vremea meteo duminica

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Meteo: Vara in toata regula - Cum va fi vremea la mare

Meteo: Vara in toata regula - Cum va fi vremea la mare

Romanii vor avea parte de trei zile calduroase de vara, in care se pot bucura linistiti de concediul la mare.

Duminica: Vremea va fi in general frumoasa, iar temperaturile maxime se vor situa in intervalul 29-32 de grade Celsius.

Soarele nu va fi deranjat decat de cativa nori inofensivi in Banat, Oltenia, Muntenia si Dobrogea. Insa in celelalte regiuni exista sanse mari sa ploua spre seara, iar aversele ar putea fi insotite de descarcari electrice pe arii restranse.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si calduroasa, mercurul din termometre va urca pana la 30 de grade dupa-amiaza. Seara, temperaturile vor ajunge in intervalul 16-17 grade.

Cei care se afla in concediu la mare pot sta linistiti, avand in vedere ca cerul va fi senin, iar soarele arzator va asigura temperaturi de 30 de grade Celsius.

Luni: In prima zi a saptamanii viitoare, vremea va fi in general frumoasa. Dimineata, cerul va fi senin in aproape toata tara. Dupa-amiaza, insa, norii se vor aduna si exista sanse sa ploua in majoritatea regiunilor, in afara de Dobrogea si Banat.

Temporar, in zonele montane si de deal, dar si in sudul si nord-vestul tarii, aversele vor fi insotite pe alocuri de descarcari electrice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade si 32 de grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si calda, cu 29-30 de grade la amiaza.

Turistii pot rasufla linistiti. La mare, luni, vremea va fi excelenta pentru plaja. Cerul nu va fi acoperit de nori, iar... mai mult


Duminica, 13 Iulie 2014, ora 11:31

Meteo: Vreme din ce in ce mai calda

Meteo: Vreme din ce in ce mai calda

Vremea devine din ce in ce mai calda. Temperaturile maxime se vor incadra duminica intre 27 si 33 de grade, cele mai ridicate valori inregistrandu-se in Campia de Vest.

Cerul va fi variabil, iar dupa-amiaza si seara indeosebi in zona montana, apar nori si pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

La Constanta si Suceava se vor inregistra 27 de grade Celsius, in Cluj Napoca si Brasov vor fi 29 de grade, La Galati, Iasi, Craiova si Baia Mare 30 de grade, iar in Timisoara termometrele vor arata la amiaza 31 de grade.

Si in Bucuresti vremea va fi din ce in ce mai calda, iar maxima termica va ajunge la 30...31 de grade Celsius.

Cei care se afla la mare vor avea parte de vreme frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 19 si 21 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 23 de grade.

Si la munte se anunta vreme frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara cand pe arii restranse vor fi averse, in general slabe cantitativ si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

Saptamana urmatoare incepe tot cu vreme calda, astfel ca luni temperaturile ajung pana la 34 de grade Celsius. mai mult


Duminica, 06 Iulie 2014, ora 09:53

Alte articole despre: meteo duminica, meteo weekend
Meteo: Cand se intoarce caldura

Meteo: Cand se intoarce caldura

Dupa o saptamana cu temperaturi scazute si ploi in majoritatea regiunilor tarii, vremea se incalzeste si devine frumoasa.

Duminica, in tara, maximele termice vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade, iar minimele vor fi cuprinse intre 8 si 17 grade, mai scazute in depresiuni, unde vor fi si 4 - 5 grade. In sudul si in sud-vestul tarii, vremea va fi frumoasa si se va incalzi.

Cerul va fi variabil, cu innorari, averse, si descarcari electrice pe arii restranse in Moldova, in zona Carpatilor Orientali si izolat in Dobrogea si in Muntenia. Vantul va bate slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte, precum si in zonele vestice si centrale.

Duminica, in Bucuresti, vremea se va incalzi si va fi frumoasa, cu maxime termice de 26 - 27 de grade. Minimele vor fi de 12 - 14 grade, cerul va fi variabil, iar vantul va bate slab pana la moderat.

