Noua Auris 1,4 Diesel de la Toyota, de la 16.450 de euro

Duminica, 13 Iunie 2010, ora 22:51
2278 citiri
Noua Auris 1,4 Diesel de la Toyota, de la 16.450 de euro

Cea mai noua si stilizata versiune din gama Toyota a ajuns in showroom-urile din Romania.

Noua Auris a iesit de pe linia de productie a constructorilor auto niponi si este vanduta pe plan local de catre importatorul Toyota Romania in cinci versiuni de motorizari si echipare: 1,3 litri si 99 CP, 1,4 litri si 90 CP, 1,6 litri si 132 CP, 1,8 litri si 148 CP si 2 litri si 126 CP.

De departe, una dintre versiunile cele mai potrivite este Auris 1,4 L D - 4D, un autoturism de 90 CP, alimentat cu motorina.

La finalul unei calatorii de 600 de kilometri, soferul poate sta linistit pentru alti 600 de kilometri, daca nu mai multi, deoarece indicatorul de combustibil este abia la jumatatea cursei.

In plus, dotarile standard pe care ti le ofera noua Toyota Auris, in orice varianta de motorizare, 'striveste' fara menajamente zgarcenia de tip francez aplicata pe modelele constructorului de la Mioveni.

Desi modelul 1,4 de la Toyota este un diesel, socotit, in general, lenes, noua Auris se impune in fata multor motorizari pe benzina, atunci cand vine vorba despre demaraj sau o depasire in lung de linie.

Toyota Auris 1,4 Diesel vine cu o putere de 90 de cai, dar si cu un consum de zile mari in toate conditiile de rulaj: urban - maxim 5,8 l/100 km, extraurban - cel mult 4,3 litri/100 km si mixt - intre 4,6 si 4,8 litri/100 km.

Noua Toyota Auris a primit numarul maxim de stele la Euro NCAP, datorita structurii puternice care nu permite deformarea cabinei, dar si echiparii cu noua airbaguri in versiune standard.

In Romania, versiunea restilizata a modelului Auris se vinde la preturi incepand cu 13.950 (pentru modelul 1.3, versiunea Terra) si se opresc la 21.750 euro, in cazul modelului Diesel 2.0 litri, disponibil numai la comanda.

In varianta medie, noua Auris de 1,4 costa de la 15.645 euro (echiparea Terra) pana la 18.630 euro (pentru Luna M/M, disponibila numai la comanda).

Toate preturile contin TVA, iar masinile comercializate de catre Toyota au garantie cinci ani sau 160.000 de kilometri.

Noua Auris a fost prezentata, in premiera, in Romania, la sfarsitul lunii martie 2010, fiind conceput si construit de catre Toyota in Europa.

La inceputul lunii martie, importatorul local si-a anuntat participarea in Programul 'Rabla 2010' cu toate modelele din gama, lansand, in acelasi timp oferte avantajoase pentru Yaris, Auris, Avensis, Corolla si Aygo.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Toyota Auris Diesel, #preturi Romania, #Euro NCAP , #diesel