trenuri anulate

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Jumatate de tara sub cod galben: Copaci doborati, accidente, trenuri anulate si porturi inchise

Jumatate de tara sub cod galben: Copaci doborati, accidente, trenuri anulate si porturi inchise

Vijelia puternica de vineri seara a inchis porturile de la malul marii, a doborat copaci si mai multe trenuri au fost anulate din cauza vremii nefavorabile.

Astfel, in Bucuresti, vantul a doborat mai multi copaci, inclusiv unul in curtea Institutului Cantacuzino, unde arborele rapus de vant a spart si o fereastra, potrivit B1 Tv.

Pe aeroportul Otopeni, zborurile care trebuiau sa aterizeze in jurul orei 23:00 au avut intarzieri de pana la o ora.

Vremea rea a anulat si mai multe trenuri.

Trenuri din si spre Constanta, anulate

Astfel, in zilele de 6 si 7 februarie, trenul IR 1587 si IR 1588 Bucuresti Nord - Constanta si retur a fost anulat.

De asemenea, anunta CFR Calatori, mai multe trenuri care trebuiau sa circule sambata au fost anulate: IR 1785, IR 1788 Bucuresti Nord - Pitesti si retur, IR 1881 Titu - Targoviste, IR 1780 Pitesti - Titu, IR 1581 si IR 1582 Bucuresti Nord - Constanta si retur, IR 1571, IR 1572, IR 1772 Bucuresti Nord - Galati si retur.

In plus, in data de 7 februarie, pe rutele Braila - Galati, Faurei - Galati, Faurei - Buzau, Drobeta Turnu Severin - Orsova, Bucuresti Obor - Fetesti si retur, de la Bucuresti Nord catre Slobozia, Buzau, Craiova si retur, unele trenuri Regio nu vor circula, acestea fiind anuntate la nivel local in statiile de plecare/sosire.

Se intorc ninsorile: Cod galben in jumatate de tara

In Constanta, toate porturile au fost inchise, vineri seara, din cauza vantului puternic, informeaza Mediafax, citand... mai mult


Vineri, 06 Februarie 2015, ora 23:10

Romania in zapada: Trenuri anulate, drumuri blocate si scoli inchise

Romania in zapada: Trenuri anulate, drumuri blocate si scoli inchise

Mai multe trenuri au fost anulate, miercuri, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, in sudul si sud-estul Romaniei. Ninsorile si vantul puternic au afectat si circulatia rutiera, care ramane blocata pe trei drumuri din nord-estul tarii, iar zeci de scoli din estul tarii raman inchise.

CFR Calatori informeaza, prin intermediul unui comunicat de presa, ca, in urma avertizarilor meteo de ninsori si vant puternic trenurile de pasageri pot avea intarzieri, circulatia feroviara desfasurandu-se in conditii de iarna.

Avertizare cod galben de viscol pentru 13 judete si Bucuresti

Astfel, pentru zilele de 19 si 20 decembrie, s-a luat decizia anularii unor trenuri de pe raza Sucursalelor de Transport Feroviar de Calatori Constanta, Galati si Bucuresti in vederea preintampinarii unor situatii nedorite.

Este vorba despre 17 trenuri, cinci dintre acestea avand plecare sau sosire in statia Bucuresti Obor. Totodata, toate cele 17 trenuri trec prin judetul Ialomita, iar printre judetele vizate se numara Calarasi, Buzau, Galati si Constanta.

Pasagerii sunt rugati ca, inainte de efectuarea calatoriei sa se informeze despre evolutia starii vremii si sa solicite informatii despre eventualele intarzieri de trenuri produse in traficul feroviar la statiile CFR din Bucuresti si din tara, si la telefon 021/9521.