Duminica, pe litoral, cerul va fi senin, vantul va bate cu o viteza de 2 metri pe secunda, iar maxima termica a zilei va fi de 22 de grade Celsius.

Luni, in tara, vremea se va mentine frumoasa, cu maxime intre 20 si 29 de grade si cu minime intre 8 si 17 grade. Temperaturile vor fi mai scazute in depresiuni, unde se vor inregistra 4 - 5 grade Celsius.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in a doua parte a zilei in est, nord-est si la munte, zone in care izolat va ploua slab. Vantul va bate slab pana la moderat, cu unele intensificari in sud-vest si in zona montana inalta.

Luni, in Bucuresti, vremea ramane la... mai mult


Duminica, 22 Iunie 2014, ora 09:52

Meteo: Vreme foarte buna de iesit la vot

Meteo: Vreme foarte buna de iesit la vot

Ultima zi a saptamanii, cea a alegerilor europarlamentare, aduce vreme calda in majoritatea regiunilor Romaniei.

Duminica, in tara, temperaturile vor fi cuprinse intre 22 de grade in sudul litoralului romanesc si 30 de grade in unele zone din Moldova si Muntenia. Minimele termice vor fi cuprinse intre 11 si 19 grade.

Cerul va fi temporar noros, iar dupa-amiaza si seara vor fi averse insotite de descarcari electrice si scurte intensificari ale vantului. Fenomenele se vor semnala local in vestul tarii si in zona de munte, iar pe arii restranse si in restul regiunilor.

Pe alocuri vor fi conditii de grindina, iar izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate din punct de vedere cantitativ.

Duminica, in Bucuresti, maxima termica va fi de 28 - 29 de grade Celsius, in vreme ce minima va fi de 14 - 16 grade Celsius. Cerul va fi variabil, insa in a doua parte a zilei norii se vor aduna pe cer, cand vor fi si conditii de ploi de scurta durata si descarcari electrice.

Luni, in tara si in Bucuresti, maximele vor urca pana in jurul valorii de 30 de grade, iar minimele nu vor cobori mai jos de 15 - 16 grade Celsius. Totodata, norii se vor aduna pe cerul Capitalei si vor fi sanse de furtuna cu descarcari electrice. mai mult


Duminica, 25 Mai 2014, ora 10:44

1 comentariu
Meteo: Pastele vine cu o veste buna pentru cei afectati de inundatii. Apare soarele

Meteo: Pastele vine cu o veste buna pentru cei afectati de inundatii. Apare soarele

Norii se risipesc de duminica, in ziua de Paste, iar vremea incepe sa se incalzeasca in majoritatea regiunilor din tara.

Duminica, 20 aprilie, in tara, vremea se va incalzi in aproape toata tara. Astfel, maximele termice se vor situa intre 14 si 21 de grade Celsius, iar cele minime vor avea valori cuprinse intre 1 si 11 grade Celsius.

In special in regiunile vestice ale Romaniei vor mai fi innorari temporare. Local, in aceste zone sunt si sanse de ploaie. In restul tarii va ploua doar izolat.

Vantul va bate slab pana la moderat, cu unele intensificari la altitudini montane inalte.

In Bucuresti, temperaturile vor fi in urcare fata de zilele anterioare. Cele maxime se vor situa in jurul valorii de 19 grade, iar cele minime se vor situa intre 6 si 8 grade Celsius. Norii se vor risipi in mare parte, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Luni, 21 aprilie 2014, in tara, temperaturile vor continua sa creasca, in timp ce cerul va fi variabil pe parcursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 24 de grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade.

Noaptea, cerul se va innora treptat si sunt asteptate ploi in jumatatea de sud-vest a tarii. In restul tarii va ploua izolat. Vantul va bate slab si moderat, cu intensificari la altitudini montane inalte.

