Cum vor arata masinile viitorului - Top 10 concepte auto (Galerie foto)

Vineri, 31 August 2012, ora 15:48
11276 citiri
Cum vor arata masinile viitorului - Top 10 concepte auto (Galerie foto)
Foto: skyoftech.com

Va imaginati cum ar putea arata masinile peste 20-30 de ani? Unii constructori auto au facut deja pasi importanti in acest sens, realizand concepte ale unor autovehicule care se conduc singure, anticipeaza fiecare miscare a soferului sau care consuma extrem de putin combustibil conventional.

Majoritatea acestor concepte nu au intrat inca in faza de productie, insa ar putea sa ne ofere o imagine de ansamblu despre cum va fi sofatul in viitor, scrie Business Insider.

Mercedes Benz F-125! Concept

Aceasta masina functioneaza pe baza de hidrogen si poate merge aproape 1.000 de km cu o singura alimentare, mai mult decat un autovehicul electric.

Mercedes Benz F-125! Concept se foloseste de gesturile soferului, pentru a intelege si executa comenzi. In plus, poate naviga si fara interventie umana, pe pilot automat.

BMW i Concept

Acest concept de masina este unul hibrid si apare in filmul "Mission Impossible: Ghost Protocol". Autovehiculul poate atinge suta de kilometri in mai putin de 5 secunde, iar motorul cu trei cilindri este unul revolutionar, potrivit companiei.

Chevrolet EN-V Concept

Cei de la General Motors au vrut sa creeze o masina electrica, fara emisii toxice, care sa nu aiba probleme cu traficul aglomerat sau cu gasirea unui loc de parcare. Astfel, au prezentat conceptul Chevrolet EN-V, o masina care are o lungime de trei ori mai mica decat una obisnuita, care inglobeaza toate aceste avantaje. Automobilul functioneaza cu o baterie de litiu si poate merge maxim 40 de kilometri, cu o singura reincarcare.

Ford Evos Concept

Aceasta masina are o multime de functiuni hi-tech, fiind capabila, de exemplu, sa aleaga ruta care are cel mai curat aer.

Volkswagen Hover Car Concept

Realizata pentru China, aceasta masina de doua locuri chiar zboara putin deasupra solului!

Infiniti LE Concept

Aceasta masina electrica foloseste o tehnologie wireless pentru a se reincarca.

Land Rover Defender

Masina de teren Land Rover Defender va putea fi cumparata din aceasta vara si are o multime de aplicatii interesante. Spre exemplu, sistemul de navigatie ofera harti tridimensionale si este dotat cu sonar, care detecteaza gropile, iar oglinzile laterale pot masura adancimea unei ape.

Nissan Pivo3 Concept

Aceasta masina este dotatata cu un sistem inteligent de parcare, care cauta un loc de unde poate fi incarcata, iar apoi se intoarce la proprietar, prin intermediul unei aplicatii de pe smartphone.

Toyota Fun Vii Concept

Exteriorul acestei masini poate fi personalizat dupa bunul plac al soferului, care poate "incarca" imagini, prin intermediul unei aplicatii de pe mobil.

VW NILS Concept

Aceasta masina electrica, fabricata in intregime din aluminiu, are un singur loc.

Stațiile de încărcare pentru mașini electrice se înmulțesc, contra cost. Ce tarife practică România față de vecinii europeni
Stațiile de încărcare pentru mașini electrice se înmulțesc, contra cost. Ce tarife practică România față de vecinii europeni
Primăria Bistrița a amplasat recent 15 noi stații de încărcare pentru mașinile electrice care vor funcționa contra cost. Vestea a redeschis discuția costurilor de încărcare pentru...
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
#masini concept viitor, #masini electrice, #top masini concept , #concept car