Chevrolet lanseaza Trax in Romania - Afla pretul

Miercuri, 10 Iulie 2013, ora 14:58
2271 citiri
Chevrolet lanseaza Trax in Romania - Afla pretul
Foto: Chevrolet

Chevrolet lanseaza miercuri in Romania noul automobil Trax, din clasa SUV, care a fost prezentat in premiera mondiala pe 27 septembrie 2012, la Salonul Auto de la Paris.

Alaturi de modelul Captiva, Trax intregeste oferta de SUV-uri a Chevrolet, care a inventat cu peste 75 de ani in urma aceasta clasa de automobile, odata cu lansarea modelului Suburban Carryall, in 1935.

Preturile in Romania incep de la 14.000 de euro.

"Marca Chevrolet este recunoscuta de multe decenii pentru SUV-urile sale abile si fiabile. Modelul Trax va asigura toate avantajele traditionale ale marcii Chevrolet si multe altele. Acesta este un SUV de dimensiuni mici modern, extrem de versatil si in acelasi timp eficient din punct de vedere al consumului de carburant", a declarat Susan Docherty, presedinte si director general al Chevrolet Europe.

Masina are o lungime de 4,248 m, latime de 1,776 m si un ampatament de 2,555 m, oferind spatiu suficient pentru cinci persoane.

Gama de motoare include o unitate pe benzina cu supraalimentare de 1,4 litri, un motor pe benzina de 1,6 litri, precum si un motor turbo-diesel de 1,7 litri. Motorul turbo pe benzina de 1,4 litri este combinat cu o transmisie manuala cu sase trepte de viteza, dezvolta o putere de 140 cp (103 kW) si genereaza un cuplu maxim de 200 Nm.

Sistemul de tractiune integrala este disponibil pentru variantele cu motoare turbo pe benzina de 1,4 litri sau diesel de 1,7 litri.

Motorul diesel de 1,7 litri dezvolta o putere de 130 cp (96 kW) si un cuplu maxim de 300 Nm. Toate sistemele de propulsie cu transmisie manuala sunt echipate cu sistem Start/Stop. Atat motorul diesel de 1,7 l, cat si cel turbo pe benzina de 1,4 l vor fi disponibile si cu o transmisie automata cu sase trepte de viteza.

Noul Trax ofera posibilitati multiple de depozitare. Pe langa portbagaj, care are un volum de 358 litri, acestea includ diverse compartimente, deasupra si pe ambele laturi ale consolei centrale, precum si o cuva disponibila sub scaunul pasagerului. Sub podeaua portbagajului este disponibil un spatiu suplimentar pentru depozitare.

Nivelurile de echipare superioare sunt dotate standard cu sistemul Chevrolet MyLink, un sistem infotainment care afiseaza continutul smartphone-ului pe un ecran tactil color, cu rezolutie inalta si o diagonala de sapte inchi.

Chevrolet este cea mai mare marca internationala a companiei General Motors, cu vanzari anuale de peste patru milioane de autovehicule in peste 140 de tari, fiind a patra marca auto internationala in materie de vanzari.

Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Producătorii chinezi își prezintă cele mai noi modele la Auto China, care a început joi, 25 aprilie, la Beijing. O "cursă pe viață și pe moarte" a început să se desfășoare pe cea...
#Chevrolet lansare Trax, #Chevrolet Trax Romania, #Chevrolet Trax , #masini
Comentarii