonic

Trenurile internationale care circula intre Bulgaria si Grecia vor fi anulate timp de trei zile, incepand din 25 octombrie, din cauza unei greve in Grecia.

Printre acestea se afla si cursa Bucuresti-Salonic, care va merge in cele trei zile doar pana la Sofia. Acolo, pasagerii care vor sa ajunga la Kulata vor fi transferati intr-un tren de clasa II, relateaza Novinite.

Din cauza grevei, cele patru trenuri internationale care circula in fiecare dimineata si dupa-amiaza pe ruta Sofia-Salonic vor fi anulate.

Reprezentantii cailor ferate bulgare au anuntat ca vor returna banii pasagerilor care au cumparat deja bilete pentru trenurile anulate spre Grecia.

Trenurile dintre Bulgaria si Grecia au superit mai multe schimbari in ultimele luni din cauza grevelor frecvente din Grecia. mai mult


Duminica, 24 Octombrie 2010, ora 14:33

Trenuri anulate din cauza viscolului

Trenuri anulate din cauza viscolului

CFR a anulat, duminica la pranz, mai multe trenuri de calatori, din cauza zapezii si viscolului.

Este vorba de 15 trenuri anulate pentru zilele de luni si marti, trenuri care circulau pe ruta, Bucuresti-Urziceni, Bucuresti-Constanta, Bucuresti-Slobozia, Bucuresti-Fetesti si Bucuresti-Tulcea.

Duminica sunt anulate urmatoarele trenuri:

- trenul Accelerat 1981 este anulat relatia Bucuresti Nord - Medgidia -Tulcea;
- trenurile 7007, 7010, 7011, 7014, 7015, 7018, 7019, 7022, 7023, 7026 Bucuresti Nord - Balotesti si retur, sunt anulate, trenurile circuland pe aceasta relatie din doua in doua ore;
- trenurile Personale 7033 si 7036 sunt anulate pe relatia Bucuresti Nord - Urziceni si retur;
- trenul Personal 8013 este anulat relatia Bucuresti Obor - Constanta;
- trenul Personal 8014 este anulat relatia Constanta - Bucuresti Obor;
- trenul Personal 8033 este anulat relatia Bucuresti Obor - Fetesti;
- trenul Personal 8123 este anulat relatia Bucuresti Nord - Slobozia Veche.


Si luni au loc urmatoarele anulari:

- trenul Accelerat 1982 este anulat pe relatia Tulcea - Medgidia - Bucuresti Nord;
- trenul Personal 8014 este anulat relatia Constanta - Bucuresti Obor;
- trenul Personal 8032 este anulat relatia Fetesti - Bucuresti Obor;
- trenul Personal 8122 este anulat relatia Slobozia Veche - Bucuresti Nord.

Romania sub zapada - starea drumurilor si prognoza meteo, minut cu minut

Calatorii sunt rugati sa se informeze cu privire la modificarile facute de... mai mult


Duminica, 07 Februarie 2010, ora 12:56

Trenuri anulate din cauza frigului

Trenuri anulate din cauza frigului

CFR Calatori a comunicat joi ca, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, circulatia feroviara se desfasoara in continuare in conditii de iarna, fiind anulate vineri peste 20 de trenuri.

Trenurile anulate sunt:
Personalele 5531 si 5532, in relatia Iasi - Falticeni si retur;
5534, 5533, 5536 si 5535, in relatia Falticeni - Dolhasca si retur;
5752/5752-1, 5753-2/5753, 5754/5754 -1 si 5755-2/5755, in relatia Campulung Moldovenesc - Moldovita si retur;
5631, in relatia Gura Putnei - Putna;
Personal 5632, in relatia Putna - Dornesti;
9049, in relatia Rosiori Nord - Turnu Magurele;
9050, in relatia Turnu Magurele - Rosiori Nord;
9367, in relatia Rosiori Nord - Alexandria;
9363, in relatia Rosiori Nord - Alexandria;
9366, in relatia Alexandria -Rosiori Nord;
9135, in relatia Craiova - Calafat;
9136, in relatia Calafat - Craiova;
8122, in relatia Slobozia Veche - Urziceni - Bucuresti Nord;
8382, in relatia Mangalia - Constanta;
8383 si 8386, in relatia Constanta - Mangalia si retur;
8672, in relatia Negru Voda - Medgidia;
8651-2/8651, in relatia Constanta - Mangalia - Tulcea Obor.

CFR recomanda pasagerilor ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre modificarile survenite in circulatia trenurilor de calatori in statiile si agentiile CFR sau la telefon 021/9521. mai mult


Joi, 28 Ianuarie 2010, ora 20:09

1 comentariu
Peste 30 de trenuri anulate de nameti

Peste 30 de trenuri anulate de nameti

CFR Calatori a anuntat vineri ca, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, circulatia feroviara se realizeaza cu dificultate, peste 30 de trenuri fiind anulate.

