Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Tesla lucreaza la masina cu pilot automat - cum sunt cautati inginerii

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 15:30
4265 citiri
Tesla lucreaza la masina cu pilot automat - cum sunt cautati inginerii
Foto: Facebook/ Tesla Motors

Seful Tesla, Elon Musk, a apelat la Twitter pentru a cauta ingineri interesati sa lucreze cu el pentru dezvoltarea softului ce urmeaza sa fie implementat pe masinile cu pilot automat.

Miliardarul in varsta de 44 de ani a postat mai multe mesaje pe contul de Twitter, incercand sa gaseasca noi talente pentru proiectul Tesla Autopilot, scrie ZD Net.

Masinile viitorului devin realitate: Tesla a implementat pilotul automat - ce poate sa faca

Musk cauta "ingineri de software neobositi", insa nu le cere acestora sa aiba experienta anterioara in lucrul cu masinile, pentru a se alatura proiectului sau. De asemenea, seful Tesla sustine ca recrutarea este necesara pentru a accelera procesul de creare a echipei.

Musk a mai anuntat ca ii va intervieva personal pe candidati, subliniind ca nevoia de ingineri calificati a devenit "o prioritate extrema". Inginerii interesati pot aplica trimitand mostre ale muncii lor si fara a fi conditionati de locul in care se afla.

Autopilot este raspunsul Tesla la schimbarile din industria auto, care transforma vehiculele in adevarate sisteme computerizate, mai degraba decat o simpla modalitate manuala de a ajunge din punctul A in punctul B.

Pilotul automat iti pune viata in pericol? Ce decizie a luat seful Tesla (Video)

Dincolo de asistenta la condus, prin intermediul camerelor si senzorilor ce ajuta la parcare sau sistemelor GPS, s-a nascut ideea masinilor care se conduc singure.

Google este una dintre multiplele companii care exploreaza modalitati prin care senzorii si tehnologia de cartografiere pot fi folosite pentru a directiona masinile sa conduca in siguranta pe drumuri, cu ajutorul unei interactiuni umane minime, iar Tesla exploreaza aceleasi rute.

Autopilot este un sistem computerizat care permite modelelor Tesla S sa se conduca singure, respectand incadrarea pe benzi, sa schimbe automat benzile cu o simpla atingere a unui buton si sa-si controleze viteza de deplasare.

Programul poate de asemenea sa asiste soferul la parcare, prin parcarea laterala automata si prin alertarea conducatorului auto atunci cand un loc de parcare este disponibil.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Tesla angajat ingineri Twitter, #ingineri masina automata Twitter, #Tesla masina pilot automat , #masini