Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

SEAT Ibiza 2012 - Cu ce vine nou modelul

Duminica, 20 Mai 2012, ora 14:59
2661 citiri
SEAT Ibiza 2012 - Cu ce vine nou modelul

Noul SEAT Ibiza imbina dinamismul cu personalitatea puternica prin contururile sale care atrag toate privirile.

"Nu e nevoie decat de o privire pentru a-ti da seama ca ceva s-a schimbat la Ibiza. E mai atletica, mai dinamica, mai agresiva", explica Sorin Neagu, Director de vanzari SEAT in cadrul Porsche Bucuresti Aviatiei.

Privind masina cu mai multa atentie vei descoperi un nou limbaj al liniilor: de la grila trapezoidala tip fagure a radiatorului, specifica modelelor SEAT, la profilul sculptat si pana la partea posterioara redesenata, noile linii contureaza o sageata, care confera modelului SEAT Ibiza dinamism si caracter sportiv.

Noile faruri au un design sofisticat, iar optional, Ibiza este dotata cu blocuri optice bi-xenon adaptive, cu functia de reglare a distantei de iluminare si cu sistemul de spalare a farurilor.

Noul SEAT Ibiza cucereste simturile cu designul sau proaspat, cu aerul tineresc si cu buna dispozitie pe care ti-o da in spatele volanului, dar iti convinge si ratiunea cu tehnologiile de ultima ora, cu functionalitatea imbunatatita si atentia la fiecare detaliu.

"Noul model este disponibil in showroom-ul Porsche Bucuresti Aviatiei de la inceputul acestei luni si vine intr-o gama mult mai variata de culori si optiuni decat pana acum", precizeaza Neagu.

Tehnologia SEAT Ibiza 2012

Modelul SEAT Ibiza surprinde prin numeroasele tehnologii care iti simplifica viata si o fac mai placuta. Dar numai imbinarea acestor tehnologii va transforma timpul petrecut in SEAT Ibiza in experiente de neuitat.

FunctiaCornering

Proiectoarele frontale de ceata (dotare standard incepand cu varianta Style) sunt echipate acum cu functia Cornering, care orienteaza lumina in directia de mers a masinii. Astfel vei conduce in conditii mai bune de siguranta si nimic nu va va putea surprinde in urmatoarea curba.

Citeste mai multe despre SEAT Ibiza 2012: Cu ce vine nou modelul pe Business 24.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#SEAT Ibiza 2012 caracteristici, #SEAT Ibiza tehnologie , #masini