Tu cum alegi firma de transport? Afla 5 aspecte pe care sa le urmaresti mereu

Advertorial
Vineri, 28 Iulie 2017, ora 14:00
12962 citiri
Tu cum alegi firma de transport? Afla 5 aspecte pe care sa le urmaresti mereu

(P) Zi de zi, activitatea de transport este indispensabila pentru buna functionare a economiei, respectiv a numeroase afaceri. Cu toate acestea, cel mai important aspect e ca firma care efectueaza acest serviciu sa fie aleasa cu multa atentie.

De ce? Ei bine, sunt foarte multe motive ce pot argumenta aceasta afirmatie, insa cel mai bine este sa le prezentam impreuna cu aspectele, respectiv sfaturile oferite de specialistii din acest domeniu, precum echipa mastogaf.ro.

Acestia au devenit un adevarat reper in randul firmelor ce ofera servicii de transport marfa, motiv pentru care sunt cei mai in masura sa ne ofere astfel de informatii si sfaturi utile. Sa vedem care sunt aspectele ce trebuie urmarite mereu:

#1 Mijloacele de transport

E important de inteles faptul ca unele marfuri trebuie sa ajunga in diverse locuri din lume, ceea ce inseamna ca sunt diversi factori de care e necesar sa se tina cont. Unii dintre acestia pot fi reprezentati de conditiile geografice, implicit infrastructura existenta, timpul in care marfa respectiva trebuie sa ajunga la destinatie, cantitatea ce trebuie sa fie transportata si multe alte detalii.

Avand in vedere aceste aspecte, o firma de servicii de transport marfa trebuie sa ofere cat mai multe posibilitati. In acest sens vorbim despre transport rutier, aerian, maritim, precum si cel agabaritic pentru situatiile in care greutatea sau dimensiunea marfii transportate e foarte mare.

Este un detaliu pe care echipa mastogaf.ro l-a inteles pe deplin, ca dovada fiind faptul ca acestia pot executa cu succes fiecare dintre aceste tipuri de transport.

#2 Experienta acumulata

Domeniul transporturilor este considerat a fi unul dintre cele mai dificile, si pe buna dreptate acest lucru, mai ales cand se iau in calcul toate variabilele ce pot exista, cai de transport in reparatie, probleme intalnite de vehiculele ce transporta, birocratia, taxele vamale, autorizatii si atestate, plus multe altele.

De asemenea, elemente foarte importante sunt chiar soferii pe care firma de transport ii are in echipa. Acestia trebuie sa prezinta o experienta bogata si sa se asigure ca pe toata durata transportului marfa se afla in deplina siguranta.

#3 Flota disponibila

Totodata, nu este suficient ca o firma de transport sa ofere posibilitatea mai multor mijloace sa fie utilizate, ci acestea sa fie si de cea mai buna calitate. In acest sens, flota disponibila trebuie sa fie atent intretinuta, numeroasa si echipata corespunzator pentru a asigura marfa transportata, ori daca este vorba despre o colaborare toate aceste detalii sa fie avute in vedere.

Indiferent ca se doreste un transport la container sau unul la prelata, mastogaf.ro ofera o flota de autocamioane performante, care sa poata duce la bun sfarsit fiecare dintre comenzi, fiind un aspect ce dovedeste profesionalismul si serviciile de calitate.

#4 Atentia oferita detaliilor

Un alt aspect foarte importnat este cel referitor la atentia oferita pana si celor mai mici detalii. De ce este acesta ceva ce trebuie sa fie urmarit? Raspunsul se afla in faptul ca fiecare persoana isi doreste sa stie cat mai multe informatii despre transport, despre rutele pe care marfa va fi livrata, locul si ora in care comanda respectiva se va concretiza, implicit faptul ca marfa va ajunge in cea mai buna stare.

Echipa mastogaf.ro ofera tuturor celor care apeleaza la servicii de transport posibilitatea de a monitoriza prin sistemul GSP unde se afla marfa, care este ruta aleasa, precum si suport tehnic, astfel incat sa fie mereu informati si sa stea fara griji.

#5 Seriozitate la livrare

In foarte multe cazuri livrarea marfurilor la timp este absolut viata pentru intregul lant ce sta la baza unei afaceri - seriozitatea furnizorilor, livrarea marfurilor in timp util catre clienti, precum si pentru respectarea diverselor termene limita din contracte.

Asadar, e foarte important ca livrarea sa se efectueze la timpul la care este promisa, motiv pentru care acest aspect e unul ce trebuie tratat cu maximum de seriozitate si atentie.

Indiferent ca este vorba despre servicii de transport marfa Suceava, Bucuresti, Constanta sau poate in locatii de la nivel international, firma ce le efectueaza trebuie sa aleaga cea mai rapida si eficienta ruta, astfel incat sa se asigure ca acea comanda va fi livrata la data si ora stabilita.

E un aspect din care profesionistii de la mastogaf.ro si-au creat un adevarat principiu si pe care-l respecta cu desavarsire de fiecare data. Prin urmare, aceste aspecte trebuie sa fie urmarite de catre fiecare persoana ce isi doreste ca marfa sa sa ajunga la destinatie in cele mai bune conditii, la data stabilita si cu cele mai rentabile costuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Temperatura ideală în casă: românii preferă să aibă între 22 și 24°C în locuințe STUDIU
Temperatura ideală în casă: românii preferă să aibă între 22 și 24°C în locuințe STUDIU
Aproape jumătate dintre români susţin că temperatura ideală din locuinţă trebuie să fie cuprinsă între 22 şi 24°C şi chiar peste, în timp ce doar 3,8% susţin că se simt confortabil...
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
#transport marfa , #masini