Noul Seat Exeo ST, prezentat oficial

Sambata, 14 Februarie 2009, ora 22:52
2433 citiri
Noul Seat Exeo ST, prezentat oficial

Seat si-a invitat dealerii sa admire noul Exeo Sport Tourer (ST) inaintea Salonului de la Geneva.

Desi Seat a prezentat oficial doar o fotografie a versiunii break a lui Exeo, noul model al constructorului spaniol a fost fotografiat in cadrul unei conferinte interne a dealerilor producatorului iberic.

Denumita oficial Seat Exeo Sport Tourer, varianta de familie a sedanului Exeo este, ca in cazul acestuia din urma, construita pe platforma B7 a Grupului Volkswagen, aceeasi pe care a fost asamblata generatia anterioara a lui Audi A4.

De altfel, noul Exeo ST seamana pana la confuzie din profil cu varianta break a precedentului A4, diferentele fiind facute in partea frontala de "fata" clasica preluata de pe modelele recente Seat si in partea posterioara de stopurile regasite si pe versiunea sedan a lui Exeo. Interiorul nu face nici el exceptie, fiind preluat aproape in totalitate de pe anteerioara generatie a modelului german.

Seat Exeo ST va fi lansat pe pietele europene in vara acestui an, dupa ce va fi prezentat in premiera mondiala la Geneva. Modelul spaniol se va baa pe trei propulsoare pe benzina (1.6/102 CP, 1.8/150 CP si 2.0/200 CP), versiunile diesel fiind reprezentate de doua variatiuni ale propulsorului de 2.0 litri TDI de la Volkswagen: 143 si 170 CP.

Pretul spaniol al lui Seat Exeo ST in momentul lansarii va fi de 22.000 de euro.

Articol preluat de pe www.automarket.ro

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Seat Exeo ST, #prezentare oficiala, #dealeri Seat , #masini
Comentarii
H
http://mypoll.isgreat.org/
rank 1