tvr emisiune

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Apel disperat: Situatia la TVR e grava. Penalitatile Fiscului sperie orice om normal la cap

Apel disperat: Situatia la TVR e grava. Penalitatile Fiscului sperie orice om normal la cap

Adrian Bucur, membru in Consiliul de Administratie (CA) al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), a declarat ca a decis sa faca un apel public, intrucat situatia TVR este disperata, televiziunea publica avand penalitati la fisc de aproximativ 9 milioane de euro pe an.

Adrian Bucur spune, intr-un punct de vedere transmis luni, ca a decis sa faca un apel public referitor la situatia "din ce in ce mai grava" a televiziunii publice.

El a precizat ca a intrat in posesia unor documente, potrivit carora Televiziunea Romana are penalitati catre bugetul de stat de 23.000 - 24.000 de euro pe zi.

"Situatia televiziunii publice este din ce in ce mai grava. Am intrat in posesia unor cifre care sperie pe orice om normal la cap, 23.000 - 24.000 de euro pe zi, in total, 9 milioane de euro pe an reprezinta penalitatile catre Fisc si asta se intampla dupa reesalonare.

In aprilie, cand TVR nu a platit rata convenita in memorandum (memorandumul cu Guvernul - n.red.) la Fisc, aceste penalitati s-au recalculat si asa ajung ele la aceasta cifra, de 23 - 24.000 de euro pe zi. Iar aceste penalitati curg lunar. In prezent, datoria la bugetul de stat a televiziunii publice depaseste 100 de milioane de euro, nemaipunand la socoteala si datoriile comerciale. Si ele reprezinta alte cateva zeci de mii", a spus Adrian Bucur.

Despre "show-ul bugetofag al Andreei Marin"

El a precizat ca prima cauza a "pierderii esalonarii" pe o perioada de sapte ani pe care TVR a avut-o cu fiscul ar fi... mai mult


Luni, 08 Decembrie 2014, ora 17:34

2 comentarii
Noua grila de programe a TVR 1, fara Andreea Marin si Ramona Basescu

Noua grila de programe a TVR 1, fara Andreea Marin si Ramona Basescu

Andreea Marin si Ramona Badescu nu se mai regasesc in noua grila de programe a TVR 1, aprobata, luni, de Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

In schimb, emisiunea Iulianei Tudor, "O data-n viata", se regaseste in noua grila de programe.

Doi reprezentanti ai Societatii Romane de Televiziune (SRTv) - Alina Amza si Nicolae Voican, au prezentat, in sedinta de miercuri a CNA, noua grila a TVR 1, iar in ea nu se mai regasesc emisiunile "Pretuieste viata", prezentata de Andreea Marin, nici "Duminica in familie", emisiune prezentata de Ramona Basescu, transmite Mediafax.

Totusi, noua grila este valabila doar pentru urmatoarele doua luni, iar emisiunile celor doua vedete vor fi reintroduse in grila de primavara.

In aceasta perioada, procentul de filme difuzate la TVR 1 se va dubla, crescand de la 12,70% la 25%, in vreme ce programele de divertisment se vor injumatati, ajungand de la 28% la 16,25%.

Totodata, in perioada 7 - 23 februarie vor fi difuzate mai multe programe cu caracter sportiv, avand in vedere ca atunci vor avea loc Jocurile Olimpice de la Soci. mai mult


Miercuri, 15 Ianuarie 2014, ora 19:18

10 comentarii
Andreea Marin se intoarce la TVR - ce emisiune va prezenta

Andreea Marin se intoarce la TVR - ce emisiune va prezenta

Andreea Marin revine din toamna la TVR, emisiunea pe care o va prezenta fiind Pretuieste viata.

Noul proiect e tot unul cu un impact pozitiv asupra oamenilor, care are sansa sa ne faca sa simtim din nou mandria de a fi roman, informeaza TVR. Emisiunea va aduce in centru pe cei care au taria de a alege potecile anevoioase in locul drumului lin, pentru a intinde o mana de ajutor semenilor lor.

"Pretuieste viata este indemnul pe care mi-l adresez mie insami in fiecare dimineata, doza mea de optimism, pe care vreau sa o insuflu acum si romanilor care vor deschide televizorul sa vada acest spectacol al vietii si al pozitivismului.