Drumuri blocate in nord-estul tarii

In acelasi timp, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta participantii la trafic ca pe... mai mult


Miercuri, 19 Decembrie 2012, ora 16:51

Timis: Cinci trenuri, anulate din cauza zapezii

Timis: Cinci trenuri, anulate din cauza zapezii

Cinci trenuri care circula pe rutele Jimbolia - Lovrin si Sannicolau Mare - Cenad, din judetul Timis, sunt anulate, joi, din cauza zapezii, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Astfel, au fost anulate trenurile 14371 Jimbolia - Lovrin, care trebuia sa plece la ora 5.09, 14372 Lovrin - Jimbolia, care trebuia sa plece la ora 6.25, 14373 Jimbolia - Lovrin, care trebuia sa plece la ora 7.56, 14385 Sannicolau Mare - Cenad, care trebuia sa plece la ora 6.19 si 14388 Cenad - Sannicolau Mare, care trebuia sa plece la ora 7.05.

Trenurile au fost anulate din cauza sulurilor de zapada formate in urma ninsorii si a visolului din ultimele zile, circulatia automotoarelor fiind interzisa.

Totodata, circulatia se desfasoara cu restrictii pe ruta feroviara Veresti - Leorda, tot din cauza sulurilor de zapada.

Circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna, viteza trenurilor fiind adaptata la conditiile meteorologice, potrivit Companiei Nationale de Cai Ferate "CFR" SA.

Informatii despre posibilele intarzierile ale unor trenuri pot fi obtinute de la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, precum si la numarul de telefon 021/9521. mai mult


Joi, 13 Decembrie 2012, ora 09:48

Peste 330 de trenuri anulate din cauza ninsorii - CFR

Peste 330 de trenuri anulate din cauza ninsorii - CFR

Peste 330 de trenuri au fost anulate in cursul zilei de luni din cauza conditiilor meteo nefavorabile, au anuntat oficialii din cadrul Companiei Nationale de Cai Ferate "CFR" SA.

"La aceasta ora, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, din cele 1.947 de trenuri inscrise in graficul de circulatie pe intreaga retea de cale ferata, au fost anulate 330 de trenuri, 7 linii de cale ferata sunt in continuare inchise si se actioneaza cu pluguri pentru deszapezire, iar pe 11 sectii circulatia feroviara este restrictionata (trenurile circula cu locomotive Diesel)", se arata intr-un comunicat al CFR remis, luni, Ziare.com.

Romania, in zapada - 300 de trenuri anulate, 45 de drumuri nationale inchise

Pe langa cele peste 330 de trenuri anulate, alte sapte linii feroviare sunt inchise - intre statiile Ploiesti si Urziceni, Bucuresti Sud si Oltenita, Urziceni si Slobozia, Faurei si Buzau, Giurgiu Nord si Videle, Alexandria si Zimnicea, Rosiori Est si Turnu Magurele.De asemenea, pe 11 sectii circulatia feroviara este restrictionata: intre Buzau si Iasi (prin Tecuci), intre Ciulnita si Perisoru, intre Craiova si Calafat - Piatra Olt, intre Tecuci si Liesti, intre Tecuci si Liesti, intre Adjud si Buzau, intre Tecuci si Faurei, intre Faurei si Urziceni, intre Titu si Targoviste, intre Bucuresti si Golesti si intre Giurdgiu Nord si Gradistea.Totodata, cinci trenuri inregistreaza intarzieri cuprinse intre 25 si 140 de minute: Bucuresti - Craiova, Bucuresti - Sibiu,... mai mult


Luni, 13 Februarie 2012, ora 19:09

Trenuri anulate intre Bulgaria si Grecia, inclusiv cursa Bucuresti-Salonic

Trenuri anulate intre Bulgaria si Grecia, inclusiv cursa Bucuresti-Salonic

Trenurile internationale care circula intre Bulgaria si Grecia vor fi anulate timp de trei zile, incepand din 25 octombrie, din cauza unei greve in Grecia.

Printre acestea se afla si cursa Bucuresti-Salonic, care va merge in cele trei zile doar pana la Sofia. Acolo, pasagerii care vor sa ajunga la Kulata vor fi transferati intr-un tren de clasa II, relateaza Novinite.

Din cauza grevei, cele patru trenuri internationale care circula in fiecare dimineata si dupa-amiaza pe ruta Sofia-Salonic vor fi anulate.

