Autoboca si oferte rent-a-car special concepute pentru companii

Advertorial
Marti, 22 Noiembrie 2016, ora 11:00
12621 citiri
Autoboca si oferte rent-a-car special concepute pentru companii

(P) Din ce in ce mai multe companii aleg servicii profesioniste de inchirieri masini pe termen mediu.

Profitul unei companii consta in capacitatea managerilor si a directorilor de a implementa strategii de dezvoltare inteligente. Pentru majoritatea firmelor mici si mijlocii controlul adecvat al bugetului reprezinta un garant al succesului. Din acest motiv sunt cautate solutii pentru anumite necesitati care apar de-a lungul timpului.

Este important sa stiti cum sa preveniti aparitia unor elemente ce pot compromite profitul de la sfarsitul fiecarei luni.

O problema importanta care apare din cand in cand in fazele distincte de dezvoltare ale unei firme este legata de eficacitatea flotei auto.

Sunt nenumarate firme care au nevoie de autoturisme pentru mobilitatea personalului, pentru a transporta in siguranta materiale de la un punct de lucru la altul sau produse clientilor.

Cum puteti pune bazele unei flote usor de administrat?

Productivitatea sanatoasa vine dupa o analiza atenta a ofertelor de inchirieri masini pe termen mediu, dezvoltate in mod special pentru companii.

Majoritatea persoanelor care au cautat oferte de rent pentru IMM-uri, au dat peste numeroase informatii contradictorii sau pur si simplu mult prea generale.

Autoboca este una din firmele romanesti de inchirieri masini care are oferte speciale pentru companii, dezvoltate de specialisti de leasing operational.

Atunci cand cautati o oferta de leasing trebuie sa va asigurati ca exista elementul de familiaritate cu necesitatile imediate ale firmei. Aici intervine capacitatea firmei de rent a car de a oferi servicii profesioniste si flexibile.

La Autoboca o sa gasiti agenti cu ani de experienta in domeniu care o sa va ajute sa inchiriati cu usurinta autoturisme de calitate, in directa concordanta cu necesitatile voastre de transport.

3SLease si oportunitati reale de dezvoltare: Autoboca si drumul spre o flota auto stabila

Care sunt avantajele alegerii unei colaborari cu Autoboca? Aceasta este intrebarea pe care multi manageri si administratori de firme si-o pun atunci cand urmeaza sa opteze pentru 3SLease.

  • Mentenanta auto completa: noi ne ocupam de toate reviziile si eventuale reparatii la autoturismele pe care le-ati inchiriat. Mai mult decat atat, acestea sunt incluse in rata lunara!
  • Noi suportam integral devalorizarea masinii inchiriate.
  • Primesti asigurare RCA.
  • Ai parte de asistenta rutiera in fiecare zi. Daca aveti parte de incidente neplacute, nu va lasam singuri.
  • Nu trebuie sa faceti o investitie initiala, ceea ce prinde bine firmelor aflate la inceput de drum.
  • Poti cere masina la schimb; optiune ce poate fi activata daca ati suferit un accident.

Majoritatea firmelor care au accesat pachetul 3SLease oferit de Autoboca au reusit sa puna bazele unor flote stabile si productive.

Accesibilitatea pachetului 3SLease si beneficiile imediate aduse firmei contractante, determina multi manageri sa discute cu agentii de leasing AB pentru a afla mai multe lucruri.

Pachetul de 3SLease cuprinde trei componente: START Lease, SMALL Lease si SMART Lease - cu o perioada de inchiriere de la 1 - 12 luni. Aceste servicii pot fi accesate cu usurinta de firme aflate in faze diferite de dezvoltare. Asa cum probabil bine banuiti, fiecare serviciu vine cu avantaje imediate dar si de durata.

De ce ati putea alege Autoboca drept furnizor de masini?

  • Nu este necesar scoring bancar si aveti nevoie de doar cateva acte pentru a fi aprobati.
  • Politica de transparenta 100% - ceea ce inseamna ca fiecare client o sa primeasca o detaliere corecta si transparenta a contractului - fara "stelute".
  • Acces la cardul de combustibil Autoboca care va ajuta sa administrati mult mai usor consumul de combustibil.
  • Nu exista costuri ascunse; de la inceput clientul stie exact ceea ce plateste.
  • Masini diverse si de calitate, de la producatori auto de top.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#inchirieri flote auto, #inchiriere masini , #masini