Camioane rulate de la companii de top - afla care sunt cele mai sigure investitii in domeniul transporturilor

Advertorial
Marti, 11 Decembrie 2018, ora 13:37
19757 citiri
Camioane rulate de la companii de top - afla care sunt cele mai sigure investitii in domeniul transporturilor

Investitia in camioane, indiferent daca sunt noi sau second-hand, este una importanta, scopul ei fiind generarea de profit. Ca antreprenor, achizitia este extinsa la 2 sau mai multe camioane, astfel investitia este mult mai mare si necesita mai multa informare si planificare a bugetului.

In momentul in care te hotarasti sa investesti in camioane second hand, trebuie sa tii cont de anumite aspecte. Cele mai importante aspecte sunt legate de performanta, confort, comportamentul la drum, starea tehnica si, mai ales, de pret.

Ce trebuie sa aveti in vedere?

Un prim lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere este marca de la care cumparati. Fie ca vorbim de camioane Scania, camioane MAN, camioane VOLVO sau camioane DAF un atreprenor constientizeaza importanta conditiilor de munca si necesitatile pe care le are.

Un criteriu important pe care trebuie sa-l aveti in vedere este localizarea service-ului, acest lucru completand raportul pret-calitate.

Pentru a evita situatiile de lipsa a eficientei muncii, camionul nu trebuie sa stationeze mult intr-un service, de aceea este extrem de important ca service-ul sa aiba program prelungit, sa fie aproape de zona in care se afla afacerea si, bineinteles, sa aiba piese mereu disponibile.

Atunci cand va achizitionati un camion second-hand este recomandat sa faceti o verificare intr-un service, pentru ca de cele mai multe ori un camion second-hand are minimum 500.000 de km parcursi.

Piata camioanelor a crescut cu mult in ultimii ani, iar liderii de piata sunt ai momentului sunt cei care produc: camioane MAN, camioane Volvo, camioane Scania si camioane DAF. Fiecare dintre acestia avand o serie de avantaje si dezavantaje de care trebuie sa tineti cont in functie de nevoile dumneavoastra.

Camioane second hand MAN

Camioanele MAN au revolutionat piata camioanelor acum 10 ani cu pachetul: MAN HydroDrive. Cu alte cuvinte, un vehicul MAN cu system HydroDrive extinde planul de sarcini realizabile, iar interprinzatorul este scutit de achizitia suplimentara a unui autovehicul cu tractiune integral clasica.

Unul dintre principalele avantaje ale modelelor de camioane MAN este inaltimea redusa si raza de viraj excelenta. Datorita razei de viraj mai mica decat a unui vehicul cu transmisie mecanica fata, camioanele MAN dotate cu HydroDrive permit manevrarea in spatiile inguste si intoarcerea dintr-o singura manevra.

Sistemul MAN HydroDrive puncteaza alte doua avantaje de baza pentru producatorii de suprastructuri: niciun component a transmisiei nu depaseste marginea superioara a sasiului si varietatea mare de prize de putere disponibile.

Camioanele rulate Volvo

Este cunoscut faptul ca modelele de camioane Volvo functioneaza eficient si sigur. Pentru compania Volvo, achizitionarea unui camion second-hand este un lucru normal.

Spre vanzare sunt date doar camioanele care au trecut cu bine de inspectia riguroasa a tehnicienilor. Nu este nicio diferenta, din punctul de vedere al asistentei si al serviciilor, intre un camion nou si unul rulat.

Unul dintre principalele obiective ale camioanelor Volvo este cresterea productivitatii si impulsionarea profitului.

Volovo, ca majoritatea marcilor de camioane, ofera pachete de finantare flexible si polite de asigurare adaptate la necesitatile oamenilor, cu acest lucru ajutand la indeplinirea investitiilor corecte.

Camioane second hand Scania

Cand vorbim despre camioane second hand, se pare ca Scania este etalonul solutiilor pentru ca investitia sa fie una eficienta.

Renumele companiei este un criteriu foarte important, iar compania suedeza Scania este una dintre cele mai cunoscute pentru calitatea vehiculelor in Europa, aflandu-se in topul preferintelor.

Scopul Scania este acela de a creste productivitatea prin imbunatatirea conditiilor de munca, iar increderea este incurajata si de faptul ca achizitionarea se face direct de la un dealer autorizat.

Stim ca este recomandat ca inainte de a cumpara un camion second-hand sa realizati o verificare intr-un service, tocmai de aceea Scania pune la dispozitie verificarea initiala, realizata chiar de inginerii Scania.

Inainte de a fi pus in vanzare, Scania se ocupa de verificarea si testarea camionului. Principalele lucruri de atins ale testului sunt: performanta, siguranta si fiabilitatea.

In plus, Scania ofera solutii de finantare si posibilitatea inchirierii unui camion pe o perioada determinata, tocmai pentru a spori productivitatea si eficienta muncii.

Camioane second hand DAF

DAF detine propria divizie de camioane second hand. Confortul la drum este unul dintre punctele forte ale acestei marci de camioane, tocmai de aceea camioanele DAF au in general cabine generoase care asigura confortul soferilor atat cit sunt in cursa, cat si in timpul stationarii.

Modelul de camion DAF XF105 isi pastreaza cel mai bine valoarea de revanzare pentru ca raportul calitate-pret este direct proportional.

Chiar daca in cazul camioanele DAF se poate pune problema unor eventuale imbunatatiri, pretul este potrivit pentru ceea ce ofera compania. Este bine de stiut ca un dezavantaj pentru DAF este constituit de suspensiile rigide si de consumul ridicat de ulei.

Achizitionarea de camioane rulate a devenit o investitie extrem de importanta pentru investitorii din domeniul transporturilor aflati la inceput. Aceasta investitie vine, de regula, cu o serie de avantaje greu de ignorat, dar si cu dezavantaje care pot fi acoperite in timp!

Recomandarea noastra in ceea ce priveste marca de camioane este sa alegeti acele marci si modele care va asigura sentimental de siguranta, fiabilitate, productivitate si, nu in ultimul rand, sustenabilitate!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#camioane rulate, #camioane second hand , #auto romania