Reprezentantii cailor ferate bulgare au anuntat ca vor returna banii pasagerilor care au cumparat deja bilete pentru trenurile anulate spre Grecia.

Trenurile dintre Bulgaria si Grecia au superit mai multe schimbari in ultimele luni din cauza grevelor frecvente din Grecia. mai mult


Duminica, 24 Octombrie 2010, ora 14:33

Trenuri anulate din cauza viscolului

Trenuri anulate din cauza viscolului

CFR a anulat, duminica la pranz, mai multe trenuri de calatori, din cauza zapezii si viscolului.

Este vorba de 15 trenuri anulate pentru zilele de luni si marti, trenuri care circulau pe ruta, Bucuresti-Urziceni, Bucuresti-Constanta, Bucuresti-Slobozia, Bucuresti-Fetesti si Bucuresti-Tulcea.

Duminica sunt anulate urmatoarele trenuri:

- trenul Accelerat 1981 este anulat relatia Bucuresti Nord - Medgidia -Tulcea;
- trenurile 7007, 7010, 7011, 7014, 7015, 7018, 7019, 7022, 7023, 7026 Bucuresti Nord - Balotesti si retur, sunt anulate, trenurile circuland pe aceasta relatie din doua in doua ore;
- trenurile Personale 7033 si 7036 sunt anulate pe relatia Bucuresti Nord - Urziceni si retur;
- trenul Personal 8013 este anulat relatia Bucuresti Obor - Constanta;
- trenul Personal 8014 este anulat relatia Constanta - Bucuresti Obor;
- trenul Personal 8033 este anulat relatia Bucuresti Obor - Fetesti;
- trenul Personal 8123 este anulat relatia Bucuresti Nord - Slobozia Veche.


Si luni au loc urmatoarele anulari:

- trenul Accelerat 1982 este anulat pe relatia Tulcea - Medgidia - Bucuresti Nord;
- trenul Personal 8014 este anulat relatia Constanta - Bucuresti Obor;
- trenul Personal 8032 este anulat relatia Fetesti - Bucuresti Obor;
- trenul Personal 8122 este anulat relatia Slobozia Veche - Bucuresti Nord.

Romania sub zapada - starea drumurilor si prognoza meteo, minut cu minut

Calatorii sunt rugati sa se informeze cu privire la modificarile facute de... mai mult


Duminica, 07 Februarie 2010, ora 12:56

Trenuri anulate din cauza frigului

Trenuri anulate din cauza frigului

CFR Calatori a comunicat joi ca, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, circulatia feroviara se desfasoara in continuare in conditii de iarna, fiind anulate vineri peste 20 de trenuri.

Trenurile anulate sunt:
Personalele 5531 si 5532, in relatia Iasi - Falticeni si retur;
5534, 5533, 5536 si 5535, in relatia Falticeni - Dolhasca si retur;
5752/5752-1, 5753-2/5753, 5754/5754 -1 si 5755-2/5755, in relatia Campulung Moldovenesc - Moldovita si retur;
5631, in relatia Gura Putnei - Putna;
Personal 5632, in relatia Putna - Dornesti;
9049, in relatia Rosiori Nord - Turnu Magurele;
9050, in relatia Turnu Magurele - Rosiori Nord;
9367, in relatia Rosiori Nord - Alexandria;
9363, in relatia Rosiori Nord - Alexandria;
9366, in relatia Alexandria -Rosiori Nord;
9135, in relatia Craiova - Calafat;
9136, in relatia Calafat - Craiova;
8122, in relatia Slobozia Veche - Urziceni - Bucuresti Nord;
8382, in relatia Mangalia - Constanta;
8383 si 8386, in relatia Constanta - Mangalia si retur;
8672, in relatia Negru Voda - Medgidia;
8651-2/8651, in relatia Constanta - Mangalia - Tulcea Obor.

CFR recomanda pasagerilor ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre modificarile survenite in circulatia trenurilor de calatori in statiile si agentiile CFR sau la telefon 021/9521. mai mult


Joi, 28 Ianuarie 2010, ora 20:09

1 comentariu
Peste 30 de trenuri anulate de nameti

Peste 30 de trenuri anulate de nameti

CFR Calatori a anuntat vineri ca, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, circulatia feroviara se realizeaza cu dificultate, peste 30 de trenuri fiind anulate.

