Milioane de masini electrice in Romania? Vezi cand

Marti, 14 Iunie 2011, ora 19:46
3608 citiri
Milioane de masini electrice in Romania? Vezi cand
Foto: Arhiva

Compania Schneider Electric Romania estimeaza ca in 10-15 ani vor circula circa un milion de masini electrice in Romania, potrivit presedintelui companiei, Saulo Spaolanse.

"Totodata, estimam ca numarul masinilor inregistrate in Romania se va dubla in perioada mentionata. Prognozele noastre se bazeaza pe faptul ca economia va creste, dar si pe cifrele globale, care arata ca in urmatorii 10-15 ani aproape 15% din masinile din intreaga lume vor fi electrice", a spus marti Saulo Spaolanse, intr-o conferinta de presa.

In prezent, in Romania sunt inregistrate circa 5 milioane masini, iar in lume circula aproape 600 milioane masini.

"Vrem sa dezvoltam infrastructura pentru autovehiculele electrice. Sunt foarte multe oportunitati, proiecte in Romania in care ne-am putea implica. Suntem interesati sa investim in Romania in toate sectoarele in care activam: electricitate, industrie, procese si control, IT, cladiri comerciale si rezidentiale", a declarat seful Schneider Electric Romania.

La randul sau, presedintele Diviziei IT al Schneider Electric pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Leonid Mukhamedov, a declarat ca Romania face parte din economiile noi si "reprezinta o prioritate pentru Schneider Electric".

Totodata, Schneider Electric a inaugurat marti Centrul de relatii cu clientii in Bucuresti pentru divizia sa de IT. Centrul din Romania va gestiona relatia cu clientii APC by Schneider Electric din Europa, raspunzand solicitarilor venite din Franta, Italia, Spania, Germania, Olanda, Elvetia, Austria, Belgia, Luxemburg, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Romania, tarile Adriatice, Israel.

Divizia IT detine inca trei centre regionale de relatii cu clientii in Dubai, Philippines si Moscova, care asigura suport tehnic pentru nivel de baza, comercial si logistic printr-o comunicare 3.600 intre clienti si departamentele specializate.

Compania franceza specializata la nivel global in managementul energiei Schneider Electric ofera solutii integrate pentru diverse segmente de piata, in domeniul energiei si al infrastructurii, al proceselor industriale, automatizarilor in constructii si al centrelor de date sau retelelor.

Schneider Electric are 110.000 de angajati la nivel global si operatiuni in peste 100 de tari. In 2010, a avut venituri din vanzari in valoare de peste 19,6 miliarde euro. Grupul este prezent in Romania de 14 ani si are 170 de angajati in tara noastra si in Republica Moldova.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#masini electrice Romania, #milion masini electrice Romania , #masini electrice