Astfel, vineri, au fost anulate urmatoarele trenuri: Rapid 795 Bucuresti Nord - Craiova (calatorii sunt preluati de trenul Accelerat 1823); Accelerat 1675 Bucuresti Nord - Buzau - Galati (calatorii sunt preluati de trenul Accelerat 1673); Accelerat 1735 Bucuresti Nord - Campina (calatorii sunt sunt preluati de trenul Accelerat 1643); trenul Accelerat 1793 Bucuresti Nord - Pitesti; trenurile Accelerat 1993 si 1996 Golesti - P. Kretulescu si retur; trenurile Accelerate 1885 si 1888 Titu - Pietrosita si retur; trenul Accelerat 1796 Pitesti - Bucuresti Nord.

De asemenea, vineri au fost anulate si trenurile 7007, 7010, 7011, 7014, 7015, 7018, 7019, 7022, 7023, 7026 Bucuresti Nord - Balotesti si retur, trenurile circuland pe aceasta relatie din doua in doua ore.

Alte trenuri anulate sunt: Personalul 3008 pe relatia Campina-Ploiesti Sud, circuland normal pe relatia Ploiesti Sud - Bucuresti Basarab; Personale 7033 si 7034 Bucuresti Nord - Urziceni si retur; Personalul 5013 Bucuresti Nord - Buzau; Personalul 9105 Bucuresti Basarab - Targoviste Sud; Personalul 3011 Bucuresti Basarab - Campina; Personalul 5024 Ploiesti Sud - Bucuresti Basarab;

De asemenea, au mai fost anulate si unele trenuri pentru sambata. Acestea sunt: Rapidul 798 Craiova - Bucuresti Nord; Personalul 5022 Buzau - Bucuresti Basarab;... mai mult


Vineri, 18 Decembrie 2009, ora 12:13

1 comentariu
Opt trenuri anulate, din cauza accidentului de la Craiova

Opt trenuri anulate, din cauza accidentului de la Craiova

CFR Calatori a anulat, luni, opt trenuri pe relatiile Craiova, Drobeta Turnu Severin, Timisoara si Targu Jiu, din cauza accidentului feroviar produs intre Craiova si Caracal, iar alte noua trenuri au intarzieri de circa doua ore.

Potrivit CFR Calatori trenurile anulate sunt rapidul 795 Bucuresti Nord - Craiova, rapidul 794 Craiova - Bucuresti Nord, rapidul 791 Bucuresti Nord - Drobeta Turnu Severin si rapid 792 Drobeta Turnu Severin - Bucuresti Nord

De asemenea, au mai fost anulate si trenurile accelerat 1692 Timisoara Nord - Bucuresti Nord, 1691 Bucuresti Nord - Timisoara Nord, 1695/1695-2 Caracal - Craiova - Targu Jiu si 1696/ 1696-1 Targu Jiu - Craiova - Caracal.

CFR Calatori recomanda publicului calator ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre circulatia trenurilor afectate, in statiile CFR din Bucuresti si din tara.

Noua trenuri care circulau pe ruta Craiova-Caracal au avut intarzieri de circa doua ore, dupa ce un tren accelerat a deraiat intre statiile Banu Maracine - Malu Mare, la 10 km de Craiova, au declarat luni pentru NewsIn reprezentantii CFR Calatori.

Subsecretarul de stat Constantin Axinia a declarat pentru NewsIn ca cei care au fost afectati de accidentul feroviar conform regulamentului de transport vor fi despagubiti.

"Pana nu vedem ce au patit calatorii din trenul care a sarit de pe sine, nu putem sa ne pronuntam. De exemplu, un calator care a pierdut avionul si a reclamat acest lucru va fi despagubit cu... mai mult


Luni, 21 Septembrie 2009, ora 15:08

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Cum arata pianul din carbon, cu doua picioare, de un milion de euro
  2. Staruri surprinse in momente jenante - ce poarta pe sub haine (Galerie foto)
  3. Celebritati despre care poti jura ca sunt gemene, dar n-au nicio legatura (Galerie foto)
  4. Iti place noul Lamborghini Aventador? Stai sa vezi si barca!
  5. Film porno turnat intr-o universitate
  6. Ce s-ar intampla pe Pamant daca oamenii ar disparea (Video)
  7. Scene socante in savana africana: "Nu am mai vazut niciodata asa ceva"
  8. Papusa masculina: A investit in el o avere pentru a arata asa (Foto)
  9. Fenomen inedit in Marea Britanie: Ninsoare cu fulgere
  10. Bill Gates, moment de maxima sinceritate: Ma simt destul de prost