Primele imagini ale noului Kia Rio facelift

Miercuri, 14 Octombrie 2009, ora 09:47
1680 citiri
Primele imagini ale noului Kia Rio facelift

Primele imagini ale faceliftului operat de Kia pe modelul Rio au aparut deja in presa internationala. Modelul coreean va prelua nou linia de design promovata de Cee'd si Sorento.

Editia de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt a consemnat o evolutie importanta in cadrul Kia. Constructorul asiatic a dezvaluit publicului faceliftul compactei Cee'd, noua generatie Sorento si mini MPV-ul Venga, modele care definesc o noua filosofie de design a coreenilor.

Kia isi doreste insa o noua "fata" pentru toate modelele sale si transpune trasaturile noi pe actualul Rio, care primeste astfel un facelift binemeritat.

La nivel exterior, cele mai importante modificari se observa in partea frontala, unde blocurile optice si grila radiatorului pastreaza amprenta noii directii de design. In interior, diferenta este facuta de manerul restilizat al schimbatorului de viteze si de nivelul de echipare superior, instalatia de climatizare urmand sa fie standard pe toate versiunile.

Sub capota noului Rio facelift se vor afla motorul pe benzina de 1.4 litri si 97 de cai putere alaturi de dieselul 1.5 CRDi cu patru cilindri si 110 cai putere. Oficialii coreeni au anuntat ca faceliftul va fi disponibil pe toate pietele europene insa au refuzat sa anunte data de lansare oficiala.

Cititi mai mult pe Automarket.ro

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Kia Rio facelift, #primele imagini , #masini