Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Aura Vasile: Legatura celor de la putere cu diavolul este puternica

Duminica, 12 Iunie 2011, ora 13:35
1528 citiri
Aura Vasile: Legatura celor de la putere cu diavolul este puternica

Deputatul PSD Aura Vasile opineaza ca "legatura celor de la Putere cu diavolul este puternica", iar ei vor sa transforme tara in iad si ii avertizeaza pe cei care conduc acum tara "scotand sabia impotriva poporului" ca vor ajunge la judecata oamenilor.

Aura Vasile critica argumentele celor de la PDL privind reorganizarea teritoriala.

"Am vazut in aceste zile o minciuna repetata la infinit. Presedintele, premierul, ministrii si toata oastea cea portocalie nu pregeta in a spune ca daca nu facem opt (musai) judete, nu mai primim bani de la Uniunea Europeana. (...) Se spune asta cu o asa mare convingere incat iti vine sa spui ca pot sa fie atunci, mai bine, nu opt, ci doar patru, sau doar unul, ca poate ne vin bani si mai multi. De ce sa ne zgarcim? Sunt bani gratis si trebuie sa aiba si PDL-ul ce cheltui in campania electorala", spune ea cu ironie, intr-un comunicat de presa.

Deputata PSD avertizeaza ca reorganizarea nu se poate decat treptat, in niciun caz pana la alegerile locale viitoare, si sublinaza ca potrivit legii referendumului este obligatoriu ca cetatenii sa fie consultati in legatura cu transformarea judetelor.

"Ca deputat in Parlamentul Romaniei, ii amintesc primului ministru Emil Boc articolul 109, alin. 1, din Constitutia pe care domniile lor o calca in picioare: 'Guvernul raspunde politic numai in fata Parlamentului pentru intreaga sa activitate' si ii cer sa nu isi mai doreasca sa stapaneasca Romania si sa incerce sa o conduca, incetand sa mai fuga de consultarea obligatorie a poporului, acesta fiind dreptul pe care nici macar domniile lor, care nu sunt vesnice, nu il pot lua", spune social-democrata.

Aura Vasile spune apoi ca "legatura celor de la putere cu diavolul este puternica".

"Revizuirea Constitutiei, reorganizarea Ministerului Administratiei si Internelor si reorganizarea administrativ-teritoriala a tarii sunt doar manevre prin care presedintele Traian Basescu incearca sa acopere incompetenta si coruptia actualului Guvern si mentinerea la guvernare si dupa 2012, prin diverse tertipuri si artificii, a actualei coalitii fragile, formata impotriva vointei electoratului. Pretul pentru ca ei sa ramana la putere va fi insa platit de popor, dar pentru ei nu conteaza acest lucru. Rusinea actualilor guvernanti nu mai cunoaste limite. Crezandu-ne pe toti absolventi de examen de Bacalaureat la 24, pardon 23 de ani, jurand stramb cu mana pe Constitutia tarii si pe Biblie, ne demonstreaza astazi ca sunt intr-adevar pagani, ca legatura lor cu diavolul este puternica si incearca din rasputeri sa transforme tara intr-un iad", se mai arata in comunicatul pesedistei.

Totodata, ea nu vede un viitor prea luminos celor de la putere. "Nu ar trebui insa sa uite vorba romaneasca: 'Dumnezeu nu da cu parul' si 'cine scoate sabia, de sabie va pieri'. Astazi au scos sabia impotriva poporului dar maine poporul va judeca si ii va trimite unde merita, la groapa de gunoi a istoriei. Dar nu este de inteles motivul pentru care generatii intregi ar trebui sa sufere si sa fie afectate de capriciile unor conducatori incompetenti, vremelnici si vanduti", conchide ea.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Aura Vasile, #aura vasile pdl diavol , #stiri Aurelia Vasile
Comentarii
C
Cronos
rank 3
la cit e de frumoasa ai putea sa te intrebi daca nu-i legatura cu ea
Poza Mos Ion Roata
Mos Ion Roata
rank 5
O legatura puternica cu diavolul? Poate cu PROSTIA...