Topul masinilor de miliardari

Vineri, 17 Decembrie 2010, ora 11:13
4193 citiri
Topul masinilor de miliardari

Criza nu poate impiedica un cumparator de Bugatti sa-si cumpere o masina, nici macar in cel mai inalt punct al ei, spune Franz-Josef Paefgen, CEO-ul Bugatti.

Cine isi mai permite sa cumpere una din cele mai scumpe masini ale lumii, in aceste clipe de criza? Aceiasi miliardari dintotdeauna. Iata topul celor mai scumpe masini din lume, realizat de revista Forbes.

Bugatti Veyron Super Sport. Pret: 2,6 milioane de dolari. Este cea mai rapida masina de productie din lume. Atinge 100 km/h in 2,6 secunde. "Bijuteria" de la Bugatti este dotata cu un motor W16 de 1200 cp.

Koenigsegg Agera. Pret: 1,5 milioane de dolari. Caroseria masinii este facuta din fibra de carbon si aluminiu, avand la baza conceptul modelului Koenigsegg CC, creat in urma cu 15 ani.

Are 910 cp, un motor de 4,7 litri in V8, cu ajutorul caruia accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3,1 secunde. In fiecare an, vor fi produse aproximativ 20 de exemplare. Citeste mai multe despre Topul masinilor de miliardari pe Business24.ro.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#masini miliardari, #top masini miliardari , #masini
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
nu mai dati idei coruptilor din politica sa cumpere din banul public astfel de masini! mai ales la alde Eba, Udrinela si altor para-sute...