Automobile Bavaria Group lanseaza un nou business de mobilitate pe piata din Romania, prin brandul Bavaria Mobility

Advertorial
Sambata, 09 Decembrie 2017, ora 08:10
21378 citiri
Automobile Bavaria Group lanseaza un nou business de mobilitate pe piata din Romania, prin brandul Bavaria Mobility

Bavaria Mobility este noua afacere a grupului Automobile Bavaria dedicata pietei de inchirieri de automobile premium, cu pachete si servicii complete.

Compania ofera servicii de mobilitate premium de tip rent a car si inchiriere pe termen lung (Executive Mobility), avand o flota de peste 70 automobile marca BMW si MINI, care include cele mai noi modele ale producatorului.

Serviciul Executive Mobility ofera o alternativa flexibila pentru leasingul operational. Astfel, clientii isi pot inlocui masina o data sau chiar de doua ori pe an, in functie de preferinte si sezon.

Bavaria Mobility este in acest moment primul serviciu de mobilitate auto premium din Romania, dedicat exclusiv unui brand, precum BMW.

Prin serviciile oferite, Bavaria Mobility se adreseaza managerilor companiilor mari si mijlocii, expatilor care utilizeaza autoturisme pe perioade determinate de timp, ambasadelor sau clientilor care doresc sa inchirieze un autoturism de ultima generatie intr-o stare impecabila si conditii avantajoase, la un pret competitiv.

Echipa Bavaria Mobility este formata din specialisti cu o experienta de peste 15 ani in domeniul inchirierilor auto, leasingului operational si al managementului de flota.

Servicii extinse de mobilitate.

"Dezvoltarea unui nou business de mobilitate in cadrul Automobile Bavaria Group face parte din strategia noastra pe termen mediu de extindere a serviciilor pe care le oferim. Un rol important pe care il are Bavaria Mobility este acela de a oferi un plus de diversitate si o alternativa de mobilitate pentru clientii nostri din Romania, atunci cand nu sunt direct interesati de achizitii sau isi doresc mai multa flexibilitate. Prin serviciul Executive Mobility oferim o alternativa la leasingul operational. Clientii beneficiaza de conditii flexibile la inchirierea de automobile pe perioade de timp mai lungi de 30 de zile. Ei au posibilitatea ca in perioada contractuala sa isi schimbe autoturismul, adaptandu-l in functie de sezon (de ex: vara - limuzina/ iarna - SUV) sau de preferinte", a declarat dl. Michael Horst Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group.

Investitie de 3 milioane de euro

"Serviciile de inchiriere auto premium oferite de Bavaria Mobility au la baza o investitie de 3 milioane de euro, intr-o flota formata exclusiv din modele BMW si MINI. Fiind membri ai Automobile Bavaria Group, cea mai mare retea de dealeri BMW din Romania, putem furniza clientilor nostri servicii complete de mentenanta, asigurari, masina la schimb, asistenta rutiera si o abordare personalizata. In prezent, pe piata romaneasca nu exista firme care ofera servicii de mobilitate/rent-a-car orientate doar spre segmentul premium. Noi am identificat aceasta nisa si am ales sa venim in intampinarea clientilor care doresc sa beneficieze de servicii de mobilitate premium, flexibile si adaptate celor mai exigente cerinte," a declarat dl. Rodion Pop, General Manager, Bavaria Mobility.

Clientii Bavaria Mobility au posibilitatea sa inchirieze autoturisme BMW si MINI la preturi competitive, pornind de la un pret de 37 de euro pe zi, in conditii avantajoase, cu acoperire nationala. Bavaria Mobility detine in acest moment birouri, in Bucuresti, Otopeni, Cluj si Timisoara, in viitorul apropiat urmand sa deschida locatii noi in Iasi, Sibiu si Constanta.

Despre Bavaria Mobility

Bavaria Mobility este formata dintr-o echipa cu o experienta de peste 15 ani in domeniul serviciilor de inchirieri de automobile.

Inca de la inceput, obiectivul companiei a fost sa satisfaca pretentiile clientilor din segmentul premium, avand ca repere calitatea, siguranta si confortul.

Strategia asumata pe termen lung este orientata spre oferirea unui serviciu inovativ, universal si de calitate ridicata in domeniul inchirieri auto, avand un excelent raport intre pret si performanta.

In calitate de partener al Grupului Automobile Bavaria, in Romania, oferim clientilor de inchirieri auto ultimele modele din gama BMW. Toate autoturismele au o perioada scurta de rulaj.

Despre Automobile Bavaria Group

In cei 23 de ani de activitate, Automobile Bavaria a reprezentat cu mandrie emblema BMW in Romania, fiind primul importator al marcii, singurul Centru de Competenta pentru Vanzari Speciale (autoritati si diplomati) BMW, primul dealer BMW certificat M, primul agent certificate BMW i.

Automobile Bavaria este singurul dealer, din sud-estul Europei, care detine un service autorizat Rolls Royce in Bucuresti.

Automobile Bavaria Group detine 12 dealershipuri BMW in Romania si este cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrala si de Sud-Est.

Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
#Automobile Bavaria Group, #Bavaria Mobility , #piata auto Romania