Sumudica s-a razgandit si nu mai pleaca de la Astra: Iata cine va lua campionatul

Miercuri, 16 Decembrie 2015, ora 20:58
4163 citiri
Sumudica s-a razgandit si nu mai pleaca de la Astra: Iata cine va lua campionatul
Foto: Facebook/ Astra Giurgiu

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Sumudica, s-a razgandit si nu mai vrea sa plece de la conducerea echipei, desi tot miercuri spunea ca spera sa gaseasca intelegere pentru o despartire de echipa.

Chiar si asa, tehnicianul nu va face deplasarea la Turnu Severin, pentru meciul de sambata cu Pandurii Targu Jiu, ultima partida oficiala a Astrei in acest an, invocand motive de sanatate.

"Sunt sub contract si trebuie sa il duc la bun sfarsit. Sub nicio forma nu se pune problema ca eu sa plec de la Astra. M-a sunat sotia domnului Niculae, care credea ca am protestat. I-am zis ca sunt la spital si m-a intrebat cum am ajuns asa de repede. Am terminat convorbirea si dupa aceea nu am mai vorbit", a spus Sumudica, la Digi Sport.

Sumudica isi anunta plecarea de la Astra: Ne despartim!

"Deocamdata nu pot sa iau parte la jocul asta (cu Pandurii - n.red.) si e spre binele sanatatii mele. Vom vedea dupa jocul asta ce va fi, vom stabili, ne asezam la masa, ce au de gand si cei din conducere, ce imi doresc si eu, ce se va intampla pentru ca stiti foarte bine ca sunt probleme grave financiare", a adaugat antrenorul.

Marti seara, antrenorul celor de la Astra Giurgiu a plecat spre spital in timpul meciului cu Dinamo, din Cupa Romaniei, in minutul 70. A doua zi, Sumudica a spus ca are probleme destul de serioase la inima, medicii care l-au consultat recomandandu-i un concediu medical.

"Mi-a zis sa stau linistit macar 10 zile, sa nu mai intru in procesul de antrenare, pregatirea jocurilor, ce iti da foarte multe emotii", a mai precizat antrenorul Astrei.

Totodata, acesta a recunoscut ca Steaua are cele mai mari sanse de a castiga campionatul si ca ar putea face acest lucru chiar "la pas".

"Nu spun ca ma voi da la o parte. Dar la ce se intampla acum, cu venirea lui Reghe, cu declaratiile lui Becali, care spune ca va investi multi bani, fara pic de ironie, Steaua va putea castiga la pas campionatul.

Steaua este campioana din momentul de fata. Are un program mai usor. Singura solutie pentru a supravietui e sa vindem jucatori. Am inteles ca Liga nu va plati banii anul asta. Ne-am bazat pe acei bani, ne-am bazat pe banii de la UEFA. N-au venit nici aia", a subliniat fostul atacant al Rapidului.

Sumudica prima reactie dupa ce a ajuns la spital: Nu moare nici Astra fara Sumudica si nici Sumudica fara Astra

Miercuri dupa-amiaza, Sumudica a declarat ca vrea sa aiba o discutie cu conducerea clubului pentru ca cele doua parti sa se desparta amiabil.

"Se rugau (sefii Astrei - n.red.) cu hartiile dupa noi sa semnam ca sa-i amanam cu plata si sa arate la UEFA, sa primeasca banii. Numai eu stiu cat m-am chinuit, eu cu Dani Coman, sa-i convingem pe jucatori sa semneze. Si acum, cand erau banii de primit nu s-a primit niciun ban. Puneti-va in situatia mea si a lui Dani Coman.

De acum familia devine prioritare si fotbalul pe locul doi. Nu moare nici Astra fara Sumudica si nici Sumudica fara Astra", a mai spus Sumudica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Marius Sumudica pleaca Astra, #Sumudica despartire Astra, #Sumudica Steaua campionat , #meciuri
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5