Dinamo a anuntat oficial incheierea colaborarii cu Astra

Luni, 07 Decembrie 2009, ora 20:57
1043 citiri
Dinamo a anuntat oficial incheierea colaborarii cu Astra

Clubul Dinamo Bucuresti a anuntat oficial incetarea colaborarii cu Astra Ploiesti, ca urmare a declaratiilor oficialilor prahoveni.

Intr-un comunicat postat pe site-ul clubului, bucurestenii resping acuzatiile lui Nicolo Napoli si anunta ca nu vor mai colabora cu ploiestenii.

Iata comunicatul:

Istoric

Mai multi antrenori si jucatori, aflati sub contract cu FC Dinamo Bucuresti, au fost transferati temporar la Astra Ploiesti. Toti au contribuit la promovarea in Liga I si, ulterior, la rezultatele inregistrate in primul esalon de Astra Ploiesti. Concret, antrenori precum Ion Moldovan, Emil Ursu, Gheorghe Nitu, Constantin Niculae. Pe lista jucatorilor transferati temporar la Astra Ploiesti s-au regasit Eugen Craciun, Georgian Paun, Liviu Ganea, Cornel Predescu, Marius Alexe, Nicolae Musat, Osvaldo Miranda, Cristian Munteanu si Silviu Izvoranu. Din punct de vedere administrativ si sportiv, deciziile legate de programul de pregatire, jocuri, antrenamente, activitatea echipei, etc. au fost luate numai de conducerea executiva si de conducerea tehnica a clubului Astra Ploiesti.

Notificare

La inceputul lunii noiembrie, FC Dinamo a notificat clubul Astra Ploiesti, conform acordurilor de transfer, privind incetarea transferurilor temporare la finalul acestui tur de campionat in ceea ce-i priveste pe jucatorii Eugen Craciun, Georgian Paun, Liviu Ganea si Osvaldo Miranda.

Recomandari

Urmare a celor precizate mai sus, FC Dinamo Bucuresti considera, oficial, ca afirmatiile antrenorului Nicolo Napoli sunt dezgustatoare, neprofesionale si neconforme cu realitatea colaborarii dintre clubul nostru si Astra Ploiesti. Clubul din Soseaua Stefan cel Mare ii sugereaza antrenorului Nicolo Napoli sa revada inregistrarea meciului Astra Ploiesti-Dinamo (1-2, foto), din sferturile de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana, daca jucatorii transferati temporar la clubul din Ploiesti si-au indeplinit sarcinile de joc.

In decursul timpului, la solicitarea altor cluburi, FC Dinamo Bucuresti a transferat temporar si alti jucatori. Iata cateva exemple: Ianis Zicu, Alexandru Baltoi, Ionut Balan (toti la Farul Constanta), Andrei Cristea si Sergiu Homei (ambii la Politehnica Iasi), Ilie Iordache (la Pandurii Tg. Jiu). Interesul clubului nostru a fost, intotdeauna, ca jucatorii transferati temporar sa joace foarte bine, inclusiv in meciurile cu Dinamo. In urma cu 3 ani, intr-un meci din optimile de finala ale Cupei Romaniei, Dinamo a fost eliminata de Pandurii Tg. Jiu chiar printr-un gol al jucatorului Ilie Iordache.

In incheiere, FC Dinamo Bucuresti precizeaza prin intermediul acestui comunicat de presa ca nu este interesat de formulele de joc ale antrenorului Nicolo Napoli. In ceea ce priveste colaborarea dintre FC Dinamo Bucuresti si Astra Ploiesti, verbele folosite la timpul trecut in acest comunicat de presa spun, de fapt, totul!

Biroul de Presa al FC Dinamo.

Partida dintre Astra Ploiesti si Dinamo, contand pentru etapa cu numarul 16 a Ligii I, se va disputa marti, de la ora 20.00.

M.D.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#colaborare Dinamo Astra, #comunicat Dinamo, #etapa 16 Liga I , #Liga I