Cele mai bune masini ale anului 2012 (Galerie foto)

Vineri, 28 Decembrie 2012, ora 07:58
6736 citiri
Cele mai bune masini ale anului 2012 (Galerie foto)
Foto: Fox News

Anul care se incheie s-a remarcat prin lansarea unor modele de masini foarte apreciate de specialisti si de clienti.

In alcatuirea topului celor mai bune autovehicule au fost luate in calcul vanzarile, reactia clientilor si testarile specialistilor.

Chevrolet Spark este la stransa concurenta cu modelul Fiat 500 Abarth. Chevrolet dispune de un spatiu generos in interior, in ciuda dimensiunilor ei reduse, scrie Fox News.

Aspectul ei placut, combinat cu performanta tehnologica o fac o alegere pe care oricine trebuie sa o ia in calcul pentru plimbarile prin oras.

Mazda CX-5 pare o alegere mai buna in fata modelelor din aceeasi clasa, Ford Escape si Honda CR-V. Mazda CX-5 este o masina stilata, a carei manevrabilitate reprezinta un avantaj cert.

Ford Mustang Shalby GT500 este o alegere preferata de multi consumatori in fata modelelor Chevy Camaro ZL1 si SRT Viper. Performantele acestui model de 662 cai-putere, care dispune de un motor V8, sunt de necontestat.

McLaren MP4-12C, model 2012, costa un sfert de milion de dolari, dar iti ofera o experienta de un milion de dolari. Soferul se va simti ca la volanul unui bolid de Formula 1. Masina are un sistem de suspensie hidraulic ajustabil, acesta transformand-o in functie de nevoile celui care o conduce.

Jaguar XKR-S decapotabil este o masina perfecta. Senzatia este unica atunci cand conduci cu 550 de cai-putere sub capota. Sunetul motorului ii incanta cu siguranta pe cei pasionati de astfel de maisni sport.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#masini 2012 chevrolet jaguar mclaren, #motor cai putere consum, #top masini 2012 , #masini