In Bucuresti, vremea va continua sa se incalzeasca. Astfel, temperaturile maxime vor fi de 22-24 de grade, iar cele minime de 10-12 grade. Cerul va fi variabil ziua, insa se va innora treptat noaptea,... mai mult


Duminica, 20 Aprilie 2014, ora 11:48

Meteo: Duminica rece si ploioasa. De luni se incalzeste

Meteo: Duminica rece si ploioasa. De luni se incalzeste

Vremea se mentine rece si ploioasa si duminica. Temperaturile, mult mai scazute decat este normal in aceasta perioada, se vor incadra intre 5 si 15 grade Celsius.

In nordul Moldovei si in estul Transilvaniei va fi si bruma in primele ore ale zilei. In timpul zilei cerul va fi mai mult noros si va ploua in sud si in sud-vest si doar pe arii restranse in celelalte regiuni.

La munte va fi lapovita si ninsoare, iar vantul sufla cu putere in sud, in est si in centru, precum si la munte.

Si in Bucuresti vremea va fi foarte rece duminica, iar termometrele nu vor arata mai mult de 8..9 grade. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, iar vantul sufla inca destul de tare.

Din fericire, de luni se incalzeste astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 18 grade. Sunt asteptate insa ploi izolate in vest, in nord si in centru. Marti o sa fie si mai cald, maximele atingand 20 grade in sudul si in vestul tarii. mai mult


Duminica, 06 Aprilie 2014, ora 09:40

Meteo: O zi excelenta pentru plimbare in aer liber

Meteo: O zi excelenta pentru plimbare in aer liber

Vremea de duminica aminteste mai degraba de o zi de primavara decat de toamna tarzie. Sfarsitul de saptamana vine cu maxime de pana la 25 de grade, vant potolit si soare cat curpinde.

Dimineata incepe cu ceata, local in sudul si estul tarii, si doar izolat in rest. La amiaza, insa, soarele contureaza tabloul termic al zilei.

In Bucuresti, ziua debuteaza cu ceata si cu 8-9 grade in termometre. La pranz, insa, vor fi 21 de grade, o zi excelenta pentru plimbare in aer liber.

Vor fi 13 grade pe Ceahlau Toaca, 15 la Semenic, 18 la Sinaia si 19 grade la Paltinis si Predeal. Spre seara, insa, norii strang randurile si vor lasa cateva ploi.

In interiorul arcului carpatic, va fi o zi frumosa, cu maxime de pana la 25 de grade la Resita, 22 de grade la Oradea, 20 de grade la Cluj Napoca, 21 de grade la Sibiu si 19 grade la Brasov.

Si in sud va fi ceata dimineata, insa la amiaza, soarele urca mercurul in termometre pana la 22 de grade Celsius. De asemenea, vor fi 20 de grade la Tulcea, in vreme ce la Constanta, maxima nu trece de 17 grade.

In Moldova, peisajul termic este similar. Vor fi 20 de grade in Galati, 21 de grade in Bacau si 22 de grade la Piatra Neamt, Suceava si Iasi.

Saptamana viitoare debuteaza tot cu vreme mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Luni se vor aduna catova nori, insa sansele de ploaie sunt minime. Maximele ating in cotninuare 25 de grade Selsius. mai mult


Duminica, 27 Octombrie 2013, ora 09:38

Meteo: Vremea se raceste - ce ne rezerva saptamana viitoare

Meteo: Vremea se raceste - ce ne rezerva saptamana viitoare

Ziua de duminica ne rezerva temperaturi ceva ma scazute decat cele cu care ne-am obinsuit in aceasta saptamana. Soarele nu mai este la fel de generos, iar norii si ploile apar in tabloul meteorologic.

Valorile maxime prognozate de meteorologi pentru ultima zi de weekend nu mai depasesc 20 de grade Celsius. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in nord-est, est si la munte. Cerul va fi variabil, iar norii vor lasa si cateva ploi in regiunile sudice si la munte.

