Sumudica a salvat Astra de la depunctare

Luni, 10 Octombrie 2016, ora 21:50
5422 citiri
Sumudica a salvat Astra de la depunctare
Foto: Captura DolceSport

Marius Sumudica, antrenorul Astrei Giurgiu, si-a salvat echipa de la depunctare dupa ce, cu numai cateva saptamani in urma, a dat clubul in judecata.

Tehnicianul a anuntat ca a acceptat amanarea platii restantelor financiare pana la inceputul lunii decembrie chiar daca are o decizie judecatoreasca in acest sens.

Daca nu ar fi fost de acord cu amanarea platii iar cei de la Astra nu ar fi avut bani sa il plateasca, actiunea lui Sumudica ar fi dus la depunctarea echipei.

"Am ajuns la un consesns in momentul de fata pentru ca nu era logic si nici onest sa fie depunctat clubul. Jucatorii si membrii staff-ului au fost de acord cu amanarea platii pana pe 1 decembrie, cand vor veni banii de la UEFA. Eu ramasesem ultimul si cu toate ca aveam o hotarare judecatoreasca, am preferat sa fiu in ton cu echipa si am amanat. Am semnat si eu o hartie sa primesc banii atunci cand vor veni de la UEFA, cum era si normal", a declarat Sumudica la DigiSport.

In acelasi timp, tehnicianul a explicat ca a renuntat, cel putin pentru moment, la ideea de a se desparti de Astra.

"Noi n-am fost preocupati de fotbal in aceasta perioada si asta s-a vazut in rezultatele noastre. Au intervenit mai multe probleme, printre care si suspendarea mea. La un moment dat am avut o discutie si am zis ca e mai bine sa ne oprim si sa incetam colaborarea. Conducerea nu a dorit aceast lucru. Au spus ca exista un acord intre noi. Astazi am ajuns la acest consens si speram ca acesta sa fie un moment 0, iar de acum inainte sa ne ocupam de fotbal. Acum toata lumea a amanat plata si speram sa intram pe 1 decembrie in posesia banilor, sa nu mai fie probleme. De asemenea am primit o garantie ca banii vor ajunge direct la jucatori, fara sa mai treaca prin club", a incheiat Sumudica.

Astra ii datoreaza lui Sumudica nu mai putin de 280 de mii de euro.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Sumudica Astra depunctare, #Sumudica Astra bani datorie , #Marius Sumudica