Top cele mai tari masini noi (Galerie foto)

Luni, 28 Octombrie 2013, ora 20:03
7748 citiri
Top cele mai tari masini noi (Galerie foto)
Foto: extremetech.com

Dupa cativa ani de criza, in care industria auto a fost lovita din plin, 2014 va fi anul in care producatorii vor bombarda din nou consumatorii cu oferte de masini noi.

In aceste conditii, CNBC a adunat cele mai asteptate automobile care vor fi disponibile in showroom-uri de anul viitor.

Noul Chevrolet Impala iese in evidenta prin stil, echiparea generoasa si eficienta surprinzatoare pentru o masina atat de spatioasa si luxoasa, asa ca nu este de mirare ca a fost numit cel mai bun sedan de catre Consumer Reports si a ajuns pe lista scurta in cadrul premiilor North American Car and Truck of the Year (NACTOY).

Foto: Motortrend.com

De cealalta parte a baricadei se afla noua Mazda 3. Disponibila atat in varianta sedan, cat si in cea hatchback, a treia generatia a masinii compacte arata ca si un producator mic precum Mazda poate concura umar la umar cu gigantii auto, sustine CNBC.

Foto: Wot.motortrend.com

Astfel, aceasta are implementata tehnologia SkyActiv, iar japonezii au redus considerabil kilogramele in plus. Combinand aceste lucruri cu faptul ca Mazda 3 are un motor foarte eficient, atunci nu este de mirare ca ea consuma maximum 6,9 litri la suta de kilometri.

Totusi, campion la aceasta categorie este Honda Accord Hybrid, unul dintre multele modele hibride care vor reusi in 2014 sa ajunga la consumatorii de rand.

Ajunsa in finala premiilor acordate pentru masina ecologica a anului (Green Car of the Year), ea consuma doar 5,6 litri de combustibil la suta de kilometri.

Foto: Automobilemag.com

Cu toate ca la acest gen de masini s-au facut multe imbunatatiri, mai exista multe probleme de rezolvat, considera CNBC, cum ar fi reducerea emisiilor poluante.

Audi A6 TDI este silentioasa, calma, rapida si usor de condus. Avantajul sau este motorul pe motorina, care ofera un consum de 7,4 litri pe suta de kilometri.

Foto: Wot.motortrend.com

Modelul din 2014 Chevrolet Corvette are un motor impresionant V8 care dezvolta 450 cai-putere, astfel ca masina poate aunge de la 0 la 100 de km in mai putin de patru secunde. De asemenea, de remarcat sunt si stilizarea caroseriei si manevrarea usoara, astfel ca va fi in cursa spre primul loc in cadrul segmentului automobilelor sport.

Foto: aAutoblog.com

Desi Mercedes-Benz CLA a atras cateva critici, a primit si numeroase laude, astfel ca soferii care o vor cumpara vor avea parte de surprize placute, pentru mai putin de 30.000 de dolari.

Foto: Niketalk.com

Subaru Forester este o noua dovada a faptului ca producatorii mici pot reusi sa se impuna pe piata, datorita design-ului inovativ si spatios. In plus, masina a fost premiata de revista Motor Trend.

Foto: ca.autoblog.com

Ram 1500, primul pick-up care cantareste o jumatate de tona si foloseste o tehnologie pentru reducerea consumului, a primit numeroase critici pozitive, dar si o distinctie importanta, fiind numit North American Truck of the Year.

Foto: Autoblog.com

Chevrolet Silverado este o alta camioneta de luat in seama, al carui singur defect este exteriorul prea conservator. Insa interiorul va va da pe spate, avand in vedere canapelele de lux, jucariile high-tech si calitatea materialelor folosite. In plus, el ofera un consum rezonabil pentru categoria sa, conform CNBC.

Foto: Foxnews.com

Noul Jeep Cherokee are un design unic, iar primele recenzii au aratat ca masina poate fi condusa usor si este destul de performanta.

Foto: Motortrend.com

In afara de aceste modele, CNBC a mai tinut sa mentioneze si alte masini care vor fi disponibile in SUA in 2014, cum ar fi Kia Cadenza, Q50 de la Infiniti si Toyota Corolla, alaturi de Range Rover Sport, Acura MDX si Nissan Rogue.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#masini noi 2014, #masini noi lansari, #top masini noi, #masini performante 2014 , #masini