Sfarsitul saptamanii aduce insa vreme frumoasa in Capitala. Bucurestenii nu vor avea nevoie de umbrele, iar vantul placut si maximele de 18-19 grade vor fi numai bune pentru o plimbare.

Mercurul mai coboara si la Miercurea Ciuc, unde se vor inregistra doar 14 grade Celsius. La Brasov, termometrele vor indica, duminica, 13 grade, la Baia Mare 17 si 16 la Satu Mare. Termometrele vor indica insa 20 de grade la Oradea si Timisoara.

De asemenea, sfarsitul saptamanii aduce 17 grade la Braila, 16 grade la Calarasi, 15 la Buzau si 18 grade la Drobeta Turnu Severin. La Tulcea si Constanta, se vor inregistra 20 de grade, iar la Craiova mercurul va urca in termometre pana la 19 de grade Celsius.

De luni, vremea se mai raceste si ploile pun stapanire pe mai multe zone din tara. Judetele care vor fi afectate de precipitatii sunt cele din sudul tarii, dar si cele din regiunea de nord-est.

Si in Bucuresti, saptamana debuteaza cu o vreme in racire. Termometrele vor indica, la amiaza, 14-15 grade,... mai mult


Duminica, 25 Martie 2012, ora 10:51

Meteo: Cea mai geroasa zi din aceasta iarna

Meteo: Cea mai geroasa zi din aceasta iarna

Dupa ce visolul si zapada au paralizat tara, acum gerul a pus stapanire pe toate regiunile. Minimele coboara noaptea pana la -25 de grade Celsius iar, la amiaza, mercurul in termometre abia va trece de 0 grade.

Ziua de duminica aduce ger naprasnic si temperaturi record pentru aceasta iarna si in Bucuresti. Dimineata va fi rece, cu temperaturi de - 17 grade si conditii de ceata asociata cu depunere de chiciura. Soarele abia razbeste printre nori la pranz, iar valorile nu trec de -10 grade.

In sudul tarii norii raman densi, insa nu mai putem vorbi de viscol, ci de fulguieli izolate. Temperaturile extreme se vor inregistra si in aceasta regiune: vor fi - 12 grade la Craiova, Alexandria, Giurgiu, Slobozia si Braila si - 8 grade la Drobeta Turnu Severin, Ramnicu Valcea si Pitesti.

Mai frig va fi in Moldova: Vor fi, la pranz, -11 grade la Galati, -12 grade la Focsani, Bacau, Iasi, Suceava si Botosani si -9 grade la Piatra Neamt.

Vremea se va mentine, saptamana viitoare, deosebit de rece, geroasa mai ales noaptea si dimineata. Meteorologii au emis un cod galben de temperaturi scazute pentru aproape toata tara, pentru intervalul 28 ianuarie - 3 februarie. Temepraturile vor ajunge pana la chiar -25 de grade Celsius, in Bucovina. Singurele judete neafectate sunt Satu Mare, Bihor, Arad, Timis si Caras Severin. mai mult


Duminica, 29 Ianuarie 2012, ora 10:07

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Uluitorul tobogan cu cadere libera de 15 metri, pe versantul unui defileu (Video)
  2. Cea mai mica proprietate privata din New York are dimensiunea unei felii de pizza
  3. Un glont intrat prin zid a omorat un copil de 8 ani
  4. Misterul craterelor din Siberia: Rasuflarea dragonului, ce ne poate aduce sfarsitul
  5. Descoperire misteriosa sub ruinele World Trade Center
  6. Stimati pasageri, ne pregatim sa aterizam. Aruncati drogurile la toaleta!
  7. Declaratie socanta a unui politician: Femeile nu ar trebui sa rada in public
  8. Politia, alertata de cetateni la Toronto: OZN-uri filmate pe cer (Video)
  9. Un actor de top a luat masa cu Bear Grylls: viermi si alte taratoare (Video)
  10. Situatii extreme incredibile pe care oamenii le-au suportat