Niculae acuza Rapidul: "Fara banii de la Astra, Rapid se desfiinta"

Duminica, 15 Iunie 2014, ora 17:13
3040 citiri
Niculae acuza Rapidul: "Fara banii de la Astra, Rapid se desfiinta"

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, a tinut sa lamureasca problema banilor pe care castigatoarea Cupei Romaniei ii mai are de achitat clubului Rapid Bucuresti pentru transferul mijlocasului Alexandru Ionita.

Niculae spunea ca in niciun moment nu a dorit sa il cumpere definitiv pe fostul decar din Giulesti si ca cei 300.000 de euro achitati pentru 50% din drepturile federative ale fotbalistului au salvat gruparea "feroviara", grupare care s-ar fi desfiintat inca din iarna, dupa spusele acestuia.

"Intelegerea dintre Astra si Rapid a fost foarte simpla. Astra a cumparat 50% din drepturile federative ale jucatorului Ionita Alexandru. Contractul a fost semnat de Adrian Zamfir, iar Astra a dat toti banii pe 50% din jucator.", declara Niculae pentru DigiSport.

"Fara banii de la Astra, Rapid se desfiinta in iarna. Zamfir a primit 300.000 de euro de la Astra si i-a dat la Rapid, a platit toate drepturile jucatorilor pana la un moment dat si a achitat si cantonamentul de iarna."

In plus, patronul din Giurgiu a tinut sa detalieze pe larg situatia din acel moment: "Ne-am trezit ca am fost sunati de administratorul judiciar, de o doamna (n.r. Cristina Andronache), care a spus ca dansa nu e de acord cu acest contract, ca domnul Zamfir nu avea voie sa semneze asa ceva fara aprobarea dansei. Dar banii i-a luat. Banii nu au intrat in contul personal al domnului Zamfir, ci in al clubului, cu o factura emisa de doamna administrator judiciar. Domnul Zamfir a venit cu o decizie AGA (Adunarea Generala a Actionarilor) pe care noi am verificat-o pe site, ca dansul este director general si putea sa angajeze legal societatea.", incheia Niculae pentru aceeasi sursa citata.

Rapid a acuzat de ceva timp ca Astra nu a platit banii pe Ionita II, care a fost cumparat iarna trecuta de trupa lui Isaila.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#acuze dure niculae la rapid, #declaratii patron ioan niculae astra, #astra rapid conflict bani ionita , #stiri Astra Giurgiu
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Tzeparul Niculae nu e inca la parnaie?!