Care sunt cele mai bune masini de lux ale anului 2016 (Galerie foto)

Sambata, 24 Decembrie 2016, ora 22:38
9334 citiri
Care sunt cele mai bune masini de lux ale anului 2016 (Galerie foto)
Foto: Facebook/Lamborghini Huracan Lp610-4 Spyder

Intr-o piata in care vanzarile ar putea ajunge la un nivel record, producatorii auto ridica din ce in ce mai mult stacheta pentru gama de lux, astfel ca cele mai bune masini de lux din 2016 devin din ce in ce mai sofisticate.

Potrivit unui clasament realizat de jurnalistii de la Bloomberg, cele mai bune masini de lux din 2016 sunt Lamborghini Huracan Spyder, Bentley Flying Spur S si McLaren 570GT.

Vanzarile din Statele Unite, cea mai mare piata pentru masini de lux, au fost solide in 2016, insa analistii sunt sceptici in ceea ce priveste cresterea vanzarilor in 2018-2019, ca urmare a aplicarii unor reduceri fiscale anul viitor.

La nivelul intregii piete, vanzarile de automobile din SUA ar putea ajunge pana la 17,5 milioane de unitati, ceea ce ar insemna un nivel record.

Producatorii auto sunt multumiti si de vanzarile de automobile de lux, care au inregistrat rezultate bune la aproape toate categoriile, de la de la SUV-urile de lux si pana la bolizii cei mai scumpi.

Potrivit clasamentului realizat de Bloomberg, cele mai bune masini de lux din 2016 sunt produse de Lamborghini, Bentley si McLaren.

1. Lamborghini Huracan Spyder este cea mai buna masina din 2016 in special datorita aspectului impunator. Acest model face parte din gama de top a companiei. Pretul masinii poneste de la 262.350 de dolari.

2. Masina care reuseste sa impresioneze pe oricine este Bentley Flying Spur S. Modelul se vinde in doua variante: Flying Spur W12 S (care costa 244.600 de dolari) sau Flying Spur V8 S (205.000 de dolari).

Ambele modele sunt rapide, masive, puternice si echipate cu tehnologie de ultima generatie.

3. O masina precisa, dar si cu 562 de cai putere sub capota este McLaren 570GT. Modelul poate fi unul dintre motivele pentru care McLaren a avut un an 2016 foarte bun, cu vanzari mai mari cu 81% in prima jumatate a acestui an.

Compania a vandut recent a 10.000-a masina produsa de la infiintarea marcii.

4. Pe locul al patrulea in clasamentul masinilor de lux din 2016 este Rolls-Royce Dawn, considerata cea mai sofisticata masina decapotabila. Pretul este pe masura - 339.850 de dolari.

5. Jurnalistii de la Bloomberg au introdus printre modelele de lux si motocicleta Ural Sahara Gear Up, clasata pe locul al cioncilea in top.

Acesta este cel mai recent model cu atas lansat de un producator de motociclete cu sediul in Seattle, care a cumparat in urma cu 12 ani drepturile asupra bradului de la compania creata in epoca sovietica.

Modelul este mai scump decat "fratii" sai (17.999 de dolari, comparativ cu 12.999 de dolari Ural TDA sau 15.999 de dolari Ural M70), dar este, de asemenea, mult mai puternic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#masini de lux 2016, #masini de lux, #top masini de lux , #masini de lux