Noul Volkswagen Golf Variant, in Romania de la 13.685 euro

Vineri, 25 Septembrie 2009, ora 11:20
2216 citiri
Noul Volkswagen Golf Variant, in Romania de la 13.685 euro

Noul Volkswagen Golf Variant este disponibil deja pe piata din Romania, iar versiunea de baza are un pret de pornire de 13.685 euro cu TVA inclus.

Versiunea Variant a lui Volkswagen Golf VI a primit doua noi motoare pe benzina, de 80 si 102 CP, alaturi de gama TSI de 122 si 160 CP. Gama de motorizari diesel a acestui model este cuprinsa de doua unitati cu tehnologie Common Rail, care dezvolta 105 si 140 CP. Toate cele sase motorizari cu care este disponibil acest model respecta normele Euro 5.

Versiunea Variant a lui Volkswagen Golf VI preia liniile de design frontale de la acesta si intreaga gama de motorizari a compactei germane. In standard, noul VW Golf Variant beneficiaza de sistemul ESP, ABS, EDS, ASR, sase airbag-uri, lumini pentru rulare pe timp de zi, geamuri si oglinzi electrice, bancheta rabatabila, climatizare automata, si, servodirectie electromecanica reglabila in functie de viteza, pe langa numeroase alte dotari.

Interiorul beneficiaza de scaune sport incalzite si de tapiterie de calitate superioara, dar si de un torpedo refrigerat si numeroase ornamente cromate si accente din piele.

Volkswagen Golf Variant a debutat saptamana trecuta la Salonul Auto de la Frankfurt, iar lansarea oficiala a noului Golf Variant va fi marcata de evenimente tematice organizate de catre distribuitorii Volkswagen.

Cei care vor participa la aceste evenimente vor avea ocazia sa participe la sesiuni de test-drive si sa afle detalii complete despre acest model.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Tehnologia informației și comunicațiilor a adus în 2021 economiei românești valoare adaugată sub media europeană
Tehnologia informației și comunicațiilor a adus în 2021 economiei românești valoare adaugată sub media europeană
Valoarea adăugată a sectorului tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) al UE a fost în 2021 echivalentă cu 5,5% din valoarea adăugată brută a economiei europene. România s-a...
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
#Noul Volkswagen Golf Variant, #pret Romania Golf Variant , #masini