Nu veti gasi barfe, scandaluri, scenarii fanteziste, ci oameni frumosi, valorosi si motive suficiente pentru a simti ca viata merita traita", promite Andreea Marin.
Prin intermediul emisiunii, oameni care au dovedit deja ca stiu sa pretuiasca viata vor afla ca gesturile lor nu au trecut neobservate si vor fi recompensati. Povestile lor stau marturie ca viata merita traita, iubita, pretuita. mai mult


Marti, 24 Septembrie 2013, ora 17:38

6 comentarii
TVR isi face emisiune bingo cu Loteria Nationala

TVR isi face emisiune bingo cu Loteria Nationala

TVR va realiza impreuna cu Loteria Nationala o emisiune "de tip bingo", care ar urma sa fie difuzata saptamanal, in weekend, a declarat Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv).

"Impreuna cu Loteria Nationala suntem in discutii ferme cu privire la realizarea unei emisiuni pe sistemul bingo (...) intr-un interval orar care sa permita atragerea de audienta si bineinteles de publicitate, pentru ca este foarte important de retinut ca tipul de emisiune pe care-l vom face impreuna cu Loteria Nationala este unul de tipul win-win.

Si Loteria Nationala are nevoie de bani, de profit, si noi de asemenea, pentru a ne mai scadea din datorii", a spus Saftoiu in sedinta de joi a Consiliului National al Audiovizualului (CNA), relateaza Mediafax.

Emisiunea va fi una saptamanala. "Este, de principiu, o emisiune plasata in weekend, saptamanala si care sa creeze un obicei", a adaugat Saftoiu.

El a precizat ca nu a fost stabilit inca intervalul de difuzare a acestei emisiunii si nici momentul de cand ar urma sa inceapa acest program pe TVR. mai mult


Joi, 25 Aprilie 2013, ora 20:03

1 comentariu
Alte articole despre: TVR emisiune bingo, TVR Loto bingo
CNA a amendat TVR cu 10.000 de lei si Antena3 cu 5.000 de lei

CNA a amendat TVR cu 10.000 de lei si Antena3 cu 5.000 de lei

Postul public de televiziune TVR 1 a fost amendat de CNA cu 10.000 de lei pentru publicitate politica, iar Antena3 cu 5.000 de lei pentru incalcarea principiilor impartialitatii si echilibrului.

TVR a fost amendata pentru emisiunea "Ne vedem la TVR!" realizata si prezentata de Marina Almasan-Socaciu in Bucovina in data de 16.04.2011, in care premierul Emil Boc, dar si alti lideri marcanti ai PD-L au fost invitati de onoare si au vorbit despre realizarile lor in calitate de demnitari.

CNA a sanctionat cu somatie publica postul TVR 1 pentru incalcarea dispozitiilor art. 139 din Decizia CNA 220/ 2011, care stipuleza ca "Publicitatea, pozitiva sau negativa, in legatura cu partide politice, oameni politici, mesaje politice este interzisa, cu exceptia perioadelor de campanie electorala", pentru editia emisiunii "Ne vedem la TVR!" realizata in orasul Oradea si difuzata in data de 26.03.2011, se arata in comunicatul remis presei de CNA.

In schimb, postul Antena3 a fost amendat cu 5.000 de lei pentru emisiunea "100 de minute" (difuzata in data de 22.03.2011), care a avut ca tema de dezbatere cheltuielile de protocol ale Secretariatului General al Guvernului (SGG).

Conform comunicatului CNA, "radiodifuzorul a incalcat principiille impartialitatii, echilibrului si favorizarea liberei formari a opiniilor prin prezentarea principalelor puncte de vedere aflate in opozitie (art. 66 alin. 1 lit. a din Decizia CNA 220/ 2011 privind Codul de reglementare a continutului... mai mult


Joi, 28 Aprilie 2011, ora 19:28

1 comentariu
TVR ar putea difuza emisiunea "Vrei sa fii miliardar?"

TVR ar putea difuza emisiunea "Vrei sa fii miliardar?"

Emisiunea "Vrei sa fii miliardar?", care a fost difuzata in trecut de Prima TV si a fost moderata de Virgil Iantu, ar putea sa revina pe micul ecran, insa la TVR.

Televiziunea Romana se afla in prezent in negocieri cu Sony Pictures, casa de productie ce detine drepturile pentru emisiune.

"Avem in vedere mai multe formate de acest gen. In ce priveste negocierile, acestea nu se discuta inainte de a se incheia, indiferent de obiectul negocierii si partenerii de discutie", au declarat reprezentantii TVR, pentru Evenimentul Zilei.

In cazul in care emisiunea va trece la TVR, ea isi va pastra moderatorul, pe Virgil Iantu, care ar urma sa treaca si el la televiziunea publica.

