Ziare.com

Cum vrea statul sa dea lovitura celor cu masini inmatriculate in Bulgaria

Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 22:28

   

Cum vrea statul sa dea lovitura celor cu masini inmatriculate in Bulgaria
Guvernul a propus in dezbatere publica o ordonanta de urgenta prin care sa fie modificat Codul Rutier, astfel incat proprietarii de masini care au evitat plata taxei auto si au ales inscrierea masinii in Bulgaria vor mai putea circula in Romania doar o luna.

Citeste ordonanta de urgenta prin care masinile inmatriculate in Bulgaria vor fi interzise in Romania

Avocatul Cristian Ioan a explicat pentru Business24 ce inseamna, de fapt, aceasta ordonanta.

Acesta spune ca romanii care si-au inmatriculat masinile in Bulgaria nu vor mai putea conduce aceste autovehicule mai mult de o luna in Romania, exceptand cazul in care acestia sunt titularii actului de proprietate al masinii.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Citeste mai multe despre Taxa auto: Cum vrea statul sa dea lovitura celor cu masini inmatriculate in Bulgaria pe Business24.ro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5992 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sa mai comentati...

ca Ponta nu se gindeste la oameni si(mai ales)la buzunarele lor...Pai ce a-ti vrea,sa umblati cu buzunarele rupte?Guvernantii ne iubeste!

 

interzise in Romania???

Cetatenii UE pot sai imatriculeze unde vor in europa
Daca nu? atunci UE este o mare cacialma

 

care ue?

Bine zis in ue. Dar noi suntem in mue. La noi guvernantii iterpreteaza legile dupa cum li se scoala.Noi suntem in ue doar la preturi, taxe impozite, desi salariul e mai mic decat in Burkina Faso.

SIMPLU

E foarte simplu dar cei din guvern nu au minte si nici oameni priceputi.
O simpla ordonanta de urgenta care sa dea dreptul inscrierii fara taxa a masinilor inscrise in Bulgaria sau oriunde in Europa care sint in Romania la momentul emiterii ordonantei,ar aduce valuri de bani la buget dar ar distruge firmele care inmatriculeaza in Bulgaria.
Masinile care vor intra in tara dupa ordonanta pot fi taxate la intrarea in tara dar nu poti face discriminaredaca esti parte a comunitatii europene.

 

Titulari sau nu,

cred ca masina trebuie sa aiba o asigurare valabila si recunoscuta in Romania!
Deocamdata posesorii de masini inmatriculate in Bulgaria sint spaima soselelor !
Propunerea guvernului cu circulatia doar o luna nu este relevanta,din moment ce se poate sta pina la 3 luni in UE fara obligativitatea de a face orice acte de sedere!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor