Sumudica, lamuriri despre transferul lui Alibec si sageti trimise catre Gigi Becali

Sambata, 27 August 2016, ora 09:33
5951 citiri
Sumudica, lamuriri despre transferul lui Alibec si sageti trimise catre Gigi Becali
Foto: captura video Digi Sport

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Sumudica, i-a dat o replica taioasa patronului Stelei, Gigi Becali, care spusese ca nu vrea ca Astra sa se califice in grupele Europa League, pentru ca vicecampioana sa primeasca toti banii destinati Romaniei din market-pool.

"Eu le doresc bafta celor de la Steaua, sper sa se califice. Eu nu sunt rautacios ca patronul Stelei, dar Dumnezeu e sus si nu doarme. Sper sa facem rezultate si ei si noi.

Nu le-am analizat grupa, dar am inteles ca ei au o echipa care este in liga a doua din Elvetia. Ei au sanse mai mari ca noi, au si mai multa experienta", a spus Sumudica, vineri, dupa tragerea la sorti, citat de Digi Sport.

Acesta sustine ca Astra trebuie sa mai aduca jucatori, pentru a reusi sa obtina puncte in grupa europeana.

"Fiecare victorie in grupe inseamna aproape 400.000 de euro, deci va fi o reteta financiara foarte buna. Trebuie insa sa aducem jucatori, pentru ca e destul de greu cu lotul actual", a subliniat fostul rapidist.

Citeste si declaratia lui Sumudica despre tragerea la sorti

Marius Sumudica a tinut sa precizeze ca Denis Alibec nu va pleca pentru un milion de euro, dupa ce in ultimele saptamani aceasta a fost suma de transfer vehiculata pentru ca atacantul sa ajunga la Steaua.

"Ce oferta are Alibec? Voi credeti ca Alibec se va vinde vreodata cu un milion? E ca si cum cineva vine la mine in curte si vrea sa-mi cumpere masina si el imi spune ca imi da 2.000 de euro. Nu, ti-o vand cu cat vreau eu, pentru ca e masina mea. Nu se pune problema sa plece Alibec pe un milion, niciodata", a spus antrenorul Astrei.

Acesta a continua atacurile la adresa lui Gigi Becali, spunand ca Astra e gata sa-i rascumpere pe De Amorim si Boldrin, oferind chiar mai mult decat suma primita de la Steaua.

"Pe De Amorim si Boldrin i-am vandut cu un milion de euro, acum, ca avem bani, ii dam domnului Gigi Becali un milion o suta sa ni-i dea inapoi, daca vrea", a sustinut Sumudica.

Tot vineri, dupa tragerea la sorti, Becali a comentat posibilitatea transferului lui Alibec, aratand ca e posibil sa nu se mai realizeze: "Transferul lui Alibec nu depinde de mine. Daca Astra crede ca poate iesi din grupe, poate sa il tina. E politica lor".

La randul sau, presedintele Astrei, Dani Coman, a spus ca Alibec nu va mai pleca dupa calificarea echipei in grupele Europa League: "Dupa aceasta calificare, nu il vom mai transfera pe Alibec. Poate pleca doar daca vine o echipa care sa ii ofere lui un salariu fabulos".

Si atacantul a comentat aceasta ipoteza, lasand sa se inteleaga ca Steaua e un capitol inchis: "Nu vom merge impreuna in primavara europeana. Cred ca Steaua nu se va califica. Parerea mea este ca au o grupa foarte grea. N-a fost nicio oferta concreta pentru mine, de la Steaua".

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#Sumudica transfer Alibec, #Sumudica declaratii Gigi Becali, #Alibec transfer Steaua, #Sumudica Europa League , #Marius Sumudica