Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Autoboca ii asteapta pe clienti cu oferte avantajoase

Advertorial
Luni, 12 Decembrie 2016, ora 11:56
11706 citiri
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Autoboca ii asteapta pe clienti cu oferte avantajoase

Iarna anului 2016 incepe cu preturi mici si oferte avantajoase, chiar si in domeniul rent a car...

In preajma sarbatorilor de iarna toata lumea se pregateste de intalniri speciale cu prietenii si membrii familiei. Este o perioada magica, ce aduce de cele mai multe ori zambete si voie buna. Pe langa zumzetul drag al colindelor, mirosul graitor al cozonacului si linistea unei discutii lungi cu cei dragi langa bradul de Craciun, oamenii vor sa se bucure de vacanta.

Romanii care lucreaza in strainatate si vin acasa de sarbatori vor sa profite cat mai mult de vacanta. Atrasi de preturile mici la biletele de avion, acestia prefera sa opteze pentru calatorii rapide si ieftine. Totusi, atunci cand ajung in aeroporturile din Romania se intereseaza de servicii rent a car.

De altfel, accesul la o masina buna si fara batai de cap face ca inceputul calatoriei sa fie placut. Unii turisti inchiriaza direct in aeroport, pe cand altii opteaza pentru varianta online. Autoboca este firma care le pune la dispozitie clientilor servicii profesioniste de inchirieri masini, usor de accesat online si la sediu.

"Accesibilitate si profesionalism dedicat - elementele care ajuta clientul sa gaseasca rapid o oferta avantajoasa."

In aeroporturile din Cluj Napoca, Bucuresti, Targu Mures, Suceava, Iasi, Bacau sau Constanta, agentii Autoboca ii asteapta pe clienti cu oferte avantajoase la numeroase masini de bun venit. Daca optati pentru varianta online este si mai simplu. Inchiriezi online si masina aleasa te asteapta la aeroport, adusa de agentii Autoboca curata si cu plinul facut.

In aceasta iarna Autoboca are pregatite cateva oferte speciale de rent a car

De fiecare data cand luna decembrie se apropie, preturile incep sa scada, in ton de multe ori cu gradele de afara.

In acest mod incercam sa le oferim clientilor posibilitatea de a alege relativ rapid un autoturism de buna calitate, optim pentru drumurile pe care ei urmeaza sa le faca. Fiecare oferta speciala conceputa de specialistii auto de la Autoboca vine in intampinarea unei nevoi de transport.

Din acest motiv ne-am gandit sa oferim clientilor masini de bun venit la preturi speciale. Stim ca fiecare buget trebuie respectat. Sunt rare momentele in care ne decidem sa alocam cativa banuti extra unui serviciu setat in parametrii financiari clari. In luna decembrie noi le oferim clientilor posibilitatea de a inchiria Suzuki Vitara, Citroen C-Elysee, VW Polo, VW Golf 7, VW Jetta, Opel Astra Tourer si multe alte masini la preturi de sarbatori.

Mos Craciun isi face simtita prezenta in sediile Autoboca din tara. El aduce un pic de magie peste formularele de inchirieri online de la Autoboca. Clientii au acum posibilitatea de a inchiria online oricand doresc orice masina doresc la un pret mai mic, daca finalizeaza rezervarea cu plata partiala sau integrala.

Va alegeti masina pe care doriti sa o conduceti prin tara, perioada de inchiriere, servicii extra (daca doriti) si locul de preluare/predare. Preluati masina de la agentul Autoboca si porniti la drum cu placere. Nu mai pierdeti timp prin benzinarii sau spalatorii auto. Va luati masina si porniti spre casa sau hotel. Este foarte usor sa inchiriati o masina de la Autoboca, o firma romaneasca de inchirieri auto care promite sa va ajute sa descoperiti Romania intr-un mod placut.

De sarbatori vino la Autoboca pentru a descoperi preturi speciale la masini de bun venit! O sa te intampinam cu ospitalitate romaneasca si seriozitate. Profitati de ofertele rent a car de sarbatori de la Autoboca pentru a porni la drum prin tara cu o masina de calitate!

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#Autoboca servicii inchiriere masini, #oferte servicii inchiriere masini , #auto romania