Chinezii au copiat deja Masina Anului 2017: Iata cum arata

Joi, 20 Aprilie 2017, ora 15:25
7546 citiri
Chinezii au copiat deja Masina Anului 2017: Iata cum arata
Foto: Twitter/ Jaguar

Recunoscuti pentru faptul ca nu se sfiesc sa copieze designul unor autoturisme celebre in lume, chinezii s-au miscat repede si au clonat deja "Masina Anului 2017".

Hanteng, un producator auto aparut relativ recent pe piata din China, a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Shanghai conceptul EV.

Din punct de vedere al designului, noul SUV chinezesc este o copie aproape fidela a celebrului de acum Jaguar F-Pace, desemnat recent "Masina Anului 2017" in lume, arata cei de la Auto Car.

Chinezii nu au reusit sa copieze toate elementele de design ale Jaguarului, insa, in mare, cele doua modele seamana extrem de bine.

In ceea ce priveste motorizarea sau dotarile, diferentele sunt uriase, SUV-ul chinezesc urmand a fi insa si mult mai ieftin.

De-a lungul vremii, chinezii au copiat autoturisme celebre, asa cum sunt Range Rover Evoque, Volkswagen Tiguan, Porsche Macan sau Jeep Cherokee.

Iata cum arata clona chinezeasca:

Si iata cum arata originalul F-Pace:

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#Jaguar FPace clona, #clona China Jaguar Fpace, #Hanteng EV Jaguar Fpace , #masini