Astra risca depunctarea, Sumudica a cedat: Rusinea fotbalului romanesc, suntem cretini, tampiti!

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 10:58
3159 citiri
Astra risca depunctarea, Sumudica a cedat: Rusinea fotbalului romanesc, suntem cretini, tampiti!
Foto: captura Sport.ro

Marius Sumudica, antrenorul Astrei Giurgiu, a explodat dupa ce a aflat ca formatia sa risca sa fie depunctata din cauza unei datorii.

Tehnicianul a avut un discurs neasteptat la conferinta de presa ce a urmat meciului de la Chiajna, din Liga 1, atacandu-si dur inclusiv sefii directi de la echipa.

"E o situatie tragica, incercam sa luam legatura cu patronul. Noi nu putem decat sa castigam si sa demonstram tuturor ca jucam fotbal in orice conditii. Noi nu ne implicam in jocuri murdare, nu ne implicam in arbitraje. Extrasul nostru de cont e zero in acest moment, nu avem nimic, asta e situatia.

Se va ajunge la rusinea fotbalului romanesc, echipa de pe primul loc sa fie depunctata. Sunt primul care ridic mana si mai bine stau acasa si ma apuc de pictura, de muzica, decat sa-si bata cineva joc de munca mea.

Cu tot respectul pentru cei care muncesc la club, trebuie sa facem eforturi mai mari. Pentru ca noi facem eforturi mari. Noi facem eforturi pe teren, eu muncesc zi de zi, jucatorii muncesc, toata lumea trebuie sa munceasca si sa faca rost de bani. Nu trebuie sa astepti sa vina banii de la patron. Daca astepti doar de la patron, e grav! Tu faci bani cand esti angajat, de aia esti angajat. Eu vorbesc zilnic cu Dani Coman, imi zicea ca ii ese rusine sa mai intre in cabina. Noi incercam sa facem ce putem in momentul de fata.

Daca in trei zile eu voi fi depunctat, toata lumea de la mine si pana la ultimul om din club trebuie sa facem orice ca sa nu fim depunctati. Daca suntem depunctati suntem cretini, suntem niste tampiti! Un club care este pe primul loc si care are posibilitatea de a incasa terminand pe primele doua locuri, si avem valoare de primele locuri, chiar daca terminam pe 2, la locul 2 este minim 4 milioane de euro incasari in contextul in care pierzi turul preliminar Champions League si calificarea in Europa League.

Daca noi suntem tampiti si nu putem sa dam niste bani acum si ca sa luam 4 milioane. Pai sa-si dea demisia toti, sa ne lase, sa se apuce de altceva. Eu sunt in stare sa fac orirce pentru echipa asta, e munca mea!", a declarat Marius Sumudica, conform Sport.ro.

Astra Giurgiu a fost obligata de Comisia de Disciplina a FRF a achite o datorie catre o firma de impresariat.

Liderul Ligii 1 a primit un termen de cinci zile pentru a stinge litigiul, in caz contrar urmand depunctarea.

Giurgiuvenii nu au insa niciun ban in conturi, jucatorii si antrenorii fiind neplatiti de cateva luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#Astra Giurgiu depunctata, #Astra depunctata Liga 1, #FRF Astra depunctata, #Astra Giurgiu bani , #stiri Astra Giurgiu