Primele masini chinezesti Chery au ajuns in Romania

Miercuri, 21 Iulie 2010, ora 18:56
6596 citiri
Primele masini chinezesti Chery au ajuns in Romania

Primele 24 de masini marca Chery au ajuns in Romania prin intermediul diviziei China Car Import SRL, a anuntat, miercuri, intr-un comunicat de presa, New Kopel Group, singura companie care ofera, in acelasi timp, servicii de leasing operational pe plan local.

Potrivit sursei citate, China Car Import SRL a importat din China primele 24 de masini Chery, modelele M11 Sedan, M11 Hatchback si SUV-ul Chery, Tiggo, acestea urmand sa fie folosite timp de cateva luni de Sixt, divizia de rent-a-car a Grupului.

Chery, cel mai mare producator independent din China, a vandut, in zece ani de productie, peste un milion de masini in intreaga lume, fiind pe cale sa devina o prezenta foarte puternica pe piata europeana, in general, si pe piata din Romania, in special.

New Kopel, singura companie prezenta pe piata din Romania care ofera, in acelasi timp, servicii de leasing operational si rent-a-car, a fost infiintata in anul 2005.

Grupul detine, in exclusivitate, licenta SIXT Rent a Car si este unul dintre cei mai puternici furnizori internationali de servicii de inchiriere masini, prin cele 3.500 de locatii deschise in 100 de tari din intreaga lume.

Recent, Grupul a anuntat preluarea dealership-ului Dacia si Renault a IPSO SRL din nordul Capitalei.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Chery masina, #masina chinezeasca, #New Kopel Group, #AAA Auto , #masini