Vezi care sunt cele mai ciudate masini concepute vreodata (Galerie foto)

Miercuri, 06 Octombrie 2010, ora 21:27
7481 citiri
Vezi care sunt cele mai ciudate masini concepute vreodata (Galerie foto)
Foto: oddee.com

Daca pana acum credeai ca Trabantul tau e o masina caraghioasa, afla ca exista masini mult mai nostime.

Site-ul oddee.com a realizat un top al celor mai ciudate concepte de masini realizate vreodata.

P-Eco

Desi pare o masina rupta din filmele SF si in niciun caz una potrivita climatului desertic, P-Eco este un concept care cu siguranta nu ar putea fi folosit decat intr-un loc foarte calduros, avand in vedere ca nu are acoperis. P-Eco este un automobil care merge cu energie electrica si a fost conceput pentru a usura viata soferului in traficul infernal al oraselor. Interesant este ca masina se incarca odata cu pornirea motorului.

eRinGo

Un concept ciudat in adevaratul sens al cuvantului. Trebuie sa recunoastem ca acesta "masinarie" nici macar nu arata a automobil. In forma de cilindru, eRinGo are o roata uriasa in centru si inca doua mai mici pe fiecare parte. Interesant este ca ambii pasageri ai masinii, pentru ca are numai doua locuri, pot deveni pe rand soferi.

Peugeot Egochine

Privita de sus, seamana izbitor cu un aparat de ras urias. Potrivit inginerului care a proiectat-o, Paolo De Giusti, aceasta masina a fost conceputa pentru persoanele care vor sa se afle in centrul atentiei, asta pentru ca are un singur loc.

Peugeot Moovie

Designerul portughez Andre Costa a impins ideea de "parcare usoara" la un alt nivel. Asa ca a conceput Peugeot Moovie, care, datorita celor doua roti, ce pot fi controlate separat, e la fel de usor de manevrat ca o bicicleta.

A360

Acest concept pare rupt din alta lume, semanand izbitor cu o nava spatiala din filmele science-fiction. In forma de triunghi, conceptul este dotat cu camere de inregistrare pe toate cele trei laturi. Cu adevarat ciudat este ca masina, daca o putem numi asa, se poate misca in orice directie.

Kassou

Vehicul cu trei roti are doua locuri si un "gat" ajustabil in inaltime, din cauciuc, pentru a-i conferi un look aerodinamic. Kassou are componente preluate de la motociclete si jet-ski-uri.

BMW Lovos

Proiectul are nu mai putin de 260 de parti identice, care acopera masina ca niste solzi. Aceste componente sunt mobile, putandu-se inchide sau deschide, pentru a capata diverse functii, de la frane aerodinamice pana la captatori de energie solara.

Mazda Nagare

Seful designului Mazda in America, Franz Von Holzhausen, a descris acest concept ca fiind inspirat de natura si miscare: "captureaza lumina, energia si miscarea transformandu-le intr-un limbaj al liniilor si al formelor, este puternic si simplu, este provocator si seduce imediat".

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#cele mai ciudate masini, #masini caraghioase , #masini