Astfel, vineri, au fost anulate urmatoarele trenuri: Rapid 795 Bucuresti Nord - Craiova (calatorii sunt preluati de trenul Accelerat 1823); Accelerat 1675 Bucuresti Nord - Buzau - Galati (calatorii sunt preluati de trenul Accelerat 1673); Accelerat 1735 Bucuresti Nord - Campina (calatorii sunt sunt preluati de trenul Accelerat 1643); trenul Accelerat 1793 Bucuresti Nord - Pitesti; trenurile Accelerat 1993 si 1996 Golesti - P. Kretulescu si retur; trenurile Accelerate 1885 si 1888 Titu - Pietrosita si retur; trenul Accelerat 1796 Pitesti - Bucuresti Nord.

De asemenea, vineri au fost anulate si trenurile 7007, 7010, 7011, 7014, 7015, 7018, 7019, 7022, 7023, 7026 Bucuresti Nord - Balotesti si retur, trenurile circuland pe aceasta relatie din doua in doua ore.

Alte trenuri anulate sunt: Personalul 3008 pe relatia Campina-Ploiesti Sud, circuland normal pe relatia Ploiesti Sud - Bucuresti Basarab; Personale 7033 si 7034 Bucuresti Nord - Urziceni si retur; Personalul 5013 Bucuresti Nord - Buzau; Personalul 9105 Bucuresti Basarab - Targoviste Sud; Personalul 3011 Bucuresti Basarab - Campina; Personalul 5024 Ploiesti Sud - Bucuresti Basarab;

De asemenea, au mai fost anulate si unele trenuri pentru sambata. Acestea sunt: Rapidul 798 Craiova - Bucuresti Nord; Personalul 5022 Buzau - Bucuresti Basarab;... mai mult


Vineri, 18 Decembrie 2009, ora 12:13

1 comentariu
Opt trenuri anulate, din cauza accidentului de la Craiova

Opt trenuri anulate, din cauza accidentului de la Craiova

CFR Calatori a anulat, luni, opt trenuri pe relatiile Craiova, Drobeta Turnu Severin, Timisoara si Targu Jiu, din cauza accidentului feroviar produs intre Craiova si Caracal, iar alte noua trenuri au intarzieri de circa doua ore.

Potrivit CFR Calatori trenurile anulate sunt rapidul 795 Bucuresti Nord - Craiova, rapidul 794 Craiova - Bucuresti Nord, rapidul 791 Bucuresti Nord - Drobeta Turnu Severin si rapid 792 Drobeta Turnu Severin - Bucuresti Nord

De asemenea, au mai fost anulate si trenurile accelerat 1692 Timisoara Nord - Bucuresti Nord, 1691 Bucuresti Nord - Timisoara Nord, 1695/1695-2 Caracal - Craiova - Targu Jiu si 1696/ 1696-1 Targu Jiu - Craiova - Caracal.

CFR Calatori recomanda publicului calator ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre circulatia trenurilor afectate, in statiile CFR din Bucuresti si din tara.

Noua trenuri care circulau pe ruta Craiova-Caracal au avut intarzieri de circa doua ore, dupa ce un tren accelerat a deraiat intre statiile Banu Maracine - Malu Mare, la 10 km de Craiova, au declarat luni pentru NewsIn reprezentantii CFR Calatori.

Subsecretarul de stat Constantin Axinia a declarat pentru NewsIn ca cei care au fost afectati de accidentul feroviar conform regulamentului de transport vor fi despagubiti.

"Pana nu vedem ce au patit calatorii din trenul care a sarit de pe sine, nu putem sa ne pronuntam. De exemplu, un calator care a pierdut avionul si a reclamat acest lucru va fi despagubit cu... mai mult


Luni, 21 Septembrie 2009, ora 15:08

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)
  2. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  3. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  4. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  5. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  6. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  7. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  8. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  9. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  10. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba