Masini uluitoare care rezista in orice conditii (Galerie foto)

Luni, 29 Decembrie 2014, ora 21:17
8502 citiri
Masini uluitoare care rezista in orice conditii (Galerie foto)
Foto: Digital Trends

Daca planeta noastra se va confrunta cu conditii greu de imaginat in privinta supravietuirii oamenilor, ei ar putea apela la unele dintre cele mai puternice si rezistente masini create de producatorii auto.

Rally Fighter

Aceasta masina cu doua usi are in dotare un motor Corvette si poate trece peste numeroase obstacole datorita garzii la sol ridicate, scrie Digital Trends.

Masina poate fi vazuta si in filmul "Transformers: Age of Extinction".

Automobilul construit de compania Local Motors are un motor V-8 de 6,2 litri si poate fi comandat de oricine.

Masina-amfibie Gibbs Humdinga

Cu ajutorul unei astfel de masini oamenii pot ajunge oriunde doresc, fie pe apa, fie pe uscat. Ea are sase locuri si se transforma in amfibie doar prin apasarea unui buton.

Modelul atinge viteza de 48 km/h atunci cand se afla pe apa si a fost creat in circa 15 ani, fiind nevoie de o munca ce a insumat nu mai putin de un milion de ore.

Stella

Forma automobilului este una neobisnuita, el fiind creata in urma unei colaborari dintre specialistii de la Universitatea din Eindhoven (Olanda) si cei de la compania NXP Semiconductors, din aceeasi tara.

Inauntru incap patru pasageri, aceasta masina putand produce o cantitate dubla de energie fata de cea consumata. Ea poate fi folosita pentru alimentarea unor dispozitive necesare in situatii de supravietuire.

Cu ajutorul unei incarcari, Stella poate parcurge peste 700 de kilometri.

Dodge RAM hibrid

Motorul hibrid al masinii produce 325 de cai-putere, el folosind regenerarea data de frane pentru a economisi 15% din energia consumata, in comparatie cu alte masini din aceeasi categorie, care nu sunt hibrid.

Daca este trecuta in modul de generator electric, ea poate alimenta circa patru case de dimensiune medie.

Automobilul functioneaza si pe ulei vegetal sau kerosen, in cazul in care nu se poate gasi motorina. Din pacate, numarul de exemplare produse a fost limitat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#masina consum hibrid, #motor hibrid consum masina, #consum motorina masina , #masini