"Masina monteazaGPL.ro", prezentata la Raliul Aradului

Miercuri, 13 Mai 2015, ora 16:18
1982 citiri
"Masina monteazaGPL.ro", prezentata la Raliul Aradului
Foto: Monteazagpl.ro

Intre 7 si 9 mai, echipa AGR Autogas Group a fost prezenta la editia a saptea a Raliului Aradului, organizata de catre fostul nostru campion mondial la box, Mihai Leu. Si de aceasta data au concurat nume mari: Rashid Al Ketbi din Emiratele Arabe Unite, Simone Tempestini din Italia si Lukas Kostka din Slovacia, care s-au aflat printre favoritii acestei competiti.

Deschiderea acestei competitii a fost incendiara, centrul Aradului fiind plin de oameni curiosi sa vada autoturismele care au concurat, dar si iepurasii de la Playboy veniti sa sustina pilotii inainte de cursa. Castigatorul editiei anterioare, Rashid Al Ketbi, s-a bucurat primul de atentia fetelor de la Playboy, care i-au spalat masina inainte de cursa.

In competitia pentru juniori, Simone Tempestini, fiul lui Marco Tempestini s-a impus la toate probele in fata contracandidatilor sai, detasandu-se clar la fiecare din ele. Pe locul doi s-a clasat o tanara speranta pentru Romania, Raul Badiu.

A fost un eveniment reusit si un punct in plus pentru Arad in lupta pentru obtinerea in 2021 a titlului de capitala cultural Europeana. De asemenea, competitia a fost foarte echilibrata, concurentii calculandu-si timpii de concurs pana la ultima secunda a intrecerii.

La acest eveniment, subiectul autoturismelor economice si ecologice a fost la inaltime, sustinandu-se idea organizarii unui Raliu cu masini Eco cu instalatie GPL.

Vedeta competitiei, "Masina MonteazaGPL.ro", impreuna cu echipa AGR Autogas Group au sustinut concurentii atat la start, cat si la sosire, fiind ajutati indeaproape de iepurasii de la Playboy si baietii de la KIA Motors, creand impreuna o atmosfera extraordinara pe toata perioada Raliului. In timpul competitiei s-a consumat bere, evident fara alcool, oferita de echipa Bergenbier Romania.

Mihai Leu impreuna cu sotia sa Anna, in calitate de organizatori principali ai evenimentului, s-au asigurat, in permanenta, ca aceasta competitie se desfasoara in cele mai bune conditii. Premierea a avut loc la Hotel Continental din Arad unde toate echipele au sarbatorit: unele victoria, altele debutul sau participarea.

"Ii multumim domnului Mihai Leu pentru invitatia de a participa la acest Raliu, il felicitam pentru organizare si ii dorim multa sanatate si in continuare la cat mai multe evenimente de succes ca acesta", transmite echipa AGR Autogas.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Raliul Aradului, #masina Monteazagpl , #masini