Noua generatie Audi A8 va fi lansata in 2010

Marti, 17 Martie 2009, ora 21:49
1488 citiri
Noua generatie Audi A8 va fi lansata in 2010

Audi va lansa noua generatie a limuzinei A8 in 2010, la trei ani dupa prezentarea ultimului facelift important.

Desi Audi e unul dintre constructorii renumiti pentru faptul ca nu intarzie foarte mult cu faceliftul si, apoi, cu lansarea noii generatii pentru modelele gamei, "nava amiral" a germanilor are parte de un tratament preferential din acest punct de vedere.

Conform ultimelor informatii, noua generatie a lui A8 va fi lansata tocmai in 2010, la nu mai putin de 8 ani de la prezentarea actualei generatii si la trei ani de la lansarea faceliftului pentru aceasta.

Noul A8 va fi una dintre victimele operatiunii de downsizing aplicate de toti constructorii modelelor de segment mare, limuzina germana urmand sa dispuna de motoare diesel si pe benzina mult mai putin ahtiate dupa cumbustibil si de sisteme ecologice, cum este Start&Stop.

In acest sens, una dintre cele mai interesante aparitii sub capota noului A8 va fi reprezentata de unitatea cu patru cilindri de 2.0 litri si 230 de cai putere, aceeasi din dotarea viitoare a lui S4 si S5. Totusi, spre desosebire de rivalii S-Klasse si Seria 7, noul A8 nu va dispune - cel putin la debut - de o versiune hibrida.

Stire preluata de pe site-ul Automarket.ro

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#noua generatie a8, #audi a8 , #import auto