Sumudica e sigur: Voi fi concediat de Astra

Joi, 07 Aprilie 2016, ora 13:25
2879 citiri
Sumudica e sigur: Voi fi concediat de Astra
Foto: Captura Sport.ro

Marius Sumudica este sigur ca va fi concediat de Astra Giurgiu la finalul acestui sezon.

Nu din cauza rezultatelor, echipa de la malul Dunarii avand sanse importante sa castige titlul, ci din cauza suspendarii pe care a primit-o pentru pariuri.

Sumudica spune ca regulamentele FRF le interzic cluburilor sa angajeze sau sa aiba sub contract persoane suspendate, motiv pentru care el va fi dat afara.

"Din vara probabil voi fi concediat de cei de la Astra, pentru ca nu mai putem continua avand in vedere ca voi fi suspendat doua luni. Am avut o discutie cu juristul clubului si mi-a argumentat ca exista un articol in regulamentul federatiei, ca un club nu poate angaja sau avea in organigrama un om care este interzis in activitatea fotbalistica. Eu sunt in aceasta situatie de pe 8 iunie si probabil ca Astra isi doreste sa angajeze un antrenor... Atunci se joaca cupele europene, e normal

Astra ma va concedia... eu cum ispasesc suspendarea de doua luni daca nimeni nu ma poate angaja in aceasta perioada? Unde o ispasesc!? Conte a fost suspendat pentru pariuri si acum e antrenor la Chelsea. Conte a fost suspendat sase luni dupa un meci despre care stia ca e aranjat. In Anglia au fost jucatori suspendati patru luni, dar au fost lasati sa antreneze... Eu nu am voie sa fac nimic in cele doua luni, nu am voie la stadion. Treubie sa stau acasa. Cand imi trece suspendarea!? Ca Astra ma da afara si nu stiu cand fac pedeapsa si ce se intampla", a declarat Sumudica la ProSport LIVE.

Cat va mai fi tolerat Sumudica?

Marius Sumudica a fost suspendat doua luni dupa ce a recunoscut ca a pariat pe meciuri de fotbal, inclusiv pe doua partide din Liga 1.

Suspendarea sa a fost insa amanata pana in vara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sumudica dat afara Astra, #Sumudica suspendat pariuri, #Sumudica demis Astra , #stiri Astra Giurgiu
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Sumudica e sigur: Voi fi concediat de Astra"