Aura Vasile: Am anuntat PSD in scris ca nu mai plec

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 14:09
3093 citiri
Aura Vasile: Am anuntat PSD in scris ca nu mai plec
Foto: Cotidianul

Deputatul Aura Vasile a declarat marti ca luni seara a rugat-o pe Roberta Anastase sa nu se mai citeasca in plen anuntul demisiei sale din PSD si ca vazand ca rugamintii ei nu i s-a dat curs in cursul acestei dimineti a anuntat grupul PSD din Camera prin fax ca nu mai pleaca.

"Azi noapte, am sunat-o pe Roberta Anastase si am rugat-o sa nu se citeasca in plen hartia cu demisia, pentru ca, potrivit Regulamentului, trebuia sa fiu de fata. Dupa ce am vazut ca acea hartie a fost citita in plen, am trimis fax la grupul PSD din Camera ca nu mai plec din partid", a spus Aura Vasile.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ioan Oltean, a citit marti, in plenul Camerei Deputatilor, informarea privind trecerea deputatului Aura Vasile de la PSD la UNPR.

"Va aduc la cunostinta faptul ca din data de 19.12.2011 ma declar deputat apartinand grupului parlamentar progresist din Parlamentul Romaniei, membru UNPR. Cu deosebita consideratie, deputat Aurelia Vasile", a citit Oltean adresa.

La nemultumirea mai multor parlamentari PSD, care au strigat ca Aura Vasile s-a razgandit, Oltean a declarat: "Domnilor colegi, eu va informez ceea ce am scris in ordinea de zi. Daca a renuntat va face o adresa prin care va comunica acest lucru si se va citi acea adresa. Eu nu pot sa va anunt altceva decat ce am in mapa de sedinta, v-as ruga sa aveti in vedere acet lucru".

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat luni ca, dupa o discutie pe care a avut-o, Aura Vasile l-ar fi asigurat ca nu va pleca din PSD.

Intr-o interventie la Realitatea Tv, Vanghelie a lasat sa se inteleaga ca Aura Vasile ar fi revenit asupra deciziei de a pleca din PSD.

Deputatul de Bucuresti Aurelia Vasile anuntase printr-un comunicat UNPR, cu doar cateva ore inainte, ca a devenit luni, 19 decembrie 2011, membru al grupului progresist din Camera Deputatilor, inscriindu-se in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Aura Vasile nu a facut nicio declaratie in cursul zilei de luni. De altfel, luni seara ea a ajuns la spital, in urma unui puseu de tensiune pe care l-a avut cand vorbea cu Marian Vanghelie, unde a stat cateva ore.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Aura Vasile PSD, #Aura Vasile UNPR, #Aura Vasile demisie , #stiri Aurelia Vasile