Virgil Iantu nu a putut da nicio declaratie, invocand faptul ca nimic nu este concret. mai mult


Joi, 14 Octombrie 2010, ora 18:38

2 comentarii
Oana Zavoranu negociaza cu TVR 1

Oana Zavoranu negociaza cu TVR 1

Oana Zavoranu a purtat, luni, o runda de negocieri cu directorul postului TVR 1, Alexandru Sassu, pentru a deveni prezentatoarea unei emisiuni de divertisment.

Oana Zavoranu si-a inceput cariera de prezentatoare la TVR 1, informeaza Ziarul Ring.

"Oana Zavoranu a fost chemata la negocieri de presedintele TVR, Alexandru Sassu. Ar fi o miscare foarte buna, peste tot e nevoie de o vedeta care sa faca rating", a declarat o angajata a TVR care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Artista nu a dorit sa comenteze aceasta informatie precizand ca ea vorbeste doar despre lucruri care se intampla.

In cazul in care Oana Zavoranu ar reveni la postul national, ar urma sa realizeze live la TVR1 o emisiune de divertisment sau un talk-show. De asemenea, ea va putea fi urmarita, tot la TVR, intr-un serial inspirat din viata sa. mai mult


Marti, 18 Noiembrie 2008, ora 14:11

12 comentarii
Alte articole despre: Oana Zavoranu, negocia, TVR, emisiune, divertisment
Documentar produs de TVR, difuzat de BBC

Documentar produs de TVR, difuzat de BBC

BBC va difuza un documentar despre emisiunea "Arena Leilor", produsa si difuzata de TVR2, care este varianta romaneasca a unui format international.

Emisiunea, un business reality-show, este privita de Ashtar Alkirsan, producatoarea unui documentar BBC, drept o productie de succes, informeaza Cotidianul.

"Am ales productia din Romania pentru componenta sa educationala si pentru modul de realizare deosebit fata de productiile din alte tari", declara aceasta.

Materialele inregistrate de britanici in platoul "Arena Leilor" au cuprins secvente din program, interviuri cu producatoarea Cosmina Nicolescu, prezentatoarea Corina Dobre si cu oamenii de afaceri participanti la emisiune.

TVR 2 va difuza un 'making of' al realizarii documentarului in Romania, iar productia BBC va fi transmisa in premiera in perioada Craciunului, de catre BBC 2. mai mult


Joi, 06 Noiembrie 2008, ora 08:35

Alte articole despre: documentar, BBC, TVR, emisiune
TVR incepe difuzarea emisiunilor electorale

TVR incepe difuzarea emisiunilor electorale

Campania a inceput si odata cu ea si emisiunile si dezbaterile electorale televizate. TVR va difuza pe toata perioada campaniei electorale o serie de talk-show-uri si editii speciale dedicate alegerilor din 30 noiembrie.

Astfel, de luni pana joi, de la 21:10 si vineri si sambata de la 15:30, respectiv de la 13:00, emisiuni de tip talk-show vor oferi o serie intreaga de dezbateri.

Pe TVR 1, va fi difuzat "Buletin Electoral", de luni pana vineri, de la 14:45 la 14:55, iar la finalul editiei de seara a Jurnalului, de luni pana duminica, un buletin informativ de trei minute.

Pe TVR 2, in fiecare zi, de la 17:00 la 18:00, va fi difuzata emisiunea "Dezbateri Electorale", in schimb ce pe canalul TVR 3 va fi difuzata emisiunea "Alege Parlamentul tau!" in fiecare zi de la 18:00 la 18:50 si de la 20:00 la 20:50. mai mult


Marti, 04 Noiembrie 2008, ora 22:17

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Cum a descoperit Paul Allen de la Microsoft o nava scufundata in al Doilea Razboi Mondial
  2. Locuieste cu nevasta in casa, dar n-are voie sa o atinga sau sa-i vorbeasca
  3. Isterie in Canada: Efectul nebanuit al mortii lui Spock asupra bancnotelor de cinci dolari
  4. Nu iti vine sa crezi ca s-a intamplat: Momente unice surprinse in imagini (Galerie foto)
  5. Adolf, un catel deosebit: Seamana sau nu cu ... Hitler? (Foto)
  6. O paine veche de 123 de ani, adusa din Italia de un navigator, expusa la Galati
  7. Perle la simularea pentru Bac: Arghezi a scris poezii triste, ca nu avea prieteni cu care sa iasa la bere
  8. Profesoara descoperita de elevi spanzurata in mijlocul clasei
  9. O actrita a pus capat casatoriei dupa ce sotul a vrut sa plateasca pe cineva pentru sex
  10. Orasul zombi din "Walking Dead" a fost scos la vanzare