Surpriza pe care o va dezvalui Apple in curand

Duminica, 02 Martie 2014, ora 14:13
5501 citiri
Surpriza pe care o va dezvalui Apple in curand
Foto: 9to5mac.com

Compania Apple va dezvalui in curand un sistem de operare care poate fi folosit in masinile viitorului.

El le va permite soferilor conectarea mai usoara cu un iPhone si controlul mai usor al functiilor unui asemenea smartphone.

Sistemul de operare "iOS in the Car" ar putea fi lansat chiar saptamana viitoare. Companiile Ferrari, Mercedes-Benz si Volvo sunt cele mai dornice pentru implementarea unui asemenea program pe automobilele lor, scrie cnet.com.

Anuntul ar urma sa fie facut la targul auto de la Geneva. Reprezentantii companiei Apple au vorbit despre noul program si la o conferinta in domeniu (Worldwide Developers Conference) tinuta anul trecut. Eddy Cue, reprezentant al companiei Ferrari, a luat si el parte la discutii, prezentand chiar si un ecran LCD din interiorul unei masini, cu butoane speciale pentru programul Apple.

Acestea controleaza optiuni ca hartile, apelurile telefonice, muzica si mesajele utilizatorului. Anul acesta, companii precum Chevrolet, Ferrari, Honda, Jaguar, Mercedes, Nissan si Volvo ar putea introduce noua tehnologie pe masinile construite de ele. In prezent, compania Google colaboreaza cu producatorul auto Audi pentru crearea unui program de operare Android destinat masinilor.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Apple sistem operare masini, #Apple OS auto , #masini