Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Seat va dezvalui la Geneva noul Ibiza ST

Luni, 07 Decembrie 2009, ora 22:13
1020 citiri
Seat va dezvalui la Geneva noul Ibiza ST

Varianta break a modelului Seat Ibiza, botezata ST, va debuta oficial in cadrul Salonului de la Geneva, programat in luna martie a anului viitor.

Salonul Auto de la Geneva va marca debutul unui model important in istoria Seat. Este vorba despre cel mai nou membru al gamei Ibiza, varianta break a modelului de clasa mica, anticipat in toamna de conceptul IBZ in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Versiunea de serie a modelului spaniol, botezata Ibiza ST, se va bate cu nume deja consacrate in segment, Peugeot 207 SW si Renault Clio SporTour. Break-ul Seat va introduce si o noua motorizare in gama, o unitate pe benzina de 1.2 litri TSI si 105 cai putere, regasita deja pe mai multe modele adapostite sub umbrela Volkswagen.

Seat Ibiza break va fi disponibil chiar si in versiune Ecomotive, echipata cu motor TDI de 1.2 litri si 75 de cai putere, capabil sa ofere emisii de 90 g/km.

Spaniolii ar putea lansa la Geneva si o versiune Van a modelului Ibiza, destinata pietelor din Olanda, Danemarca si Portugalia, unde statul ofera facilitati fiscale pentru inmatricularea vehiculelor de transport marfa, dezvoltate pe baza unor modele de pasageri.

Cititi mai multe pe site-ul Automarket.ro

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Seat Ibiza GT, #Salon Auto Geneva , #masini