Toyota, sub semnul crizei auto, in SUA

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 12:21
1796 citiri
Toyota, sub semnul crizei auto, in SUA
Foto: treehugger.com

Compania Toyota isi va restrange activitatea in SUA, din cauza lipsei de piese de care sufera inca de acum o luna cand Japonia a fost lovita de cutremur si tsunami. In datele de 15,18, 21, 22, 25 aprilie, fabricile de masini Toyota din SUA isi vor suspenda activitatea.

In America, Toyota are aproximativ 25.000 de angajati. Muncitorii de care nu este nevoie, in zilele in care productia va fi oprita, pot sa-si ia concediu, zile libere neplatite sau pot veni la fabrica pentru a face cursuri legate de imbunatatirea activitatii in fabrica, spun oficialii companiei, potrivit Bloomberg. Reprezentantii Toyota afirma ca planurile de productie, dupa inchiderile din aceasta luna aprilie, vor fi determinate mai tarziu.

"Incetinim productia pentru a pastra componente, dar in acelasi timp, si pentru a continua activitatea", spune Steve Angelo, vice-presedinte executiv al Toyota SUA. Chiar daca Chrysler Group nu a fost lovita de criza componentelor auto, compania isi va restrange si ea activitatea.

Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
#Toyota suspenda activitate SUA, #lipsa piese auto , #masini