Iti cauti masina? Fiscul scoate la vanzare autoturisme BMW, Volkswagen si Peugeot confiscate

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 19:07
18149 citiri
Iti cauti masina? Fiscul scoate la vanzare autoturisme BMW, Volkswagen si Peugeot confiscate
Foto: Arhiva Ziare.com

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va organiza in lunile septembrie si octombrie mai multe licitatii pentru a vinde masini confiscate.

Printre autoturismele scoase la vanzare de Fiscul din Ploiesti se numara masini marca BMW, Volkswagen, Ford, Peugeot sau Dacia, insa la licitatie se vor regasi si cladiri si terenuri din mai multe judete, arata Romania TV.

"La Ploiesti, ANAF vinde prin licitatie urmatoarele bunuri: automobile (BMW 530D, VW Golf VI, Peugeot 307, Dacia Logan, Fiat Doblo, Ford Transit), apartamente, cladiri si terenuri situate in jud. Dambovita, Arges, Calarasi si Prahova. Informatii suplimentare pot fi obtinute atat la sediul DGRFP Ploiesti, cat si telefonic sunand la numarul 0244-407710, interior 650.

Persoanele interesate sa participe la licitatii, care vor avea loc in perioada septembrie - octombrie 2016, trebuie sa depuna la sediul DGRFP Ploiesti din str. Aurel Vlaicu nr. 22 toate documentele necesare, conform art. 250, alin. (7) din Codul de procedura fiscala", se mentioneaza in anuntul ANAF.

Fiscul vinde barci la super-oferta

De exemplu, BMW-ul vandut de Fisc este fabricat in 2005, are capacitate cilindrica de 2.992 cmc si costa 14.120 lei fara TVA (adica in jur de 3.100 euro).

La licitatie se mai gaseste si un Peugeot 307 din 2006, la pretul de 1.200 de euro. Fiscul vrea sa valorifice si o Dacia Logan din anul 2008, iar pretul de pornire este tot 1.200 de euro.

Pentru un Volkswagen Golf din 2009, cu o capacitate de 1.600 cmc, ANAF vrea sa obtina 5.300 de euro.

ANAF a reusit sa vanda vila fiicei lui Dan Voiculescu cu aproximativ un milion de euro

Persoanele care vor sa participe la licitatie trebuie sa plateasca 10% din pretul de pornire ar produsului, care poate insa scadea si la jumatate.

Daca bunul nu se vine la prima licitatie, pretul scade cu 25% la a doua licitatie si cu 50% la a treia, dar cu conditia sa se prezinte cel putin doi licitatori.

Cine a castigat licitatia are la dispozitie 30 de zile sa plateasca intreaga suma la ANAF, altfel se pierde garantia de 10%. Se poate negocia si plata in rate.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#ANAF licitatie masini, #ANAF vinde masini , #masini