Sumudica reactioneaza dupa eliminarea Astrei din Champions League: Campioana s-ar putea dezintegra

Joi, 04 August 2016, ora 18:31
6767 citiri
Sumudica reactioneaza dupa eliminarea Astrei din Champions League: Campioana s-ar putea dezintegra
Foto: Captura DolceSport

Marius Sumudica, antrenorul suspendat al Astrei Giurgiu, a reactionat dupa ce echipa a fost eliminata din turul III preliminar al Champions League.

Chiar daca nu a avut voie sa pregateasca duelul cu FC Copenhaga, tehnicianul a analizat slabiciunile formatiei sale.

"Pana la jocul cu CFR am aratat foarte bine si in jocurile de pregatire. Consistenta jocului imi dadea sperante. De cand nu mai sunt pe banca s-a rupt tot. Asta e o problema. Nu mai au aceeasi agresivitate, dorinta. Probabil asta le transmiteam eu. De cand nu mai sunt eu exista aceasta cadere.

Din punct de vedere fizic, suntem o echipa in varsta si nu putem sa ne revenim o data la trei zile, cu drumuri, cu avioane, si nu avem solutii sa facem schimbari.

In al treilea rand, am intalnit o echipa extraordinara si o sa vedeti. Copenhaga este o echipa care joaca de trei ani impreuna. Este o echipa care investeste si face transferuri de milioane de euro. Pentru inceput de sezon, Copenhaga e mai puternica decat West Ham. Cei de la Copenhaga erau disperati sa se califice. Este o echipa extraordinara, chiar daca Astra nu a aratat cum trebuie. Cornelius a sarit la doua goluri, jucatorii mei i-au ajuns pana la buric", a spus Sumduica la DolceSport.

Acesta a recunoscut apoi ca echipa se poate dezintegra daca va rata calificarea in grupele Europa League, el insusi fiind dispus sa plece.

"E clar ca suntem in cadere, nu trebuie sa ne ascundem. Cel mai mare dezavantaj acum, nu ca as fi eu Mourinho sau Guardiola, este ca nu pot avea contact cu echipa. Iar de la meciul cu CFR nu pot sa tin nicio sedina, nu pot sa fac antrenament, nu pot sa intru la pauza. Atunci e logic.

Citeste mai mult despre eliminarea Astrei din Liga Campionilor

Daca cei din conducere clubului considera ca Sumudica este vinovat ne asezam la masa, ne dam mana si nu e nicio problema. Pentru binele echipei fac orice. Sunt probleme la echipa, dar as dori sa nu fie aflate de la mine. Ar trebui sa vorbiti cu jucatorii ce probleme au pentru ca eu nu stiu.

Sunt doua variante acum: sa ne calificam in grupe si sa ne luptam la locurile fruntase sau sa nu ne calificam si sa vindem ce putem pe ce putem in cateva zile si sa luptam pentru accederea in play-off", a mai declarat Marius Sumudica.

Steaua a anuntat deja prin vocea finantatorului Gigi Becali ca este interesata de trei jucatori ai Astrei, Boldrin, De Amorim si Teixeira.

Vicecampioana ar urma sa forteze transferurile in perioada imediat urmatoare pentru a incerca sa se intareasca in vederea play-off-ului Ligii Campionilor.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Sumudica Astra Champions League, #Sumudica pleaca Astra, #Astra Copenhaga Champions League , #Marius Sumudica
Comentarii