Nu ai bani de o masina veche de afara? Vezi cat costa una inmatriculata in tara

Joi, 17 Februarie 2011, ora 12:14
8467 citiri
Nu ai bani de o masina veche de afara? Vezi cat costa una inmatriculata in tara
Foto: Financiarul

Noua taxa de inmatriculare ne-a facut sa ne luam gandul de la masinile second hand cu numere de Germania, pastrate in conditii excelente si vandute la jumatate de pret de proprietari dupa doar doi sau trei ani.

Cei care nu au bani pentru o masina noua sunt nevoiti acum sa mearga in targuri si sa se uite doar la cele deja inmatriculate in tara si plimbate zeci de mii de kilometri pe drumurile noastre. Preturile nu sunt, insa, la fel de convenabile ca cele pe care le-am fi platit pe o masina veche intr-o alta tara.

Cine isi doreste un Volkswagen vechi gaseste un Golf din 2009, cu 40.000 de kilometri la bord, la 9.400 de euro. Acesta are motor euro 5, de 1,4 si 80 de cai putere. Masina se afla la primul proprietar, nu a avut acident, are ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, trapa, controlul tractiunii, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, antifurt, scaune incalzite, senzori ploaie, ESP, comenzi volan, incalzire auxiliara, parbriz incalzit.

Un Pasat vechi de cinci ani costa 10.000 de euro. Masina a fost adusa din Germania si a fost inmatriculata in tara in 2009. Are motor de 2000 de centimetri cubi si 140 de cai putere, ABS, carlig remorcare, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie, computer bord, xenon, pilot automat, scaune incalzite, senzori ploaie, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, parbriz incalzit.

Fiesta din 2009 cu 6.000 de euro

Mai ieftine sunt masinile vechi de la Ford. Fiesta mai vechi de 5 ani cu mai putin de 5.000 de euro. Un hatchback din 2009, cu 32.000 de kilometri la bord costa 6.250 de euro. Masina are motor de 1,4 cu 80 de cai putere, ABS, geamuri electrice, aer conditionat, jante aliaj, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, computer bord, proiectoare ceata, geamuri colorate si parbriz incalzit. De asemenea, nu a trecut prin niciun accident.

Un Ford Focus hatchback din 2008, cu 52.000 de kilometri, costa 7.250 de euro. Acesta are motor de 1596 centimetri cubi si 101 cai putere si nu a avut niciun accident. Alte caracteristici sunt: ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, antifurt, xenon, pilot automat, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, incalzire auxiliara, geamuri colorate, parbriz incalzit. Masina are garantie pana in 2012, iar pretul este negociabil.

Un Mondeo este mai scump. De exemplu, o masina din 2008, cu 56.000 de kilometri la bord, motor de 2.000 de centimetri cubi si 145 de cai putere costa 9.435 de euro. Aceasta are ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, antifurt, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, geamuri colorate. Proprietarul garanteaza ca masina se afla intr-o stare impecabila si nu a suferit niciun accident.

Peugeot 307 cu 6.550 de euro

Si la Peugeot, preturile sunt mai mici de 5.000 de euro pentru o masina veche de cinci ani. Un Peugeot 107 vechi de patru ani, cu 49.000 de kilometri la bord, costa 4.550 de euro. Masina are un motor euro 4, de 980 de centimetri cubi si 65 de cai putere. Printre dotari se afla ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, controlul tractiunii, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, antifurt, cadru de protectie, geamuri colorate. In plus, nu a avut accident, este in stare foarte buna de functionare si consuma putin. Pretul este negociabil.

Un hatchback Peugeot 307, vechi de 3 ani, ajunge la 6.550 de euro. Are motor de 1,6 si 110 cai putere, ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, antifurt, pilot automat, senzori ploaie, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, geamuri colorate, parbriz incalzit.

Cine isi doreste un Peugeot 407 il poate avea cu 7.770 de euro. Este vorba de un model fabricat in 2008, cu 42.300 de kilometri la bord, motor diesel euro 4 de 1,6 si 110 cai putere. Ca si altele, dotarile ei sunt ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, controlul tractiunii, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, computer bord, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, geamuri colorate, parbriz incalzit. In plus, masina nu a suferit niciun accident si este in stare impecabila.

Renault vechi de cinci ani cu 3.800 de euro

Un Renault vechi poate fi cumparat si cu mai putin de 4.000 de euro in functie de model. Astfel, un Clio din 2006, cu 50.000 de kilometri, motor de 1,4 si 75 de cai putere costa 3.800 de euro. Masina nu a avut accident si are ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, proiectoare ceata, geamuri colorate.

Un Megane tot din 2006 costa 5.500 de euro, negociabil. Acesta are 58.000 de kilometri, motor euro 4 de 1,5 si 100 de cai putere, ABS, geamuri electrice, aer conditionat, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie, computer bord, comenzi volan. A avut un singur proprietar si niciun accident.

Putin mai scump este un Symbol din 2009. Cu motor de 1,2 si 75 de cai putere, masina are un rulaj de 6.550 de kilometri si costa 6.190 de euro, negociabil. Mai are si ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD cu 6 boxe si comenzi volan, servo directie, imobilizator, computer bord, antifurt, proiectoare ceata.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#masini vechi, #masini second hand , #masini