Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Masini vechi pe care sa nu le cumperi

Joi, 21 Iulie 2011, ora 10:08
5341 citiri
Masini vechi pe care sa nu le cumperi
Foto: computersafetytips.wordpress.com

A-ti cumpara o masina la mana a doua poate fi un efort financiar cel putin la fel de mare ca acela de a-ti cumpara una noua.

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca vanzatorul nu are anumite interese ascunse pentru care vrea sa iti vanda masina. Ea poate avea multe defecte, specifice acelei masini.

Iti prezentam un clasament al masinilor pe care sa le eviti atunci cand vrei sa iti cumperi un automobil mai vechi de trei ani, conform Money Watch.

Masina de marime mica: Volkswagen Beetle

Desi este o masina simpatica, trebuie sa stii ca ea poate avea probleme la sistemul de climatizare si la cel electric. Reparatiile iti pot scoate din buzunar sume mari de bani. O varianta ar fi Hyunday Elantra, studiile de profil indicand faptul ca ea nu prezinta probleme deosebite odata cu trecerea timpului.

Masina de marime medie: Volkswagen Passat

Desi este laudata atunci cand este noua, masina prezinta, odata cu trecerea timpului, probleme la sistemul de alimentare, la cel electric, precum si la climatizare. O varianta ar fi Ford Fusion. De exemplu, un astfel de Ford din anul 2008 nu prezinta probleme de aceasta natura, conform celor care le detin.

SUV de marime medie

Modelul GMC Acadia iti poate crea probleme, daca il cumperi la mana a doua. S-a constatat ca masina are probleme cu suspensiile si cu sistemul audio. O alternativa este Toyota 4 Runner, ai carei proprietari nu au raportat probleme cauzate de uzura.

SUV mare

Ford Expedition are dezavantajul problemelor aparute la transmisie si la sistemul audio. Daca vrei o alta varianta, poti incerca un Toyota Sequoia, o masina tocmai buna pentru spatiul pe care ti-l ofera si perfecta pentru drumurile lungi.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#masini second hand, #masini rulate, #masina pret hyunday, #Volkswagen Passat, #beetle ford , #masini